• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۵۷۵۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
بین الملل » غرب آسیا

سازمان‌ملل: غزه گرسنه‌ترین جای دنیاست

مقامات سازمان ملل با تاکید دوباره بر رد طرح فریبکارانه آمریکا و اسرائیل برای توزیع کمک‌ها در نوار غزه، اعلام کردند: غزه گرسنه‌ترین مکان دنیاست و مرگ لحظه‌ای مردم اینجا را رها نمی‌کند و نباید با فلسطینی‌هایی که قتل‌عام می‌شوند مانند عدد برخورد کرد.

سازمان‌ملل: غزه گرسنه‌ترین جای دنیاست
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ادامه مخالفت‌های سازمان ملل متحد با طرح فریبکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، با ادعای توزیع کمک‌ها در جنوب نوار غزه، سیگرید کاگ، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح در خاورمیانه روز گذشته در جلسه شورای امنیت که در ششصدمین روز جنگ غزه برگزار شده بود، اعلام کرد: اسرائیل باید حملات ویرانگر خود علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌ها در نوار غزه را متوقف کند و ما در ساز و کار اسرائیل برای تحویل کمک‌ها به مردم غزه که اصول بشردوستانه را نقض می‌کند، شرکت نخواهیم کرد.
 
مرگ همه جا با مردم غزه است
 
این مقام سازمان ملل تاکید کرد: فلسطینیان در نوار غزه از بیش از یک سال و نیم گذشته، با تجاوزات مداوم اسرائیل مواجه بوده‌اند و همه امید خود را از دست داده‌اند. در غزه، فلسطینی‌ها به جای اینکه به یکدیگر بگویند خداحافظ تا فردا، می‌گویند خداحافظ در بهشت می‌بینمت. مرگ همه جا همراه مردم غزه است و نه هیچگونه زندگی برای آنها مانده و نه امیدی. مردم غزه شایسته چیزی بیشتر از بقا هستند، آنها شایسته داشتن آینده‌ای پویا هستند.
 
وی افزود: از زمان از سرگیری حملات اسرائیل علیه غزه، زندگی وحشتناک مردم این باریکه بیشتر در ورطه نابودی قرار گرفته و واقعاً صدور بیانیه‌ها برای آتش بس دیگر کافیست و باید یک اقدام عملی به این منظور انجام شود. ما زمانی که با انسان‌هایی مانند خودمان در غزه حرف می‌زنیم، متوجه می‌شویم کلماتی مانند همدلی، همبستگی و حمایت، دیگر معنای خودشان را از دست داده‌اند.
 
نباید با فلسطینی‌ها مانند عدد برخورد شود
 
سیگرید کاگ گفت: ما نباید به تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها در غزه عادت کنیم، ما در مورد دختران، مادران و کودکانی حرف می‌زنیم که زندگی آنها متلاشی شده است. همه آنها برای خودشان نام، آینده، رویا و آرزو داشتند که از دست رفت. غیرنظامیان در نوار غزه مستقیماً مورد هدف قرار می‌گیرند و با شبح قحطی مواجه هستند.
 
در حالی که رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند راه را برای ورود کمک‌های بشردوستانه از طریق نهاد آمریکایی موسوم به «بنیاد بشردوستانه غزه» باز کرده است، این مقام سازمان ملل اظهار داشت: کمک‌هایی که وارد غزه شده اصلاً برای تامین حداقل نیاز‌های بیش از ۲ میلیون انسان که با قحطی دست و پنجه نرم می‌کنند کافی نیست و انگار که یک قایق کوچک برای نجات یک کشتی بزرگ که در دریا غرق شده، فرستاده شده است.
 
وی همچنین نگرانی خود را در مورد اقدامات خطرناک رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی از جمله الحاق این منطقه از طریق گسترش شهرک سازی‌ها، تصرف زمین و خشونت شهرک نشینان علیه فلسطینیان ابراز کرده و هشدار داد: اگر این وضعیت تغییر نکند، اجرای راهکار دو دولتی عملاً غیر ممکن خواهد بود.
 
غزه گرسنه‌ترین مکان جهان است
 
در این جلسه شورای امنیت، «فیروز سیدوا» پزشک آمریکایی که داوطلبانه در نوار غزه فعالیت می‌کرد گفت: بیشتر مجروحانی که من درمان کردم، کودکانی با زخم‌های ناشی از ترکش و زنان باردار با اندام‌های قطع شده بودند.
 
وی افزود: من ۵ هفته در غزه کار کردم و حتی یک نیروی مسلح ندیدم که برای درمان به بیمارستان بیاید. ویرانی‌هایی که در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه شاهد آن بودم، صحنه‌هایی بود که اصلاً نمی‌توانم هضم کنم و یک نسل کامل در غزه جلوی چشمان ما در حال نابود شدن است.
 
ینس لارک، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هم به همین منظور اعلام کرد که غزه گرسنه‌ترین مکان روی زمین است و سازمان ملل متحد ۱۸۰ هزار سکوی سیار غذا و سایر کمک‌های نجات بخش را آماده ورود به نوار غزه کرده است.
 
این مسئول سازمان ملل اظهار داشت: اهدا کنندگان در سراسر جهان قبلاً هزینه کمک‌ها را پرداخت کرده‌اند و این کمک‌ها آماده ارسال هستند و اگر گذرگاه‌ها باز شوند ما می‌توانیم کمک‌ها را فوراً و در مقیاس وسیع به غزه تحویل دهیم.
 
وی خاطرنشان کرد: نوار غزه گرسنه‌ترین مکان روی زمین بوده و زمان خیلی سریع در حال گذر است و هر ساعت جان انسان‌ها در غزه گرفته می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)