• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۳۰۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

ثبت بیش از ۹۹ و نیم درصد اراضی ملی استان اصفهان

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: اجرای قانون حد‌نگار و سنددار شدن اراضی استان از موضوعات در دستور کار شورا بوده و نتیجه آن ثبت بیش از ۹۹ و نیم درصد اراضی ملی استان بوده است.

به گزارش خبرگزای صدا و سیما، نود و دومین جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی استان اصفهان با حضور معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور تشکیل شد.

وحید میرحسینی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با اشاره به اینکه اجرای عدالت مهمترین مبحث و محور در احیای حقوق عامه است، گفت: در دو محور توزیع عادلانه و مصرف بهینه باید بازنگری صورت پذیرد و در شرایط کنونی الگو‌های مصرف جوابگوی مطالبات نیست و از این‌رو با توجه به حجم منابع باید مدیریت تقاضا و مصرف اصلاح شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور افزود: در موضوع محیط زیست و منابع طبیعی تجدید پذیر بودن یا نبودن منابع بسیار مهم بوده و باید در تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

میرحسینی گفت: استان اصفهان دارای جهات و روش‌های غنی فکری است و در حل مشکلات قابل تعمیم به کل کشور است و باید از این ظرفیت خوب استفاده شود.

وی درباره موضوعات مرتبط با محیط زیست و منابع طبیعی استان افزود: در موضوع الگوی مصرف آب، استان نیازمند سرمایه‌گذاری آب منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها بوده و در مدیریت پسماند در استان به خوبی عمل شده و باید در احیای حقوق عامه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با اشاره به مطالبات بسیار زیاد در حوزه‌ی احیای حقوق در تشریح فرایند حل مشکلات در این حوزه گفت: در مرحله نخست باید مشکلات و چالش‌ها کامل شناخته و روشن و مشخص شود، در مرحله دوم آزمایش‌ها هم انجام شود و در مرحله سوم باید اخذ تجویز از مدیران به دقت و توأم با مشورت با متخصصین صورت پذیرد؛ تجویز‌هایی که اجرای آن امکان‌پذیر باشد.

میرحسینی افزود: بعد از تجویز نیز، کنترل و نظارت بر حصول نتیجه شرط نهایی در حصول نتیجه است و این نظارت و کنترل باید نتیجه‌محور باشد و در این مرحله قاطع، قانونمند و روشمند عمل شود.

وی گفت: حمایت‌های دادسرای اصفهان از مسئولان استانی در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست و احیای حقوق عامه ارزشمند و قابل تقدیر است و در سطح کلان، هماهنگی و تعامل کامل در استان وجود دارد و آماده انعکاس مشکلات استان در سطح کلان هستیم.

حجت‌الاسلام اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان در نود و دومین جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی استان که با حضور معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور تشکیل شد، موضوع محیط زیست را موضوعی حاکمیتی، فرا سازمانی و فرا قوه‌ای دانست و افزود: هر آنچه که با حیات و سلامت انسان ارتباط دارد بسیار مهم و نیازمند توجه و پیگیری و نظارت ویژه است؛ چرا که همه نیازمندی‌های انسان فرع بر حیات اوست و از این‌رو محیط زیست به عنوان یک موضوع حاکمیتی، فرا سازمانی و فرا قوه‌ای نیازمند نگاه ویژه‌ی مسئولان است.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های حاکمیتی در حوزه محیط زیست افزود: در حال حاضر دغدغه‌های استان به طور کامل روشن، مشخص و تبدیل به یک گفتمان شده است، اما حل برخی از مشکلات و چالش‌ها از توان استان خارج و نیازمند نگاه ویژه در سطح ملی و کلان کشور بوده و ضروری است مسؤولان کشوری با عزم جدی و اراده‌ی جمعی پای کار آمده، با پشتیبانی منطقی و تخصیص اعتبار لازم، مسؤولان استانی را حمایت کنند.

