پخش زنده
امروز: -
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از حجامت به عنوان بیشترین علت معافیت از اهدای خون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: سال گذشته ۱۸۲ هزار و ۲۴۳ نفر به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند، که از این تعداد ۱۴۹ هزار و ۱۰۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.
کیان دهراب پور ادامه داد: سال گذشته سابقه حجامت فرد در یک سال قبل از مراجعه برای اهدای خون به ۴۰۲۶ مورد و فشارخون پایین مراجعهکنندگان به ۳۰۵۵ مورد، بیشترین عوامل معافیت مراجعان استان اصفهان از اهدای خون بوده است.
مدیرکل انتقال خون اصفهان ادامه داد: معافیت حجامت از اهدای خون به این خاطر اهمیت دارد که تعداد زیادی از مراکز ارائهدهنده خدمت حجامت، استانداردهای لازم را نداشته و بدون مجوز از وزارت بهداشت بوده و خطر انتقال برخی از ویروسهای خطرناک مثل ویروس ایدز، هپاتیت بی و هپاتیت سی در این بین وجود دارد.