• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۹۱۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
سیاسی » مجلس

بیانیه نمایندگان مجلس درخصوص یاوه‌گویی‌های مقامات آمریکا

عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه نمایندگان در خصوص یاوه‌گویی‌های متوهمانه مقامات و نمایندگان کنگره آمریکا و همچنین فهرست جنایات این کشور استکباری را در جلسه علنی قرائت کرد.

بیانیه نمایندگان مجلس درخصوص یاوه‌گویی‌های مقامات آمریکا
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، متن بیانیه به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
ملت شریف ایران، این روز‌ها شاهدیم که مقامات آمریکایی و برخی از نمایندگان کنگره اظهاراتی خلاف منافع ملت ایران بیان کردند. ایالات متحده که سال‌ها به عنوان محور شرارت در جهان شناخته شده است با توهمات و خیال بافی‌های بی‌اساس مدعی شده است که ملت بزرگ قهرمان ایران نباید از صنعت هسته‌ای بهره‌مند باشد ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این یاوه‌گویی‌های متوهمانه اعلام می‌داریم:
 
 ۱- رژیم ایالات متحده در مسیر افول قرار داشته و در شرایطی ضعیف و شکننده به سر می‌برد این رژیم حامی تروریسم دولتی و غیر دولتی است و در داخل با اعتراضات مردمی در ده‌ها ایالت مواجه است و در عرصه جهانی نیز به سبب اعمال تعرفه‌ها و سیاست‌های یک جانبه با بیش از ۱۰۰ کشور درگیر است.
۲- ضعف و زوال این رژیم سبب شده است که در جنگ تحمیلی علیه ملت مقاوم و غیور یمن به شکلی مفتضحانه عقب‌نشینی کند، با وجود ادعای حفظ امنیت آب راه‌های جهانی برای در امان ماندن کشتی‌های آمریکایی ناچار شد از حمله به یمن چشم پوشی کند. علی‌رغم تهدید‌های شدید علیه گروه حماس و تعیین ضربالاجل برای آزادی گروگان‌ها پس از ماه‌ها ناچار شد با این گروه وارد مذاکره شده و در ازای آزادی یک اسیر دو تابعیتی اجازه عبور کامیون‌های حامل غذا و کمک‌های انسان دوستانه را صادر کند. ترامپ پس از رئیس جمهور شدن ادعا کرده بود که بحران اوکراین را در عرض ۲۴ ساعت حل خواهد کرد، اما در این امر نیز کاملاً شکست خورده و اکنون آمریکا ناچار است خواسته‌های روسیه را بپذیرد. در نظرسنجی‌ها افول محسوس داشته است و نیز به دلیل شکست‌ها در جهت دستیابی به حداقل یک دستاورد مهم و اعلام موفقیت جهت پیروزی همه حزبانش در انتخابات آینده کنگره از ملت ایران درخواست مذاکره کرده است.
۳- چنین رژیمی که خود دچار بحران‌های عمیق داخلی و شکست‌های پیاپی خارجی‌ست در جایگاه این نیست که برای هیچ کشوری به ویژه ملت بزرگ و مستقل ایران تعیین تکلیف کند. مقامات رژیم آمریکا حقیرتر از آن هستند که بتوانند برای ملت همیشه پیروز و سرافراز ایران دستوراتی را صادر کنند.
۴- فعالیت‌های هسته‌ای و غنی‌سازی جمهوری اسلامی ایران کاملاً قانونی مشروع و مطابق با مفاد معاهده ان پی تی و اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. طبق ماده چهارم ان پی تی هر کشور عضو از سه حق انکارناپذیر تحقیق توسعه تولید و استفاده از انرژی هسته‌ای برخوردار است. جمهوری اسلامی ایران نیز به صورت قانونی باید از چرخه کامل سوخت هسته‌ای به ویژه در زمینه غنی‌سازی بهره‌مند باشد. تنها شرط سریع ذکر شده در این ماده صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای است که تحقق آن از طریق نظارت‌های پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تضمین می‌شود. ملت ایران با هدف اعتمادسازی بین‌المللی و اثبات بی‌اساسی ادعا‌های جریان‌های سیاسی مخالف به ویژه رژیم منحوس صهیونیستی و حامی آن ایالات متحده آمریکا در بازه زمانی ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ میلادی امکان انجام ۹۲ درصد از نظارت‌های ویژه آژانس در خاک خود را فراهم کرد. این آمار که در مقایسه با سایر کشور‌های جهان بی‌سابقه است گواهی روشن بر شفافیت و تعهد ملت ایران به پایبندی به چارچوب‌های بین‌المللی است.
