مدیرکل آموزش و پرورش
 		 			
 	    	 	    		افزایش سرانه آموزشی در جنوب استان 	    	 			
 		 		 			 			 				 				فرحبخش در شورای اموزش و پرورش جیرفت گفت،سرانه فضای آموزشی در شهرستان جیرفت از 1.5 مترمربع قبل از انقلاب اسلامی به 4.9 مترمربع رسیده است
 				 			  		 	  	 		
 
 به گزارش 
خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان های جیرفت و عنبرآباد که با محور نهضت ملی مدرسه سازی برگزار شد، گفت: سرانه فضای آموزشی در شهرستان جیرفت از 1.5 متر مربع قبل از انقلاب اسلامی به 4.9 مترمربع رسیده است.
 
محمدرضا فرح بخش گفت: نقطه ای صفر در آموزش و پرورش تعیین کرده ایم و بنا داریم برنامه ها را اولویت بندی و برنامه ریزی کنیم تا به مرحله اجرایی شدن برسند.
 
وی افزود: شاخص هایی برای آموزش و پرورش استان در نظر گرفته ایم و در این مدت سعی کرده ایم آنچه را تحویل گرفته ایم با رشد نسبی تحویل دهیم، هرچند ادعا نمی کنیم که همه شاخص ها را می توانیم رشد دهیم.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه طرح های نماد و نهضت مدرسه سازی از تاکیدات رئیس جمهور است، گفت: این دو محور را با جدیت زیاد در حال پیگیری هستیم، در منطقه اسفندقه شهرستان جیرفت مدرسه یک نفره داریم، آنچه که در دسترس آموزش و پرورش است اعم از تامین نیرو و زیرساخت آموزشی تامین شده است اما با این وجود بازمانده از تحصیل زیاد داریم.
 
فرح بخش گفت: پراکندگی جغرافیایی استان و فاصله 1100 کیلومتری شمالی ترین مدرسه و جنوبی ترین مدرسه استان از معضل های جدی است، بازسازی مدارس تخریبی، توجه ویژه به تارکان و بازماندگان از تحصیل، توسعه هنرستان ها به ویژه در بخش کشاورزی و صنایع دستی و ارتقای بازاریابی از برنامه های مهم آموزش و پرورش استان است.
.