پخش زنده
امروز: -
تیم دانش آموزی استان فارس پس از درخشش در مسابقات جهانی اختراعات و نوآوری کره جنوبی، وارد فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،تیم ۷ نفره دانش آموزی فارس نشان طلای مسابقات جهانی اختراعات و نوآوری کره جنوبی ۲۰۲۵ و جایزه ویژه نوآوری دانشگاه ملی سئول را کسب کرد.
سجاد اکبرپور، سرپرست تیم اعزامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیمای فارس گفت: این رقابتها با حضور بیش از ۲۵۰ تیم از ۲۰ کشور برگزار شد و تیم استان فارس با ارائه گجت هوشمند امدادرسان مبتنی بر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در قالب کوله پشتی و لباس هوشمند آتش نشان موفق به کسب نشان طلا شد.
وی افزود: این تیم در فروردین ماه امسال نیز یک نشان طلا و یک نشان برنز مسابقات جهانی اختراعات سوئیس را از آن خود کرد.