• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۸۷۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۰
مازندران » اجتماعی

برخورد قاطع با جرائم؛ اجرای قانون بدون تعارف در مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: در برخورد با جرائم و اجرای قانون، هیچ‌گونه تعارفی وجود ندارد و دستگاه قضایی استان با جدیت در مسیر احقاق حقوق عامه گام برمی‌دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس کل دادگستری مازندران در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به دستاورد‌های سفر رئیس قوه قضائیه به استان ضمن تسلیت ایام شهادت شهدای خدمت و شهید جمهور و اینکه شهید خدمت با بازدید‌های میدانی همواره در صحنه‌ها حاضر بودند گفت: سفر ریاست محترم قوه قضائیه با هیئت همراه در شهر‌ها و حوزه‌های قضایی مازندران اتفاق افتاد و در سفر رئیس قوه مشکلات از قبل شناسایی می‌شود و با صدور دستورات، مشکلات حل و فصل می‌شود.

عباس پوریانی افزود: سفر پر خیر و برکتی را شاهد بودیم و سفر میدانی سبب می‌شود مشکلات استان که جنبه قضایی دارد، سفر رئیس می‌تواند راهگشا باشد.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات مربوط به چالش‌های دادگستری می‌شود و وضعیت ساختمانی مناسبی در شهرستان‌ها نداشتیم و با چالش‌هایی رو‌به‌رو بودیم در بابل وضعیت نامناسبی را در ساختمان داشتیم و سفر رئیس قوه باعث شد برای ساخت و ساز اداری اعتبار در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: دادگستری ساری قدمت ۹۰ ساله دارد و یا در کلاردشت و آمل که باید با اعتبار تخصیص یافته بتوانیم در ساخت و ساز‌ها موضوعات را به سرانجام برسانیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این مسئول به سفر پرکار ریاست قوه با حضور صنعتگران استان اشاره و تصریح کرد: بنا شد بصورت تخصصی هم جلسات برای رفع موانع تولیدکنندگان برگزار شود.

وی با تاکید بر لزوم بررسی حقوق عامه به ویژه در سفر اخیر رئیس عدلیه به مازندران بیان کرد: شناسایی مشکلات متعدد سبب شد موضوعات حقوق عامه بررسی شود و با ارائه گزارشات موضوعات را بررسی کردند و در احیای حقوق عامه حساسیت ویژه دارند و بر حضور میدانی هم تاکید دارند.

پوریانی تاکید کرد: در این سفر تمامی معاونین قوه قضائیه دیدار‌های مردمی و دیدار با سرمایه گذاران داشتند و هدف این بود چالش‌های قضایی رفع شود و با بررسی اقدامات دادگستری استان مورد پایش قرار بگیرد.

رئیس کل دادگستری مازندران به ابلاغ سند تحول قضایی اشاره کرد و یادآور شد: بررسی اقدامات انجام شده رویکرد این سفر بوده و یکسری نقاط ضعف و قوت بوده که در این سفر طرح شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در ادامه عنوان کرد: رسیدگی به موضوعات خاص شهرستانی نیز مورد بررسی قرار گرفت برای مثال در شهرستان محمود آباد در رابطه با امامزاده‌ای که مدرسه در محوطه آن بود اختلافاتی میان دو نهاد بوده و رفع این موضوع از مطالبات بوده و در این موضوع مشکل رسیدگی و بررسی شد؛ و مدیران حضور یافتند و بنا شد آموزش و پرورش برای سال آینده ثبت نامی از دانش آموزان انجام ندهد.

دستگاه‌های اجرایی وظایف ذاتی خود را انجام دهند

رئیس کل دادگستری مازندران عنوان کرد: در بحث حقوق عامه دادگستری ورود جدی دارد و مسائل خاصی در استان وجود دارد از جمله جنگل‌های طبیعی و موضوعات محیط زیستی خاص داریم.

وی گفت: صیانت اراضی ملی از وظایف ذاتی منابع طبیعی است و نگاه قوه قضائیه نگاه نظارتی و حمایتی است.

وی با بیان اینکه در زمینه قطع درختان، تهدید اراضی ملی ورود جدی می‌کنیم بیان کرد: با ورود خوب دستگاه قضا بسیاری فکر می‌کنند رسیدگی به این موضوعات وظیفه ماست، اما دستگاه‌های اجرایی باید اقدامات خود را به‌درستی انجام دهند.

پوریانی افزود: با پیشگیری از وقوع جرم باید برخورد‌های جدی صورت بگیرد و با جرائمی مانند ساحل خواری برخورد می‌شود.

وی همچنین تصریح کرد: وقتی آب دریا عقب نشینی و پسروی می‌کند برخی سندسازی می‌کنند و برای اینکه این مشکل ایجاد نشود دستگاه قضا بصورت جدی ورود می‌کند. مسائل در شورای حقوق بیت المال مطرح می‌شود و دستگاه‌های اجرایی باید از اراضی ملی و منابع طبیعی صیانت کنند و زمانی که تعدی صورت گیرد ما با جدیت ورود پیدا می‌کنیم.

