• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۱۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
بین الملل » غرب آسیا

رژیم صهیونیستی از ورود پزشکان به غزه جلوگیری می‌کند

در شرایطی که وزیر بهداشت فلسطین اعلام کرد در روز‌های اخیر ۲۹ کودک و سالخورده در غزه بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند، رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش از ورود گروهی از پزشکان و کارکنان بشردوستانه به غزه جلوگیری کرد.

رژیم صهیونیستی از ورود پزشکان به غزه جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی میدل ایست آی، به گفته دو منبع در تماس با این گروه، این گروه شش نفره صبح روز پنجشنبه با یک کاروان سازمان ملل آماده ترک اردن بودند، اما اواخر روز چهارشنبه به آن‌ها اطلاع داده شد که اجازه ورود به غزه را ندارند.

کوگات، واحد نظامی اسرائیل که بر لجستیک حرکت بین غزه و اسرائیل نظارت دارد، به درخواست میدل ایست آی برای اظهار نظر پاسخ نداد.

گروه‌های امدادی و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی ماه‌ها از محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی اسرائیل، از جمله رد و محدود کردن مکرر ورود آنها به دلیل بدتر شدن وضعیت بشردوستانه در این منطقه، شکایت کرده‌اند. حادثه اخیر در میانه خشم فزاینده بین المللی نسبت به وضعیت غزه رخ می‌دهد، جایی که اسرائیل ورود تجهیزات پزشکی، مواد غذایی و سوخت را از دوم مارس، محاصره کامل کرد.

بیش از دو ماه بعد، نزدیک به نیم میلیون فلسطینی با گرسنگی فاجعه‌باری مواجه شدند. اوایل این هفته، تام فلچر مسئول امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گفت: اگر کمک‌ها به غزه نرسد، ممکن است ۱۴۰۰۰ نوزاد در ۴۸ ساعت بمیرند.

ماجد ابو رمضان وزیر بهداشت فلسطین روز پنجشنبه اعلام کرد ۲۹ کودک و سالمند در غزه در روز‌های اخیر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و گفت این رقم ۱۴۰۰۰ «بسیار واقعی است که حتی ممکن است این مقیاس کم محاسبه شده باشد.»

یکی از کارکنان بخش بهداشت و درمان که به تازگی از ورود به غزه منع شده بود، گفت: «مشخص نیست اسرائیل با چه معیار‌هایی تصمیم می‌گیرد کدام پزشکان و کارکنان بشردوستانه اجازه ورود به غزه را داشته باشند.»

او از ذکر نامش خودداری کرد، زیرا قصد دارد دوباره وارد غزه شود، اما با توجه به شرایط فعلی گفت: نمی‌تواند این منطق اسرائیل را درک کند.

اما او در ادامه گفت که معتقد است اسرائیل در آینده حتی از صدور مجوز ورود تعداد محدود کارکنان مراقبت‌های بهداشتی برای توجیه اقداماتش در غزه استفاده خواهد کرد و خاطرنشان کرد: یکی از استدلال‌های کلیدی اسرائیل در دادگاه بین‌المللی دادگستری در ژانویه سال ۲۰۲۴، اشاره به کمک‌های بشردوستانه‌ای بود که اجازه ورود داده بود.

او گفت: «این عملا یک بهانه بشردوستانه و پوششی برای خشونت است. آن‌ها در سال‌ها و دهه‌های آینده، زمانی که همه این موارد هنوز ادامه دارد، تغییر موضع خواهند داد و خواهند گفت: اوه، ما به ۲۵۰ پزشک اجازه ورود به غزه را دادیم. پس چطور این به معنای نسل‌کشی ما است؟ از حضور ما برای طرح ادعا‌های خاص سوءاستفاده خواهد شد.»

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، روز یکشنبه گفت که به توصیه ارتش اسرائیل، «مقدار اولیه‌ای از غذا» اجازه ورود داده خواهد شد تا «از بروز بحران قحطی جلوگیری شود»، اما تنها تا زمانی که ارتش و شرکت‌های خصوصی، مراکزی را برای توزیع کمک‌ها تحت طرح جدیدی ایجاد کنند که آژانس‌های سازمان ملل متحد مسئول تلاش‌های بشردوستانه بین‌المللی رد کرده‌اند.

به نظر می‌رسد این طرح با سرعت در حال پیشرفت است. همانطور که میدل ایست آی روز چهارشنبه گزارش داد، شرکت «سیف ریچ سولوشنز»، پیمانکار نظامی خصوصی مستقر در آمریکا، قرار است بر توزیع کمک‌های غزه از طرف اسرائیل نظارت کند.

عصر چهارشنبه، کوگات گزارش داد که ۱۹۸ کامیون حامل غذا، دارو و آرد گندم وارد غزه شده‌ است.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) روز پنجشنبه اعلام کرد سازمان‌های بشردوستانه حدود ۹۰ کامیون کالا برای توزیع جمع‌آوری کردند.

این سازمان هشدار داد به دلیل ناامنی، خطر غارت، تأخیر در تأیید هماهنگی و مسیر‌های نامناسب ارائه شده از سوی نیرو‌های اسرائیلی چالش‌های قابل توجهی در ارسال کمک‌ها همچنان وجود دارد.

فلچر رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل، گفت: «امروز بسیار مهم خواهد بود. کامیون‌های حامل کمک‌های نجات‌بخش بالاخره دوباره به حرکت درآمدند. من از شجاعت امدادگرانمان شگفت‌زده‌ام -اما آنها همچنان با چالش‌های بزرگی برای رساندن کالا‌ها از گذرگاه به محل مورد نیاز رو‌به‌رو هستند.»

بعداً در روز پنجشنبه، یونس الخطیب رئیس جمعیت هلال احمر فلسطین، به خبرنگاران گفت کمک‌های ارسالی هنوز به مردم غزه نرسیده است.

او گفت: «هیچ غیرنظامی هنوز چیزی دریافت نکرده است. در واقع، می‌توان گفت که بیشتر این کامیون‌ها هنوز در مرز کارم شالوم هستند، بازرسی می‌شوند، اما به غزه نرسیده‌اند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)