• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۶۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
بوشهر » اقتصادی

کاهش مشعل سوزی و افزایش تولید در مجتمع گازی پارس جنوبی

مجتمع گاز پارس جنوبی با اجرای طرحهای نوآورانه در زمینه بهبود راندمان واحدهای بازیافت گوگرد و بهینه‌سازی تعمیرات، در راستای افزایش تولید گاز تلاش می‌کند مشعل‌سوزی کاهش یابد و عملکرد کلی پالایشگاه‌ها بهتر شود.

کاهش مشعل سوزی و افزایش تولید در مجتمع گازی پارس جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سید مهدی شفیعی مطهر، مدیر مهندسی مجتمع گاز پارس جنوبی،  اعلام کرد: در راستای رسیدن به اهداف بلندمدت توسعه‌ای و بهبود عملکرد صنعتی، مجتمع گاز پارس جنوبی با اجرای طرحهای نوین و به‌روز، گام‌های مؤثری در جهت ارتقاء راندمان واحد‌ها افزایش قابلیت دسترسی و افزایش تولید برداشته است.

وی یادآورشد: در سال‌های اخیر، تمرکز ما بر افزایش راندمان واحد‌های بازیافت گوگرد و کاهش مشعل سوزی به‌منظور تولید بیشتر و کاهش آلایندگی هوا بوده است. با بهبود و ارتقاء قابلیت اطمینان تجهیزات کلیدی واحد‌های تولیدی گوگرد به منظور افزایش تولید و کاهش آثار زیست‌محیطی به عنوان یک طرح با اولویت بالا در دستور کار سال جاری مجتمع است.

شفیعی مطهر همچنین به پروژه‌های مهم در زمینه بهینه‌سازی بازه‌های تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: با این اقدامات، توانسته‌ایم قابلیت دسترسی تجهیزات را بهبود بخشیم و در نتیجه تولید گاز و محصولات جانبی را به طرز چشمگیری افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: این طرحها به‌طور مستقیم در جهت تأمین نیاز‌های داخلی کشور و کاهش وابستگی به واردات محصولات گازی و جانبی انجام می‌شود.

مدیر مهندسی مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: در حوزه برق، مجتمع گاز پارس جنوبی به دنبال افزایش تاب‌آوری تجهیزات تولیدی است.  

شفیعی مطهر افزود: تمرکز ما بر روی ارتقاء قابلیت اطمینان تجهیزات پرریسک برقی مانند باتری‌ها و ادوات نیروگاه‌های برق مجتمع است در همین راستا پروژه‌های جدید دیسپاچینگ برق و اتصال دائمی به شبکه سراسری برق، به‌منظور تضمین تأمین پایدار انرژی برای تمامی واحد‌های پالایشگاهی در حال انجام است.

شفیعی مطهر تصریح کرد: در بخش ابزار دقیق نیز، ارتقاء سیستم‌های اندازه‌گیری و آنالیز رهای کمی و کیفی گاز و محصولات ارسالی به مشتریان از دیگر اولویت‌های این مجتمع است.

وی اظهار داشت: برای بهبود و کنترل فرآیند‌های پیچیده پالایشگاهی، سیستم‌های کنترل کمپرسور‌های حیاتی و سیستم‌های DCS و توقف اضطراری و F&G به‌روزرسانی می‌شوند تا عملکرد تجهیزات پالایشگاه‌ها با دقت و قابلیت اطمینان و پایداری بالاتری انجام شود.

شفیعی مطهر افزود: توسعه کمپ‌های مسکونی جدید، ساخت انبار‌های به‌روز و تکمیل پروژه‌های زیرساختی شهرک جم از جمله آسانسور‌ها و ارتقا سیستم برق رسانی شهرک، در جهت بهبود کیفیت زندگی کارکنان و فراهم آوردن شرایط بهتر برای فعالیت‌های پالایشگاهی در حال انجام است.

مدیر مهندسی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی با اجرای این پروژه‌ها، نه تنها به‌دنبال افزایش راندمان تولید و بهبود عملکرد صنعتی است، بلکه در راستای حفظ محیط زیست و افزایش رفاه کارکنان نیز گام‌های مؤثری برداشته است.

وی یادآورشد: این طرحها می‌توانند به الگویی در صنعت انرژی تبدیل شوند و مسیر توسعه پایدار را برای سایر مجموعه‌های مشابه هموار کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)