• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۶۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
اقتصادی » اقتصاد کلان

صدور مجوز توزیع بنزین ویژه از هفته آینده در درگاه ملی مجوزها

با تصویب شرایط صدور مجوز واردات و توزیع بنزین ویژه در جلسه هیئت مقررات زدایی، از هفته آینده این مجوز از درگاه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

علیرضا نظری رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار در حاشیه هشتاد و هشتمین جلسه هیئت مقررات زدایی و در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه این سومین جلسه هیئت است که در سال جاری برگزار می‌شود گفت: نمایندگان وزارت نفت یک هفته فرصت خواستند تا زیرساخت اتصال سامانه تخصصی را به درگاه ملی مجوز‌ها فراهم کنند و در حال حاضر کاربرگ یا همان شرایط صدور مجوز توزیع بنزین ویژه به این درگاه متصل شده، اما اتصال کاربرگ واردات بنزین ویژه، هفته آینده انجام می‌شود.

بسته‌های سرمایه گذاری بی نام از درگاه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود

وی افزود: بر اساس ماده ۲۷ قانون تامین مالی تولید و زیرساخت، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است که بسته‌های سرمایه گذاری بی نام را از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر کند؛ در این جلسه ما یک مدل مفهومی را با مشورت با سایر ارکان معاونت سیاست گذاری بررسی کردیم تا کارآمد و قابل اجرا باشد.

زیرساخت درگاه ملی مجوز‌ها نقصی ندارد/ مجوز‌های قوه قضائیه به این درگاه متصل شود

نظری با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۰ درگاه تخصصی مربوط به ۸۰ دستگاه اجرایی، به درگاه ملی مجوز‌ها متصل است گفت: پیش از این همکاران در این مرکز فرایند‌های بسیار پیچیده تری از جمله فرآیند‌های موسوم به زمین پایه را پیاده سازی و اجرایی کردند به گونه‌ای که هیچ نقص فنی در زیرساخت درگاه ملی مجوز‌ها برای اتصال قوه قضائیه و بخش‌های مختلف این قوه وجود ندارد.

وی افزود: ۲۳ اردیبهشت امسال آقای خلیلی معاون اول قوه قضائیه این مسئولیت را به آقای پورسید معاون امور حقوقی و امور مجلس قوه قضائیه سپرد که با برگزاری جلساتی بین بخش‌های مختلف قوه و در صورت نیاز وزارت اقتصاد، ظرف یک ماه، زمینه اتصال بخش‌های مختلف قوه را به درگاه ملی مجوز‌ها فراهم کند که اولین جلسه آن  پس فردا با حضور بخشی از اعضای هیئت مقررات زدایی و نمایندگان حقوقی و فنی مرکز وکلای قوه قضائیه در محل معاونت حقوقی قوه قضائیه برگزار می شود و قول دادند تا در این هفته حداقل با دو نهاد جلسه برگزار کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

متصل نشدن برخی دستگاه‌ها به درگاه ملی مجوزها؛ موضوع اصلی جلسات هیئت مقررات زدایی می‌شود

رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار با اعلام این خبر که تا دو ماه آینده مجوز‌هایی که به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشده‌اند، تعیین تکلیف می‌شوند گفت: از فردا جلساتی در کمیته تخصصی هیئت مقررات زدایی با حضور نمایندگان معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می‌کنیم که البته این معاونت پنج عنوان مجوز دارد که بر ماهیت مجوز بودن چهار عنوان مجوز در جلسات کارشناسی توافق کردند، اما روی یک مجوز بحث دارند که آن هم امروز تعیین تکلیف خواهد شد.

دبیر جلسه هیئت مقررات زدایی با تاکید بر اینکه اگر موردی باشد که دستگاهی به قانون تمکین نکند اقدامات لازم و قانونی را انجام خواهیم داد افزود: بر اساس بند چهار تبصره چهار ماده هفت قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ اساساً تامین زیرساخت بر عهده وزارت ارتباط و فناوری است و این عدم اتصال در حوزه درگاه تخصصی اتفاق افتاده یعنی هیچ ربطی به درگاه ملی مجوز‌ها ندارد.

قطعی سامانه اصناف به درگاه ملی مجوز‌ها را به مراجع نظارتی گزارش داده‌ایم

نظری در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی قطعی سامانه تخصصی اصناف به درگاه ملی مجوز‌ها گفت: موضوعی بوده که بین هیئت عالی نظارت بر اصناف و پیمانکار اتفاق افتاده و نیاز بوده که تغییراتی در سرور‌ها انجام شود که باید بهتر مدیریت می‌شد؛ این موضوع را بر اساس تکلیف قانونی، به مراجع نظارتی اطلاع داده‌ایم.

وی افزود: بعد از اتصال کامل و ۱۰۰ درصدی مجوز‌ها به درگاه ملی مجوز‌ها، شرایط صدور همه مجوز‌ها شفاف خواهد شد چرا که مواردی وجود دارد که فرایند صدور مجوز با آنچه در درگاه ملی مجوز‌ها آمده، مطابقت ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در زنجان با محور شفافیت و بهره‌وری
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
قالیباف: «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر امر جناحی است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)