• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۷۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

کمک نداجا به دولت برای تحقق برنامه‌های دریا محور

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به جلسات منظم رئیس‌جمهور در حوزه توسعه دریایی گفت: دولت و نیروی دریایی برای توسعه دریا محور باید اهتمام داشته باشند.

***  هدف نداجا کمک به دولت برای تحقق برنامه‌های توسعه دریا محور است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین امضای تفاهم‌نامه تأسیس «اندیشگاه حکمرانی توسعه دریامحور»، با تاکید بر اهمیت این اقدام و ضرورت توجه به توسعه دریا محور و با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های توسعه دریا محور تأکید کرد: پس از پنج دهه، زمان اقدام جدی در این زمینه فرا رسیده است.

امیر دریادار شهرام ایرانی به واکنش‌های مثبت اعضای مجمع تشخیص به جلسه مشترک اشاره کرد و گفت: برخی از عزیزان ابراز کردند که ۴۰ سال دیر آمده‌ایم و باید سیاست‌های کشور را به سمت دریا سوق می‌دادیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین بر ضرورت مطالبه‌گری و انجام اقدامات جدی در سواحل مکران تأکید کرد و یادآور شد: در دیدار با مقام معظم رهبری، برنامه‌ها و طرح‌های توسعه دریا محور ارائه شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین به سفر رئیس‌جمهور شهید به مکران و ارتباط مستقیم با ناوگان ۸۶ اشاره کرد و گفت: این اهتمام انگیزه و انرژی بیشتری به ما داد.

امیر دریادار ایرانی از تلاش‌ها برای ایجاد اندیشکده یاد کرد و گفت: هدف ما کمک به دولت برای تحقق برنامه‌های توسعه دریا محور است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اشراف مقام معظم رهبری به مسائل مربوط به توسعه دریا محور، بر ضرورت تحرک و تلاش بیشتر در راستای توسعه دریا محور تأکید کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به جلسات منظم رئیس‌جمهور گفت: آقای پزشکیان هر دو هفته جلسه‌ای برگزار می‌کند و ما نیز در این جلسات حضور داریم تا بتوانیم نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دهیم.

امیر دریادار ایرانی در ادامه، آمادگی کامل نیروی دریایی را برای برگزاری همایش‌های مرتبط با سیاست‌های توسعه دریا محور اعلام کرد و پیشنهاد داد: این همایش در سالگرد ابلاغ سیاست‌ها برگزار شود. 

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین بر ضرورت دعوت از سخنرانان بین‌المللی برای افزایش کیفیت این همایش تأکید کرد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در صنعت کشتی‌سازی کشور، خواستار همکاری و مشارکت بیشتر با کشورهای دیگر، برای توسعه این صنعت شد و گفت: ما باید از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم و از دریا به ساحل نگاه کنیم تا توسعه واقعی محقق شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی و نیاز به همکاری وزارت امور خارجه و دانشگاه‌ها در این زمینه اشاره کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برای ایجاد تصویرسازی مناسب در این نمایشگاه‌ها، وزارت امور خارجه باید در خصوص نحوه حضور مهمانان خارجی کمک کند و ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها نیز باید به خوبی مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

امیر دریادار ایرانی با بیان تجربیات خود از برگزاری چند دوره همایش‌های بین‌المللی تأکید کرد: برگزاری حرفه‌ای و با کیفیت این همایش‌های از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین دانشگاه‌ها باید در ارائه محتوای علمی و تبلیغات مؤثر برای جذب مخاطب بین‌المللی تلاش کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش به موضوعات فرصت محور در مذاکرات و تهدیدهایی که ممکن است در این زمینه مطرح شود، اشاره کرد و گفت: ما نیاز داریم تا به درک عمیق‌تری از این تهدیدها برسیم تا بتوانیم به طور مؤثری با آنها مقابله کنیم.

امیر دریادار ایرانی ابراز امیدواری کرد:اتفاقات ارزشمندی برای کشور و نیروی دریایی رخ دهد و تأکید کرد که در حوزه دریایی، نیاز به دانش و آگاهی بیشتری وجود دارد و باید از انتشار اطلاعات نادرست جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)