• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۲۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

«دایره‌المعارف دفاع مقدس ارتش» اثری بی‌بدیل است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش گفت: دایره‌المعارف دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در هشت جلد، با ۳۷۰۰ مقاله، هر جلد مشتمل بر ۵۰۰ صفحه، طی مدت قریب به پنج سال تلاش شبانه‌روزی تهیه شده است.

*** دایره‌المعارف دفاع مقدس ارتش» اثری بی‌بدیل است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ دوم «محمدرضا فولادی» رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (دوشنبه) در آیین رونمایی از دایره‌المعارف هشت جلدی دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش انجام شد، اظهار داشت: امروز در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکیدات فرماندهی کل ارتش، با همت و مجاهدت علمی و فکری تنی چند از پژوهشگران، خاصه پیشکسوتان ارتش، شاهد رونمایی از این اثر فاخر در مجموعه‌ای گران‌سنگ هستیم.

امیر فولادی ادامه داد: بی‌تردید می‌توان گفت این دایره المعارف که ان‌شاءالله امروز رونمایی خواهد شد، در نوع خود اولین بوده و احتمالاً در سطح نیرو‌های مسلح نیز نسخه‌ای بی‌بدیل است. نگارش این دایره‌المعارف، یکی از فعالیت‌های فرهنگی و علمی است که از گذشته‌های دور رواج داشته و در دهه‌های اخیر نیز مورد توجه فراوان قرار گرفته است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش گفت: دایره‌المعارف، کتاب مرجعی است متشکل از تعداد زیادی مدخل یا واژه که در آن، برای هر مدخل، شرحی معین ارائه می‌شود. عموماً دایره‌المعارف‌ها خلاصه‌ای از دانش بشری در یک مجموعه و یا برگزیده‌ای از یک رشته خاص علمی به صورت مقاله‌های کوتاه و مختصر هستند.

وی تاکید کرد: منظور از تدوین دایره‌المعارف، سهولت در مراجعه و یافتن پاسخ لازم در زمینه‌های مورد نظر است. اکنون به حول و قوه الهی و با حمایت همه‌جانبه هیئت‌رئیسه محترم ارتش، هیئت‌رئیسه محترم نیرو‌های چهارگانه و همت و تلاش بی‌وقفه اعضای شورای‌عالی سیاست‌گذاری، کارگروه علمی تدوین، و بهره‌گیری از قلم ۱۱۶ نویسنده و کوشش تدوینگران و کارشناسان معارف دفاع مقدس ارتش، دایره‌المعارف دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در هشت جلد، با ۳۷۰۰ مقاله، هر جلد مشتمل بر ۵۰۰ صفحه، طی مدت قریب به پنج سال تلاش شبانه‌روزی تهیه شده است.

امیر فولادی تصریح کرد: هدف این مجموعه، تبیین حقایق عملکرد ارتش در حوزه دفاع مقدس، کمک به توسعه، ترویج و ماندگاری ارزش‌ها، آموزه‌ها و فرهنگ انقلاب اسلامی در این حوزه و نیز گسترش مفاهیم ایثار، جهاد، مقاومت و شهادت با رویکردی انقلابی است. در این مسیر، از بیان خرافات، حوادث جعلی و تحریفات به عنوان واقعیت‌های دفاع مقدس پرهیز شده است. همچنین، از برتری‌طلبی گزینشی یک یگان و تخریب سایر یگان‌ها و هرگونه غلو و بزرگ‌نمایی در بیان عملکرد فردی، گروهی یا سازمانی خودداری شده و تلاش شده با رعایت انصاف، اقدامات و استعداد‌های نیرو‌های خودی و دشمن به‌درستی تبیین شود. از هرگونه افترا به نیرو‌های خودی و دشمن نیز پرهیز شده و پیروزی‌های جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس به صورت واقع‌گرایانه تبیین شده است.

وی یادآور شد: با حمایت و هدایت قرارگاه عمار آجا، داده‌های موجود در این دایره‌المعارف با نگاهی راهبردی، به منظور تحلیل‌های کلان دفاعی، تبدیل به یک دستیار هوشمند تحت عنوان «رزمیار ارتش» شده که قابل بهره‌برداری برای محققان و فرماندهان، مبتنی بر پیشرفته‌ترین فناوری‌های هوش مصنوعی است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در پایان گفت: لازم می‌دانم صمیمانه از تمامی دست‌اندرکاران این اثر ماندگار، به‌ویژه هیئت‌رئیسه محترم ارتش و نیروها، فرماندهان محترم نیروها، ریاست محترم هیئت معارف شهید صیاد شیرازی، مسئولان کارگروه‌ها، اعضای هیئت علمی دایره‌المعارف، نویسندگان، پژوهشگران و همه کسانی که به نحوی در تولید این مجموعه و تشکیل این جلسه مشارکت و تلاش داشته‌اند، قدر دانی و تشکر کنم. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
۲۴ ساعته شدن فعالیت مرز بین‌المللی باشماق
ارائه خدمات پزشکی و درمانی رایگان به مردم مناطق کم برخوردار شمال سیستان و بلوچستان
برنامه های «پایان‌نامه» و «تهران ۲۰» از قاب سیما
دانشگاه‌ها محور توسعه استان هستند
دو پارکینگ طبقاتی در شهر یزد ساخته می‌شود
اعلام جزییات برگزاری راسم ۱۳ آبان در اصفهان
لزوم ساخت نیروگاه هسته‌ای
آتش سوزی در جنگل های صخره ای چالوس 
اهدای ۵ سری جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش بهزیستی کوهسرخ
رونمایی از ناوگان جدید حمل‌ونقل و آغاز ساخت زمین‌های چمن مصنوعی در محمدیه 
کاهش نسبی و تدریجی دما در روز‌های آینده
فراخوان رویداد سدرا در چهارمحال و بختیاری
جمع آوری ۳۵۸ نفر متکدی در مهرماه امسال از سطح مشهد
حمایت از زنان کارآفرین با برپایی نمایشگاه توانمندی
برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل در کردستان
اعلام برنامه‌های انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر
انتشار فراخوان جایزه مصطفی (ص)
ضبط ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در ماکو
دیدار صمیمانه دبیر هیئت دولت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)