• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۸۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

۸۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش می‌شوند

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: با مجوز سازمان اداری استخدامی، در قالب ماده ۲۸، در سال جاری ۸۵ هزار نیرو را در قالب دانشجو معلمان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی جذب خواهیم کرد.

۸۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی فرهادی جمعه در دیدار با مدیرکل و اعضای شورای معاونان و مسئولان بودجه، خدمات، امور اداری و تعاون اداره کل آموزش و پرورش فارس و ادارات آموزش و پرورش شیراز افزود: امسال بیش از ۱۰ هزار نیروی خدماتی با تاکید بر نیرو‌های جوان، در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند.

او اظهار کرد: آینده هر کشوری از میزان توجه به آموزش و پرورش قابل پیش بینی است.

نیمی از کارمندان دولت در آموزش و پرورش مشغول هستند

فرهادی با اشاره به ضرورت تثبیت نسبی تامین نیروی انسانی و پرداخت عمده بدهی‌های آموزش و پرورش، ادامه داد: نزدیک به نیمی از کارمندان دولت در آموزش و پرورش مشغول هستند و فرآیند بسیار سنگینی برای تامین منابع مالی و پشیبانی در این دستگاه بزرگ وجود دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: جذب نیرو با حجم زیاد از طریق کانون‌های ارزیابی کار دشواری است  و به همین دلیل تغییراتی در نحوه جذب نیروی انسانی از طریق آزمون انجام شده و سهم آزمون کتبی و شاخصه علمی در پذیرش افراد افزایش یافته است.

فرهادی گفت: به منظور بهبود حقوق در حوزه مدیریتی، اصلاحاتی در احکام کارکنان انجام شده و تلاش برای توسعه رتبه بندی به کارمندان بخش اداری نیز در دستور کار قرار دارد.

او اظهار کرد: مهم‌ترین ثروت هر کشور منابع انسانی آن است و البته ظریف‌ترین و سخت‌ترین کارها، تربیت نیروی انسانی است که این وظیفه خطیر بر عهده آموزش و پرورش ومعلمان آن است.

ترک فعل انبوه‌سازان در مدرسه سازی پیگیری می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: انبوه‌سازان تکالیف خود در مدرسه سازی را انجام دهند چون ترک فعل آنها در این زمینه پیگیری خواهد شد.

او بیان کرد: انبوه سازان موظفند به ازای احداث هر ۲۰۰ واحد مسکونی یک مدرسه احداث کنند و با تجهیز کامل به آموزش و پرورش تحویل دهند.

فرهادی تاکید کرد: در غیر این صورت مدیران آموزش و پرورش باید مطالبه گری کنند و در صورت لزوم، این ترک فعل را به نهاد‌های نظارتی اعلام کنند.

وزیر آموزش و پرورش برای اجرای برنامه هفتم پیشرفت عزم جدی دارد

او با بیان اینکه آموزش و پرورش اولویت اول دولت وفاق ملی است، گفت: اجرای جدول ۲۰ و ۱۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت از اولویت‌های وزیر است و باید تلاش کنیم متناسب با تکالیف مصرح در برنامه منابع لازم را نیز جذب و تامین شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: عزم رئیس جمهور و دولت وفاق ملی تحقق عدالت آموزشی است و از ابتدای دولت تا کنون ۲۸ جلسه کارشناسی با مدیریت مستقیم مسعود پزشکیان برگزار شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به اقدامات فارس منطبق بر راهبرد‌های وزارت آموزش و پرورش و برنامه هفتم پیشرفت، گفت: تسویه و به روز کردن بخش بزرگی از مطالبات فرهنگیان اتفاق خوبی است که باید استمرار پیدا کند.

در این نشست سه ساعته، اعضای شورای معاونان و مسئولان بودجه، خدمات، امور اداری و تعاون اداره کل و ادارات آموزش و پرورش و نواحی چهارگانه شیراز و صدرا و آموزش و پرورش عشایری عشایری به بیان مشکلات و پیشنهادهای خود پرداختند.

کمبود نیرو‌های خدماتی و سرایدار مدارس، ضرورت ساماندهی موضوع ثبت نام دانش آموزان، تقویت سرانه مدارس، مشکل پرداخت قبوض خدماتی، نیاز مبرم برخی مدارس به بازسازی، کمبود فضای آموزشی و تراکم شدید برخی کلاس‌ها خصوصا در کلان شهر شیراز، عدم ساخت مدرسه در طرح مسکن ملی و ضرورت توانمندسازی معلمان به ویژه دبیران مدارس غیردولتی برخی از مهمترین مشکلات مدرسه‌ای طرح شده در این نشست بود.

نبود مشاغل مورد نیاز ادارات و تمایل نداشتن نیرو‌ها برای اشتغال در حوزه‌های اداری، تاخیر در پرداخت‌های بیمه‌ای و حق ماموریت ها، تعیین تکلیف نیرو‌های سوادآموزی، ضرورت تعلق فوق العاده ویژه به همه کارکنان آموزش و پرورش، رفع نواقص فرآیند اسکان فرهنگیان به ویژه در ایام نوروز، فرسودگی ساختمان‌های اداری، ضرورت به روز کردن نرم‌افزار‌ها و تجهیزات سخت افزاری الکترونیکی، رتبه بندی کارکنان بخش اداری و توجه به رفاهیات فرهنگیان نیز از مشکلات اداری و مالی آموزش و پرورش بود که در حضور معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش طرح شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سوم دی ماه۱۴۰۴)
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)