پوریانی در خصوص رسیدگی به زندانیان نیز گفت: زندانیان زیادی در استان داریم و برخی با جرائم کیفری رو‌به‌رو هستند و زندانیان جرائم غیر عمد نیز در سفر رئیس قضا آزاد شدند همچنین امیدواریم خیران سقف ۴۵ میلیارد تومان را که متعهد شدند محقق کنند و افراد زیادی می‌توانند آزاد شوند و افراد زیادی در گوشه زندان‌ها منتظر هستند که باید تفاوت میان افراد سابقه دار و نیز افراد دیگری که ندانسته جرمی مرتکب شدند، قائل شویم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی به اهدا ۳۰ سری جهیزیه به خانواده زندانیان، افتتاح مجموعه ورزشی علمدار و ... اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: راه اندازی زندان در نوشهر نیز از اقداماتی است که انجام شد.

برخورد با افراد قلدرماب

پوریانی گفت: برخورد با افرادی که ناامنی ایجاد می‌کنند جدی است و وقتی فردی به مال و نوامیس تعدی دارد در قالب محارب مجازات‌های متعددی برای آنها دیده شده است و باید با این قبیل افراد برخورد کرد و کسانی قلدرمابانه دست به اقداماتی بزنند فکر نکنند در امنیت هستند بلکه پیگیری موضوع و رصد موضوع را به فوریت انجام می‌دهیم.

وی در خصوص فضای مجازی و جرائم این حوزه بیان کرد: مسئولان فضای مجازی مراقب پخش مواردی که واقعیت ندارد باشند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

برخورد با توهین کنندگان فضای مجازی

پوریانی با بیان اینکه برخی در فضای مجازی توهین به مردم مازندران دارند نیز اظهار کرد: مردم مازندران مهمان نوازند اخیرا توهین به مردم مازندران شده بود که سریعا دادستان شهرستان ورود کرد و این موارد را به فوریت ورود می‌کنیم.

این مسئول تصریح کرد: با بررسی مشکلات، مسائل از زبان مردم شنیده می‌شود و با شناسایی مشکلات در دستگاه قضا می‌توانیم موارد را رسیدگی کنیم و در این زمینه‌ها به جد ورود خواهیم کرد و زمانی که مشکلات را از نزدیک می‌بینیم اثرات متعددی در بررسی و نیز رسیدگی دارد.

وی گفت: افتتاح پلی در فریدونکنار یکی از معضلات بود که مطرح می‌شد و با بازدید میدانی این کار انجام شد و به سرانجام رسید.

پوریانی گفت: به دنبال جرات دادن به مدیران هستیم و توقع داریم مدیر به وظیفه خود عمل کند و در کنار مدیران دستگاه‌های اجرایی هستیم و بسیاری از مشکلات را می‌توان حل کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرصت سرمایه گذاری سرمایه گذار را فراهم کنیم

وی تصریح کرد: تعجب می‌کنم چرا کسی اهلیت سرمایه گذاری دارد کاری می‌کنیم که از سرمایه گذاری در مازندران فرار کند!

این مسئول عنوان کرد: موانع زیست محیطی نباید بهانه‌ای شود که فرار سرمایه گذار داشته باشیم و باید موانع بر سر سرمایه گذاران را برطرف کنیم. به گفته پوریانی اگر برخی موارد را با ورود جدی پیگیری می‌کنیم به دنبال منافع مردم هستیم و با کسی در اجرای قانون تعارف نداریم.با تخلف برخورد خواهیم کرد.

وی افزود: اگر احراز و اثبات شود تخلفی در مجموعه ما هم انجام شود برخورد می‌شود و از طرفی کسی خیانت به انفال کند برخورد جدی می‌شود و تاکید دارم همه مدیران بازدید‌های میدانی داشته باشند و خودمان را خدمتگزار مردم بدانیم و درب اتاق مسئولان قضا و مدیران باید به روی مردم باز باشد و امید افزایی داشته باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در سفر به مازندران، مشکلات حقوقی، قضایی و اقتصادی استان را بررسی کرد و خواستار اقدام عملی برای حل این مسائل شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاونین و مقامات عالی قضایی در سفر به شهرهای مختلف مازندران، ضمن افتتاح پروژه‌های جدید، بررسی مشکلات اقتصادی و اجتماعی استان را در دستور کار قرار دادند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سفر، نه فقط یک جابه جایی، بلکه فرصتی برای تحول، تجربه و ارتباط است .گاهی سفرها سیاحتی هستند و روح را تازه میکنند، گاهی زیارتی و دل را آرام میسازند؛ اما سفرهایی نیز وجود دارند که فراتر از خاطره و آرامش، مشکلات مردم، محلهها، شهرها و روستاها را برطرف میکنند—مانند سفرهای استانی
مسئولان کشور که نقش مهمی در رسیدگی مستقیم به مسائل مردم دارند.

به قول شهید جمهور عزیز، آیتالله سید ابراهیم رئیسی: "باید خلق را راضی کنیم ".رضایت مردم، رضایت جامعه را در پی دارد و در نهایت، رضایت خداوند را به همراه خواهد داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)