پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از برطرف شدن بخش زیادی از مشکلات آب و فاضلاب شهری و روستایی آبادان تا پایان شهریور ماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،هاشم امینی در جلسه بررسی وضعیت آب شهرستان آبادان گفت: با بازدید از بخشهای مختلف شبکه آب و فاضلاب و برگزاری نشست با مسئولان محلی، تصمیمات مهمی برای بهبود وضعیت موجود اتخاذ شد که با تخصیص اعتبارات و آغاز عملیات اجرایی توسط پیمانکاران، شاهد حل تدریجی مشکلات خواهیم بود.
وی با اشاره به تصفیهخانه شهید کشتکار که نقش مهمی در تامین آب با کیفیت روستاهای منطقه دارد، افزود: بهرهبرداری از این تصفیهخانه که سالها به تعویق افتاده بود، در دستور کار قرار گرفته و ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن اختصاص یافته که ۱۰ میلیارد تومان از این مبلغ تا فردا به شهرستان آبادان تخصیص داده خواهد شد.
امینی تصریح کرد: همچنین اجرای خط انتقال آب از آبشیرینکن و تصفیهخانه شهید کشتکار با هدف ارتقاء کیفیت آب شرب روستاها در دستور کار قرار گرفته است.
معاون وزیر نیرو همچنین از اتمام طرح فاضلاب ۱۱۸ هکتاری و طرحهای مربوط به مناطق چوئبده و اروندکنار تا پایان شهریور ماه خبر داد.
وی از امضای تفاهمنامهای با پالایشگاه آبادان نیز خبر داد و گفت: براساس این تفاهمنامه، پساب تصفیهخانه آبادان به پالایشگاه منتقل و در قبال آن، اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب شهر که یکی از مطالبات قدیمی مردم است، انجام میشود.
امینی در پایان با اشاره به انتقال ۲۰ هزار مترمکعب ظرفیت آب از طرح غدیر به تصفیهخانه شهید کشتکار، ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرحها، بخش عمدهای از مشکلات کمی و کیفی آب شرب و مسائل زیستمحیطی آبادان برطرف شود.
لطفاً پیگیر فاضلاب شهرک ایرانمهر باشید