۵- سطح غنی‌سازی صلح‌آمیز منحصر به درصد‌های پایین زیر ۲۰ درصد محدود نمی‌شود بلکه متناسب با نیاز روز ملت ایران برای مقاصد صلح‌آمیز خواهد بود.
۶- امروزه کاربرد صنعت هسته‌ای در حوزه‌های مانند پزشکی، کشاورزی، دامپزشکی، صنعت نفت، تولید نفت، شیرین‌سازی آب دریا و ده‌ها صنعت دیگر به اندازه‌ای گسترده که چشم پوشی از آن خیانتی بزرگ به منافع ملی و آینده کشور خواهد بود.
۷- ملت ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست. تنها رژیمی که در جهان از سلاح هسته‌ای برای قتل عام مردم کشور‌های دیگر استفاده کرده رژیم ایالات متحده آمریکاست. رژیمی که با اشغال سرزمین و کشتار و آوارگی صد‌ها هزار نفر از بومیان سرخ پوست شکل گرفته است در طول حدود ۲۵۰ سال از تاسیس خود بیش از ۲۲۷ جنگ و کودتا را بر جهان تحمیل کرده است. در حمله اتمی به دو شهر ژاپن حداقل ۲۰۰ هزار انسان بی‌گناه را قتل عام کرده است. در جنگ ویتنام حدود سه میلیون نفر را به خاک و خون کشیده است. در حمله به افغانستان نزدیک به یک میلیون نفر را کشته و میلیون‌ها نفر دیگر را مجروح و آواره کرده است. در جنگ با کره شمالی صد‌ها هزار نفر را به قتل رسانده است. با طراحی کودتا دولت ملی دکتر مصدق را سرنگون کرده است. با ایجاد و حمایت از گروه تروریستی داعش موجب قتل عام بیش از یک میلیون نفر در منطقه غرب آسیا به ویژه سوریه و عراق شده است. با اقدام تروریستی مستقیم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم را به شهادت رسانده است. با حمایت کامل نظامی به ارسال بمب و سلاح به رژیم صهیونیستی در نسل کشی علیه مردم فلسطین باعث شهادت بیش از ۶۰ هزار زن و کودک و آوارگی و مجروح شدن میلیون‌ها نفر شده است. در حمایت از صدام بیش از ۱۰۰ بار به سکو‌ها و کشتی‌های ایران در دوران دفاع مقدس حمله کرد و هواپیمای مسافربری را سرنگون کرده و همه سرنشینان آن را به شهادت رسانده است. با اعمال تحریم‌های گسترده از جمله تحریم‌های دارویی جان بیماران بی‌گناه از جمله بیماران پروانه‌ای را به خطر انداخته و موجب مرگ بسیاری از هم‌وطنانمان شده است و هزاران جنایت دیگر را مرتکب شده است. چنین رژیم جنایتکاری هیچ صلاحیتی برای اظهار نظر درباره ملت‌های مستقل ندارد.
 
ما نمایندگان ملت بزرگ ایران به صراحت اعلام می‌داریم که هرگز از حقوق هسته‌ای ملت خود کوتاه نخواهیم آمد و یاوه‌گویی‌های جنایتکاران تاثیری بر سیاست‌های ملت ایران نخواهد داشت، دشمنان ملت ایران بدانند ارکان نظام اسلامی به ویژه مجلس شورای اسلامی در راستای وظایف قانونی خود در حوزه قانونگذاری و نظارت به هیچ وجه اجازه زیاده خواهی و رفتار‌های مستکبرانه را به دشمنان ملت نخواهد داد، با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها مدافع تمام قد منافع ملت بزرگ ایران خواهیم بود و همچنین دولت نیز در چارچوب این قوانین و سیاست‌ها اقدام خواهد کرد.
 
 نمایندگان مجلس شورای اسلامی
۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
 
پس از قرائت بیانیه شعار مرگ بر امریکا در صحن مجلس طنین انداز شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)