• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۲۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
مازندران » ورزشی

شهردار نوشهر: ادامه تیمداری خارج از توان شهرداری است

شهردار نوشهر اعلام کرد: ادامه تیمداری فراتر از توان شهرداری است و تیم از این پس باید تحت مدیریت هیأت مدیره اداره شود.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عادل خزایی گفت: با توجه به میزان بودجه ای که داشتیم، عملکرد تیم در لیگ و جام حذفی رضایت بخش بوده است و قدردان تلاش های سرمربی و کادر فنی هستم. 

وی با تأکید بر اینکه ربیعی همچنان سرمربی تیم شهرداری است و از ایشان حمایت می کنم، افزود: بودجه ما محدود است و از طرفی آقای ربیعی پیشنهاداتی از تیم های بزرگ لیک یکی و لیگ برتر دارد اما ما به ایشان گفتیم در تیم شهرداری نوشهر بماند ولی این حق را دارد که خودش برای آینده فوتبالی اش تصمیم گیری کند و اگر سرمربی فعلی در تیم بماند ما با ایشان ادامه می دهیم. 

شهردار نوشهر گفت: بنده هم از امروز فقط به عنوان خادم و شهردار نوشهر در خدمت تیم فوتبال شهرداری نوشهر هستم و بودجه و اعتبارات لازم را از حساب شهرداری به حساب باشگاه منتقل می کنم تا تیم روند عادی خود را طی کند. 

وی تصریح کرد: تیم فوتبال شهرداری نوشهر از این به بعد توسط هیأت مدیره اداره می شود یا هر کسی که توان تیمداری داشته باشد در اختیار او قرار خواهد گرفت. 

خزایی با بیان اینکه ما در شهرداری نوشهر همین مقدار بلد بودیم و بیشتر از این در توان ما نیست، ابراز کرد: با توجه به قضاوت ها و بی معرفتی هایی که در حق ما صورت گرفت، دیگر تمایلی به ادامه با این روند را ندارم. 

وی یادآور شد: هنوز زمین بازی نداریم و باید همچنان در استادیوم چالوس بازی کنیم که آن هم فقط یک سال قرارداد بازی در چالوس داریم. 

شهردار نوشهر عنوان کرد: با توجه به نتایجی که تیم فوتبال شهرداری نوشهر در نخستین سال حضورش در لیگ یک گرفت و شور و نشاطی که در مردم ایجاد کرد، واقعا حیف است که ادامه فعالیت ندهد.

وی تأکید کرد: با میزان بودجه ای که شهرداری نوشهر دارد نمی توان با آن فوتبال حرفه ای انجام داد و بنابراین باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خزایی درباره هزینه کرد تیم فوتبال شهرداری نوشهر در این فصل تصریح کرد: ما در رقابت های فصلی که پشت سر گذاشتیم بودجه 15 میلیارد تومانی بستیم ولی با همکاری استانداری مازندرانی به 60 میلیارد تومان افزایش یافت و ما در هزینه کرد تیم در بین 18 تیم حاضر در لیگ یک، رتبه چهاردهم را داشتیم و ما 58 میلیارد تومان هزینه کردیم که 38 میلیارد مربوط به قرارداد بازیکنان و کادر فنی بود و 20 میلیارد هم هزینه های جاری ما شد و این رقم جدا از بودجه عمرانی شهرداری نوشهر بوده است یعنی یک ریال از بودجه عمرانی را برای تیم فوتبال شهرداری نوشهر خرج نکردیم. 

وی گفت: ما برای تیمداری در فصل جدید به رقمی بالاتر از این نیاز داریم و این در توان شهرداری نوشهر نیست. 

شهردار نوشهر همچنین درباره بدهی های تیم فوتبال شهرداری نوشهر، اظهار کرد: ما در فصل قبل هیچ بدهی نداریم و تمام هزینه ها را تسویه کردیم اما از فصول گذشته قراردادهایی که بسته شده بود، بدهی هایی باقی مانده است ولی به گردن باشگاه شهرداری نوشهر است و باید رضایت طلبکاران را جلب و با آنها تسویه کنیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)