جعفری در بخش دیگری از سخنانش برخی تعارضات ظاهری در تصمیم‌گیری‌ها را از دیگر مسائل دانست و گفت: برخی تعارضات ظاهری در تصمیم‌گیری‌ها وجود دارد و نیازمند اتخاذ تدبیر مدیریتی است؛ به عنوان مثال از یک سو تولید و اشتغال و توسعه‌ی فعالیت‌های اقتصادی از اولویت‌های کشور است و از سوی دیگر معضل بروز آلایندگی‌های زیست‌محیطی نتیجه‌ی اجرای این سیاست کلان، ظاهراً به عنوان یک تعارض مطرح است که ضروریست تلاش شود با تدبیر و مدیریت لازم و هماهنگی، انسجام و همکاری همه دستگاه‌ها، آسیب‌های حاصل از آن به حداقل کاهش یابد.

در این نشست همچنین سید محمد موسویان دادستان اصفهان افزود: طرح جامع کاهش آلودگی هوا به عنوان یک سند برای اولین بار در کشور در شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان اصفهان و سپس در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب شد که قرار است طی ۳ سال ۳۰ درصد از آلودگی هوا و منابع آلاینده‌ی استان کاهش پیدا کند.

دادستان اصفهان گفت: یکی دیگر از موضوعات در دستور کار شورا اجرای قانون حد‌نگار و سنددار شدن اراضی استان بوده که نتیجه آن ثبت بیش از ۹۹ و نیم درصد اراضی ملی استان بوده است.

موسویان پیگیری حقابه کشاورزان شرق اصفهان و حقابه تالاب گاوخونی را از دیگر اولویت‌های شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان اعلام و افزود: معضل کم‌آبی و خشکسالی در استان و خشکی تالاب مشکلاتی را برای استان به وجود آورده و دست‌اندازی‌هایی نیز به حریم تالاب صورت گرفته بود و خوشبختانه با پیگیری‌های اداره کل ثبت اسناد و اداره کل محیط زیست سند آن صادر شده و امروز رونمایی می شود و محیط زیست استان نیز درباره حق‌آبه این تالاب پیگیر است.

بحث آلودگی کلان شهر اصفهان و اقدامات درباره آن موضوع دیگر مورد اشاره موسویان بود و در این باره گفت: ما امروز نمی‌توانیم به بهانه حفظ سلامت محیط زیست صنایع را حذف کنیم؛ بلکه باید درصدد کاهش آلایندگی این واحد‌ها باشیم و حفظ صنایع در عین حفظ سلامت محیط زیست باید اولویت مسئولان و متولیان باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان سیاست‌پژوهی دولت برای مقاوم‌سازی بافت‌های تاریخی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ اسفند ۱۴۰۴
رشد ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
تمدید مهلت استفاده از مشوق کاهش پیش‌پرداخت قراردادهای سرمایه‌گذاری تا پایان اسفندماه
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایجاد محدودیت برای درج قیمت در سایت‌های دیوار و شیپور برای مقابله با گرانی در بازار املاک زنجان
ارسال بیش از ۴۵۰ اثر به جشنواره ملی داستان رضوی در لرستان
تصادف مرگبار با دو فوتی و دو مصدوم در بیرانشهر لرستان
دستگیری سارقان طلاجات منازل و اماکن خصوصی در مراغه
اعلام ساعات کاری پایگاه‌های اهدای خون در لرستان
لزوم افزایش آگاهی عمومی در حوزه سلامت روان
آمادگی صداوسیما برای پوشش رسانه ای مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان
دعوت از ۴ دانش آموز دختر با نیاز‌های ویژه در اردوی آماده‌سازی تیم ملی والیبال
ماندگاری هوای گرم و غبارآلود در سمنان
آغاز طرح پژواک در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
اوقات شرعی اهواز، ۴ اسفند ۱۴۰۴
برتری شناور سازی قشم برابر صنعت نفت آبادان
تمرینات ملی پوشان تکواندو در کیش برای رقابت‌های آسیایی و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)