• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۰۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
کرمان » اجتماعی

چترحمایتی قوه قضا بر سر ۱۲۰۰ واحد تولیدی در کشور

رئیس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه گفت: طی سال گذشته چتر حمایتی قوه قضائیه بر سر بالغ بر یک هزار و‌۲۰۰ واحد تولیدی گسترده شده است.

چترحمایتی قوه قضا بر سر ۱۲۰۰ واحد تولیدی در کشور
 
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمارکزکرمان،سید امیر مرتضوی در جریان بازدید از شرکت‌های تاپ اکو‌خاورمیانه و فخاران رفسنجان گفت: نگاه وسیع و قدرت ریسک پذیری از الزامات مدیریتی برای نیل به اهداف توسعه اقتصادی کشور است.
 
وی ضمن تاکید بر این مطلب که رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح کرده‌اند که سرمایه گذار در کشور ما باید از هفت خوان عبور کند، اظهارداشت: برای حل این مشکل، باید به تاکیدات معظم له در حوزه حمایت از توسعه اقتصادی و اشتغال بیش از پیش عمل شود.
 
قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بیان کرد: همه مدیران و دستگاه‌های اجرایی باید با تمام قدرت و‌با همدلی و‌هم افزایی به تولید کمک‌کنند.
 
مرتضوی ضمن اشاره به این مطلب که باید برای تحقق شعار سال گام‌های اساسی و جدی برداشت، تاکید کرد: در شرایط سخت اقتصادی کنونی، کارآفرینان و صاحبان صنایع در خط مقدم جبهه اقتصادی کشور قرار دارند و بر مبنای اهداف مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی باید حمایت‌های جدی و اثرگذار از آنها صورت گیرد.
 
 وی تصریح کرد: از سال گذشته در سطح استان‌ها محور کار قوه قضاییه در حمایت از تولید، مبتنی بر بازدید‌های میدانی مقامات ارشد قضائی از واحد‌های تولیدی بوده است تا واحد‌های موفق به عنوان الگویی در سطح کشور معرفی شوند و واحد‌های مشکل دار نیز شناسایی شده و با رفع مشکلات موجود، به چرخه تولید برگردند.
 
 رئیس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه؛ سیاست‌های این قوه را بسیار متنوع و در راستای مردمی شدن و تحقق شعار سال برشمرد و ادامه داد: از شامگاه گذشته که وارد استان کرمان شده‌ام افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم با دستگاه قضایی به خوبی خود را نشان داده است که این مهم حاصل نگاه مدیران ارشد قضائی استان است.
 
وی تاکید کرد: یکی از سیاست‌های قوه قضاییه نیز برخورد با سرمایه گذاری‌های نامشروع و غیرقانونی از جمله اخلال در نظم اقتصادی کشور است که حساب این افراد جداست و باید با آنها برخورد جدی و قانونی صورت گیرد.
 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز گفت: دستگاه قضائی هم اعتقاد و هم اهتمام دارد که از تولید و سرمایه گذاری کند.
 
سید مهدی قویدل افزود: همه باید کمک کنیم که مشکلات شرکت تاپ اکو خاورمیانه در رفسنجان با ۲۵۰ نیروی کار، برطرف شود و در این زمینه از ظرفیت‌های استانی و کشوری استفاده می‌گردد.
 
شایان ذکر است، مدیرعامل شرکت تاپ اکو خاورمیانه در رفسنجان در این نشست به بیان مشکلات این واحد تولیدی در حوزه بانکی اشاره و بیان کرد که با تاکید ریاست ستاد اقتصاد مقاومتی کشور مقرر شد سه ماه تنفس با بازپرداخت ۱۲ ماهه برای این واحد تولیدی انجام شود و قسط آن نیز اول مهرماه سال جاری پرداخت شود و همچنین موضوع تحکیم وثایق نیز باید از سوی این واحد صورت گیرد.
 
همچنین مقرر شد جهت تعمیر خودرو‌های شرکت تاپ اکو خاورمیانه با هماهنگی اداره کل گمرکات استان مجوز گذر موقت صادر شود.
 
شرکت تاپ اکو خاورمیانه بمنظور تولید فروکروم در سال ۱۳۹۳ باجذب سرمایه گذاری خارجی بعنوان بزرگترین تولید کننده فرو آلیاژ به ثبت رسیده است.
 
این واحد صنعتی در سال ۱۴۰۳ با تغییرات عمده در سهامداران خود و با تدوین استراتژی‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در صدد است که ضمن جلوگیری از خام فروشی بتواند علاوه بر درآمد‌های ارزی برای کشور سهم مهمی را در اقتصاد کشور دنبال نماید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)