پخش زنده
امروز: -
استاندار آذربایجانغربی از شناسایی و برنامه ریزی برای احیای بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی راکد در استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، استاندار آذربایجانغربی در سردشت گفت: جهاد راهاندازی و احیای واحدهای تولیدی در راستای تحقق شعار سال در استان شروع شده و از تمام ظرفیتها برای سرمایهگذاری در این بخش استفاده خواهد شد.
رضا رحمانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۱۸ واحد تولیدی در سطح استان که قابلیت احیا دارند شناسایی و برای فعال شدن دوباره برنامهریزی شده، افزود: اعتبارات ویژهای از محل تبصره ۱۸ از طرف دستگاههای اجرایی در نظر گرفته شده تا شرایط بازگشت به چرخه تولید برای این واحدها فراهم شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در بخش روستایی از اعتبارات ویژه مناطق محروم و روستایی به دستگاههایی، چون صمت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی اختصاص یافته که پس از بررسی نسبت به تامین اعتبار و پرداخت تسهیلات اقدام خواهد شد.
استاندار آذربایجانغربی غیرفعال شدن واحد تبدیلی سردشت را نیز غیرقابل توجیه دانست و افزود: سرمایهگذاری در این واحد با هدف فرآوری محصولات تولیدی منطقه احداث شده و باید براساس ظرفیتهای موجود دوباره راهاندازی شد.