پخش زنده
امروز: -
دوره دانش افزایی مدیران مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی در محمود آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل ورزش و جوانان در این دوره آموزشی گفت: دولت چهاردهم تاکیدات ویژه ای در موضوع جوانان دارد و دستگاه ورزش و جوانان با همه توان برای کمک به جوانان آمادگی دارد.
حسین بریمانی افزود: از مراکز مشاوره تخصصی جوانان انتظار می رود که تعامل بیشتری با اداره کل ورزش و جوانان داشته باشند و این مسیر قطعا به نفع جوانان استان خواهد بود.
وی تصریح کرد: افزایش مراکز مشاوره جوانان یکی از سیاست های مهم و محوری دستگاه ورزش و جوانان است، چراکه موضوع مشاوره در حوزه جوانان بسیار مهم و حیاتی است.
بریمانی مازندران را فخر ورزش ایران دانست و افزود: مسئولیت، لطف خداوند و یک فرصت غنیمت برای ارائه خدمت به جامعه است و ما نیز سعی میکنیم در این فرصت با ارائه خدماتی ازجمله مشاوره، تسهیلات به جوانان استان خدمت کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در ادامه گفت: افزایش تعامل جامعه ورزش در چارچوب هیات های ورزشی با مراکز مشاوره جوانان می تواند تاثیرات مطلوبی در سلامت و جلوگیری از آسیب های اجتماعی داشته باشد.
همچنین در پایان این نشست و با حضور مسئولان از مدیران مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی که در این دوره حضور یافتند تجلیل بعمل آمد.