پخش زنده
امروز: -
هیات داوران نفرات برگزیده سومین دو سالانه قصه گویی «نهال امید» استان خراسان رضوی را پس از بررسی آثار برتر معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی گفت: در سومین دو سالانه ی جشنواره ملی قصه گویی «نهال امید» ۹۳ اثر از خراسان رضوی به دبیرخانه ملی جشنواره ارسال شد که ۳۳ اثر نقالی و ۶۰ اثر قصه گویی صحنه ای و دیجیتال است.
حسین نوربخش افزود: پس از داوریها ۳۶ اثر به بخش داوری استانی جشنواره راه یافتند که از این تعداد ۱۰ اثر در بخش نقالی، ۱۸ اثر بخش صحنه ای و ۸ اثر دیگر در بخش دیجیتال رقابت می کنند.
وی گفت:در نهایت ۱۳ نفر به عنوان قصه گو و نقاله خوان برتر استان معرفی شدند. همچنین سیداحمد مصطفوی، زهره اکبر آبادی و پویان خادم الشریعه به مرحله ملی راه یافتند.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی نیشابور را نماد فرهنگ و ادبیات کشور دانست و افزود: امروز به این مسئله افتخار می کنم که علاوه بر اعضای کتابخانه ها، تعدادی از شرکت کنندگان نیز از جمع کتابداران شاغل در کتابخانه های عمومی استان هستند.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان نیشابور نیز با اشاره به انتخاب این شهرستان به عنوان «پایتخت کتاب ایران» گفت: این شهرستان همواره میزبان مردم عزیز کشور و برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی است.
در پایان این مراسم از محمدرضا مقدم پاشا رییس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان نیشابور تقدیر شد.
داوری آثار سومین دو سالانه قصه گویی «نهال امید» خراسان رضوی با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مردم فرهنگ دوست نیشابور در آرامگاه خیام نیشابوری انجام شد.