• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۸۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

۸۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش می‌شوند

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: با مجوز سازمان اداری استخدامی، در قالب ماده ۲۸، در سال جاری ۸۵ هزار نیرو را در قالب دانشجو معلمان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی جذب خواهیم کرد.

۸۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی فرهادی جمعه در دیدار با مدیرکل و اعضای شورای معاونان و مسئولان بودجه، خدمات، امور اداری و تعاون اداره کل آموزش و پرورش فارس و ادارات آموزش و پرورش شیراز افزود: امسال بیش از ۱۰ هزار نیروی خدماتی با تاکید بر نیرو‌های جوان، در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند.

او اظهار کرد: آینده هر کشوری از میزان توجه به آموزش و پرورش قابل پیش بینی است.

نیمی از کارمندان دولت در آموزش و پرورش مشغول هستند

فرهادی با اشاره به ضرورت تثبیت نسبی تامین نیروی انسانی و پرداخت عمده بدهی‌های آموزش و پرورش، ادامه داد: نزدیک به نیمی از کارمندان دولت در آموزش و پرورش مشغول هستند و فرآیند بسیار سنگینی برای تامین منابع مالی و پشیبانی در این دستگاه بزرگ وجود دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: جذب نیرو با حجم زیاد از طریق کانون‌های ارزیابی کار دشواری است  و به همین دلیل تغییراتی در نحوه جذب نیروی انسانی از طریق آزمون انجام شده و سهم آزمون کتبی و شاخصه علمی در پذیرش افراد افزایش یافته است.

فرهادی گفت: به منظور بهبود حقوق در حوزه مدیریتی، اصلاحاتی در احکام کارکنان انجام شده و تلاش برای توسعه رتبه بندی به کارمندان بخش اداری نیز در دستور کار قرار دارد.

او اظهار کرد: مهم‌ترین ثروت هر کشور منابع انسانی آن است و البته ظریف‌ترین و سخت‌ترین کارها، تربیت نیروی انسانی است که این وظیفه خطیر بر عهده آموزش و پرورش ومعلمان آن است.

ترک فعل انبوه‌سازان در مدرسه سازی پیگیری می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: انبوه‌سازان تکالیف خود در مدرسه سازی را انجام دهند چون ترک فعل آنها در این زمینه پیگیری خواهد شد.

او بیان کرد: انبوه سازان موظفند به ازای احداث هر ۲۰۰ واحد مسکونی یک مدرسه احداث کنند و با تجهیز کامل به آموزش و پرورش تحویل دهند.

فرهادی تاکید کرد: در غیر این صورت مدیران آموزش و پرورش باید مطالبه گری کنند و در صورت لزوم، این ترک فعل را به نهاد‌های نظارتی اعلام کنند.

وزیر آموزش و پرورش برای اجرای برنامه هفتم پیشرفت عزم جدی دارد

او با بیان اینکه آموزش و پرورش اولویت اول دولت وفاق ملی است، گفت: اجرای جدول ۲۰ و ۱۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت از اولویت‌های وزیر است و باید تلاش کنیم متناسب با تکالیف مصرح در برنامه منابع لازم را نیز جذب و تامین شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: عزم رئیس جمهور و دولت وفاق ملی تحقق عدالت آموزشی است و از ابتدای دولت تا کنون ۲۸ جلسه کارشناسی با مدیریت مستقیم مسعود پزشکیان برگزار شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به اقدامات فارس منطبق بر راهبرد‌های وزارت آموزش و پرورش و برنامه هفتم پیشرفت، گفت: تسویه و به روز کردن بخش بزرگی از مطالبات فرهنگیان اتفاق خوبی است که باید استمرار پیدا کند.

در این نشست سه ساعته، اعضای شورای معاونان و مسئولان بودجه، خدمات، امور اداری و تعاون اداره کل و ادارات آموزش و پرورش و نواحی چهارگانه شیراز و صدرا و آموزش و پرورش عشایری عشایری به بیان مشکلات و پیشنهادهای خود پرداختند.

کمبود نیرو‌های خدماتی و سرایدار مدارس، ضرورت ساماندهی موضوع ثبت نام دانش آموزان، تقویت سرانه مدارس، مشکل پرداخت قبوض خدماتی، نیاز مبرم برخی مدارس به بازسازی، کمبود فضای آموزشی و تراکم شدید برخی کلاس‌ها خصوصا در کلان شهر شیراز، عدم ساخت مدرسه در طرح مسکن ملی و ضرورت توانمندسازی معلمان به ویژه دبیران مدارس غیردولتی برخی از مهمترین مشکلات مدرسه‌ای طرح شده در این نشست بود.

نبود مشاغل مورد نیاز ادارات و تمایل نداشتن نیرو‌ها برای اشتغال در حوزه‌های اداری، تاخیر در پرداخت‌های بیمه‌ای و حق ماموریت ها، تعیین تکلیف نیرو‌های سوادآموزی، ضرورت تعلق فوق العاده ویژه به همه کارکنان آموزش و پرورش، رفع نواقص فرآیند اسکان فرهنگیان به ویژه در ایام نوروز، فرسودگی ساختمان‌های اداری، ضرورت به روز کردن نرم‌افزار‌ها و تجهیزات سخت افزاری الکترونیکی، رتبه بندی کارکنان بخش اداری و توجه به رفاهیات فرهنگیان نیز از مشکلات اداری و مالی آموزش و پرورش بود که در حضور معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش طرح شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)