افزایش چشمگیر تعداد واحدهای اقامتی و بومگردی در ایلام
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد واحدهای اقامتی و بومگردی در ایلام گفت: تعداد بومگردیهای فعال استان به بیش از ۲۳۰ واحد رسیده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ شریفی با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد واحدهای اقامتی و بومگردی افزود: تعداد بومگردیهای فعال استان از ۱۲۷ واحد به بیش از ۲۳۰ واحد رسیده و این واحدها سهم به سزایی در اشتغالزایی، بازگشت جمعیت به روستاها و افزایش رضایت گردشگران داخلی و خارجی داشته است.
وی با تاکید بر اهمیت تقویت زیرساختها افزود: در بخش هتلسازی نیز با همکاری و سرمایهگذاری بخش خصوصی، چندین پروژه مهم از جمله هتل سهستاره و پنجستاره در ایلام در دست ساخت است که برخی از آنها با شتاب قابل توجهی به مرحله بهرهبرداری نزدیک شدهاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام بیان کرد: اکنون یک باب هتل در روستای مهدیآباد مسیر ایلام به مهران ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هتل پنجستاره میدان قرآن نیز با پیشرفت مناسب، در آیندهای نزدیک آماده میزبانی از مسافران خواهد بود.
شریفی یادآور شد: تکمیل و بهرهبرداری از طرح هایی مانند دهکده گردشگری عشایری ارغوان و ایجاد پلهای دسترسی تنگههای گردشگری، همگی با مشارکت بخش خصوصی و تسهیل شرایط سرمایهگذاری اجرایی شده و این اقدامات نقش تعیینکنندهای در توسعه پایدار گردشگری استان خواهد داشت.