• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۴۱۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
کرمانشاه » سیاسی
رئیس جمهور؛

تلاش برای زمین گیر کردن ایران خیال باطل است

رئیس جمهور با انتقاد از سخنان رئیس جمهور آمریکا گفت: آنها می‌خواهند ایران را ضعیف نشان دهند. با تمام فشار‌ها و تحریم‌ها، ۴۷ سال است که نتوانسته‌اند ما را تسلیم کنند و بعد از این هم نخواهند توانست.

تلاش برای زمین گیر کردن ایران خیال باطل است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، آقای مسعود پزشکیان، در دومین روز از سفر استانی دولت وفاق ملی به استان کرمانشاه، در دیدار عمومی با مردم شریف این استان اظهار کرد: شما مردم هستید که بار سنگین مسئولیت را بر دوش ما می‌گذارید و ما خود را مدیون شما می‌دانیم. صادقانه می‌گویم که با تمام وجود برای عزت و سربلندی ایران، هر کاری از دست‌مان بربیاید انجام خواهیم داد.

رئیس جمهور با انتقاد از سخنان رئیس‌جمهور آمریکا گفت: فردی که دنیا را غارت کرده و عامل ناامنی در منطقه است، مسئولان ایران را متهم می‌کند. در حالی‌که ملت ایران با تمام وجود در حال خدمت است، آنها تلاش دارند چهره‌ای وارونه از ما ارائه دهند. زندگی رهبر انقلاب برای همگان روشن است؛ ساده‌زیستی، سلامت و پاکدستی در عمل. این مقایسه گویای همه چیز است.

آقای پزشکیان تأکید کرد: آنها می‌خواهند ایران را ضعیف نشان دهند، اما ایرانیان را نمی‌شناسند. ایرانی که ریشه در تاریخ دارد، سرزمینی که دانشمندان، علما و قهرمانان بزرگ پرورش داده است. با تمام فشار‌ها و تحریم‌ها، ۴۷ سال است که نتوانسته‌اند ما را تسلیم کنند و بعد از این هم نخواهند توانست.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ما با همه کشور‌های منطقه از جمله ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، افغانستان، پاکستان، عراق، عربستان، عمان، بحرین، امارات و کویت روابط برادری داریم. مسیر ما، مسیر صلح و همکاری است. آنها خیال نکنند که می‌توانند با ایجاد تفرقه ما را متوقف کنند.

آقای پزشکیان با یادآوری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: کسانی که از حقوق بشر دم می‌زنند، ۶۰ هزار انسان بی‌گناه را به خاک و خون کشیدند و راه آب و غذا و دارو را بر مردم بستند. اینها همان‌هایی هستند که دانشمندان ما را ترور کردند و خود را مدعی صلح می‌دانند.

رئیس جمهور با اشاره به جلسات خود با اقشار مختلف مردم در سفر استانی تصریح کرد: دیروز با دانشمندان دیدار داشتیم، امروز با تجار و فعالان اقتصادی؛ باور دارم با همکاری نخبگان، دانشمندان، علما، مدیران و خود مردم، ایران را خواهیم ساخت. مشکلات هست، اما با حول و قوه الهی، یکی یکی رفع خواهد شد.

آقای پزشکیان با تأکید بر اهمیت وحدت ملی گفت: با انسجام، همدلی، تدبیر رهبری و مشارکت مردم، از همه بحران‌ها سربلند عبور خواهیم کرد. ما ایرانی خواهیم ساخت، بر مبنای ظرفیت‌های همین ملت.

رئیس جمهور افزود: من یکی از شما هستم. هیچ‌گونه برتری میان خودم و شما نمی‌بینم. فقط شرمنده‌ام که نمی‌توانم با تک‌تک شما دیدار داشته باشم. اگر شرایطش فراهم بود، با دل و جان پای صحبت همه شما می‌نشستم.

آقای پزشکیان در پایان این دیدار عمومی، اظهار کرد: نامه‌هایتان را بدهید؛ هر آنچه در توان ما باشد برای رفع مشکلات‌تان انجام خواهیم داد. مردم ایران سزاوار عزت‌اند و ما تا پایان مسیر، با شما خواهیم ماند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)