پخش زنده
امروز: -
انس گرفتن با فردوسی و شاهنامه حس میهن دوستی، خداپرستی، نوع دوستی و دفاع از میهن و فداکاری را در نسل جدید زنده میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه مراسم گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در گفت و گو با خبرنگاران در مشهد افزود: امیدواریم شاهد پرورش کسانی باشیم که در مکتب فردوسی بزرگ شده اند و این فرهنگ به نسلهای بعدی منتقل شود.
محسن اسماعیلی افزود: فردوسی سهم بسیار بزرگی در حفظ فرهنگ ایران و بالندگی زبان فارسی دارد.
وی با تاکید بر اهمیت بزرگداشت فردوسی گفت: ما نیازمند این هستیم با بزرگانی مثل فردوسی بیش از پیش آشنا باشیم.
اسماعیلی با اشاره به اینکه بزرگداشت مفاخر فرهنگی از سیاست های اصلی دولت است، افزود: این سیاست با قوت ادامه دارد و در طول روی کار آمدن دولت چهاردهم نیز به دفعات شاهد این مورد بوده ایم.
وی گفت: از همه استانداران و کسانی که دل در گرو ایران دارند، می خواهیم که بکوشند مفاخر ملی، استانی و محلی را شناسایی تا به نسل های بعدی معرفی کنند، دولت هم تا حد توان پشتیبانی می کند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور افزود: پیام رییس جمهور به این همایش و همچنین حضور ما نشانگر عزم جدی بر احیای فرهنگ و ادب فارسی و ایرانی است.
«انوشیروان محسنی بندپی» معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی نیز در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری چنین همایشی نقش موثری در تقویت دیپلماسی فرهنگی دارد و تصویر واقعی ایران را به جهان نشان می دهد.
تاکید استاندار خراسان رضوی بر نشاط اجتماعی
استاندار خراسان رضوی هم گفت: حضور مردم در این همایش نشانگر حس فرهنگ دوستی و وطن پرستی آنها است و این مسئولیت ما را سنگین تر می کند.
غلامحسین مظفری افزود: هرچه در توان داریم باید برای نیازهای فرهنگی و نشاط اجتماعی مردم فراهم کنیم.
وی گفت: شادی های مشروع مردم را باید برای نشاط اجتماعی در دستور کار قرار دهیم و امیدواریم این فضاها پرتکرار شود.
روز ۲۵ اردیبهشت به نام پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی نام گذاری شده است.