پخش زنده
امروز: -
چهار هزار نفر در خواف از خدمات طرح قاضی در مدرسه بهره مند شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دادگستری خواف گفت: افزون بر چهار هزار نفر از معلمان، دانش آموزان و اولیای آنان در سال تحصیلی جاری از خدمات طرح «قاضی در مدرسه» برخوردار شدند.
علی اکبر رحیمی افزود: در راستای طرح قاضی در مدرسه کارکنان دادگستری و محاکم قضایی خواف با حضور در مدارس و ارایه آموزشهای لازم، آگاهی معلمان، دانش آموزان و اولیای آنان را نسبت به مسایل حقوقی افزایش دادند.
وی ادامه داد: برگزاری چند دادگاه علنی و برخط برای معلمان از دیگر برنامههای اجرا شده توسط دادگستری شهرستان خواف برای افزایش آگاهی های حقوقی شرکت کنندگان در طرح «قاضی در مدرسه» بود.
رئیس دادگستری خواف گفت: افزایش آگاهی های حقوقی معلمان و دانش آموزان و اولیای آنان در تقویت نقش آموزش و پرورش و ایجاد محیط امن و سالم نقش مهمی دارد.
مرکز شهرستان خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در ۲۶۷ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.