• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸
قزوین » اقتصادی

تاکید بر افزایش سقف اعطای تسهیلات به صنایع استان قزوین

مدیرکل صمت استان قزوین: به دنبال افزایش سقف اعطای تسهیلات بانک‌ها به بنگاه‌های اقتصادی استان هستیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رستمی در گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: بانک ها باید سقف تسهیلات اختصاصی به واحد های تولیدی استان را بررسی کنند و  افزایش دهند.

وی با اشاره به خروج منابع مالی شرکت های بزرگ استان و سپرده گذاری در تهران افزود: افزایش سقف تسهیلات موجب می شود واحدهای صنعتی حساب های خود را به قزوین منتقل کنند. گاها برخی از شعب بانکی در تهران بیشتر از یک سرپرستی در قزوین به واحدهای تولیدی ما وام می دهند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرکل صمت استان در ادامه به موقعیت خاص جغرافیایی و وجود 20 شهر و شهرک و ناحیه صنعتی در استان و فراهم بودن زیر ساخت ها در این شهرک ها امکان جذب سرمایه گذار اشاره کرد .

به گفته رستمی؛ شهرک خرمدشت از بزرگترین شهرک های کشور است که زیرساخت ها در آن فراهم و زمین کافی دارد و فقط 50 درصد زمین های آن واگذار شده است.

وی ادامه داد: شرکت شهرک های صنعتی استان طبق برنامه باید امسال 25 مگاوات به ظرفیت برق این شهرک ها و 10 لیتر در ثانیه به آب مورد نیاز و 70هکتار هم زمین جدید به شهرک ها اضافه کند.

مدیرکل صمت استان تاکید کرد: استان قزوین قدرت جذب سرمایه گذاری بالایی دارد و باید با سرعت این اقدامات صورت گیرد.

رستمی اضافه کرد: استان قزوین ۵۹ واحد سرمایه گذاری خارجی صنعتی از 17 کشور دنیا دارد و در این زمینه امسال هم 9 طرح جدید و توسعه ی واحدهای قبلی با 127 میلیون دلار سرمایه گذاری در حال اجرا است.

وی در ادامه با اشاره به تعریف چارچوب مشخصی برای تخصیص ارز واحدهای صنعتی استان گفت: با تصمیم راهگشای امسال، بررسی و تایید درخواست‌های سهمیه ارزی این واحدها با رعایت سقف سهمیه ارزی هر دفتر تخصصی، به مدیران کل استانی و ستادی و معاون تخصصی ذیربط تفویض شده است.

مدیرکل صمت استان اعلام کرد: پارسال 150 میلیون دلار سهمیه ارزی برای واردات ماشین آلات و 2 میلیارد دلار برای واردات مواد اولیه و تجهیزات خط تولید داشته ایم.

رستمی همچنین گفت: سال گذشته 50 واحد نوسازی شدند و امسال هم این برنامه را داریم.

وی با اشاره به فرآوری محصولات استان گفت: 30 درصد از صنعت ما فرآوری مواد معدنی است و در این راستا در تولید شیشه، مواد شوینده و کاشی و سرامیک در کشور حرفی برای گفتن داریم.

به گفته این مسئول، در صنعت شوینده استان قزوین پیشتاز بوده و ۵۰ درصد ظرفیت تولید محصولات شوینده در قزوین می باشد، تا جایی که از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن شوینده ظرفیت ایجاد شده در کشور، حدود ۲ میلیون تن متعلق به استان است.

رستمی همچنین از تدوین برنامه‌های سال جاری برای ۴۰ همت سرمایه‌گذاری در راستای حمایت از طرح‌های صنعتی بزرگ استان خبر داد.

وی اعلام کرد: احداث بیش از ۹۰ طرح بزرگ صنعتی در استان قزوین هدفگذاری شده که از این میان ۳۰ طرح با این سرمایه گذاری می‌تواند تکمیل و به بهره برداری برسد.

مدیرکل صمت تصریح کرد: برای تکمیل و افتتاح طرح‌های بزرگ صنعتی قزوین ۱۰۰ همت سرمایه لازم است که می‌تواند برای بیش از ۱۷ هزار نفر اشتغالزایی کند.

رستمی همچنین اذعان کرد: در سالی قرار داریم که شعار آن سرمایه گذاری برای تولید است و بدون تردید همراهی مدیران دولت به ویژه در بخش صنعت و کشاورزی می تواند راهگشای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان بوده و انگیزه آن‌ها را برای مشارکت هرچه بیشتر افزایش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)