• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۸۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
بین الملل » غرب آسیا
حماس:

آمریکا مسئول مستقیم جنایات خونین صهیونیست‌هاست

حماس با تاکید بر اینکه دولت آمریکا مسئول مستقیم جنایات صهیونیست‌هاست و پایان جنگ در غزه را نمی‌خواهد، تاکید کرد کشتار خونین ده‌ها آواره گرسنه در رفح مهر تاییدی بر ماهیت فاشیستی اشغالگران است و همه باید علیه این رژیم به پا خیزند.

آمریکا مسئول مستقیم جنایات خونین صهیونیست‌هاست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در ادامه واکنش‌های شخصیت‌ها و جنبش‌های فلسطینی به جنایت وحشیانه صهیونیست‌ها در قتل عام ده‌ها آواره گرسنه‌ای که به مرکز موسوم به توزیع کمک‌ها در رفح رفته بودند، دکتر سامی ابوزهری، از رهبران ارشد حماس اعلام کرد: کشتار امروز در محل توزیع کمک‌ها در رفح که طی آن ده‌ها نفر از مردم ما به شهادت رسیدند، از همه صحنه‌های جنایتکارانه فاشیستی و نازی که جهان تاکنون به خود دیده است، فراتر رفت.

این رهبر حماس با تاکید بر اینکه این جنایات صهیونیست‌ها با حمایت کامل آمریکا انجام می‌شود گفت: پاسخ حماس به طرح پیشنهادی استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا به خاورمیانه مثبت بود و موضع منفی ویتکاف در قبال این پاسخ تعجب آور است و نشان می‌دهد که هدف آمریکا متوقف کردن جنگ نسل کشی علیه غزه نیست، بلکه تنها بازگرداندن اسرای صهیونیستی است.

وی افزود: کشتار خونین امروز در محل توزیع کمک‌ها و خون شهدای ما پیامی است برای همه فرزندان امت اسلامی و آزادگان جهان، مبنی بر اینکه وقت آن فرا رسیده که علیه قاتلان اقدام کنند.

جنبش حماس هم در بیانیه جداگانه‌ای به این منظور اعلام کرد: کشتار وحشیانه رژیم فاشیست صهیونیستی علیه هزاران نفر از شهروندان فلسطینی که طبق ساز و کار اتخاذ شده توسط این رژیم به مرکز توزیع کمک‌ها در غرب رفح رفته بودند، منجر به شهادت بیش از ۳۵ نفر و مجروحیت بیش از ۱۵۰ تن شده است.

حماس افزود: این قتل عام وحشیانه مهر تاییدی بر ماهیت فاشیستی رژیم اشغالگر و اهداف جنایتکارانه آن در پشت پرده اتخاذ این ساز و کار فریبکارانه است؛ جایی که این رژیم از مراکز تحت کنترل خود به عنوان تله برای فریب مردم بی‌گناه و گرسنه استفاده و فجیع‌ترین اشکال کشتار و تحقیر و شکنجه را ضد آنها تحمیل می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: صبح امروز هزاران غیرنظامی که زیر بار جنگی بی‌سابقه جان می‌دهند و از گرسنگی رنج می‌برند، در پاسخ به بیانیه و فراخوان ارتش اشغالگر به سمت منطقه توزیع کمک‌ها رفتند، اما ارتش صهیونیستی به طرز وحشیانه‌ای آنها را هدف قرار داد و علناً قصد از پیش برنامه‌ریزی شده خود برای ارتکاب این جنایت‌ها را نشان دهد.

حماس خاطرنشان کرد: ما رژیم اشغالگر صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول کامل قتل عام‌های صورت گرفته در مکان‌های توزیع کمک‌ها و استفاده از سیاست تحمیل گرسنگی به عنوان سلاح جنگی می‌دانیم. ما از سازمان ملل و نهاد‌های آن و در وهله نخست شورای امنیت می‌خواهیم که قطعنامه‌های فوری و الزام آور تصویب کنند تا صهیونیست‌ها را مجبور به توقف این جنایات خونین، بازگشایی فوری گذرگاه‌های غزه و تضمین انتقال کمک‌های بشردوستانه از طریق آژانس‌های وابسته به سازمان ملل کند.

این جنبش در پایان تاکید کرد: ما همچنین از سازمان ملل می‌خواهیم تا یک کمیسیون مستقل بین‌المللی برای تحقیق در مورد جنایات اشغالگران علیه غیرنظامیان به غزه بفرستد و مسئولان این جنایات را به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه کند. ما همچنین از کشور‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم برای کمک مردم غزه، صهیونیست‌ها را تحت فشار بگذارند تا این جنگ وحشیانه نسل کشی را متوقف کنند و ضمن لغو محاصره غزه، از ورود بی قید و شرط کمک‌های انسانی به اینجا اطمینان حاصل کنند.

در حالی که از سه شنبه هفته گذشته همزمان با آغاز طرح فریبکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به بهانه توزیع کمک‌ها در رفح در جنوب نوار غزه، این رژیم عامدانه در حال کشتار آوارگان گرسنه‌ای است که به امید پیدا کردن قرصی نان مسافت‌های طولانی را برای رسیدن به مرکز توزیع کمک‌ها طی می‌کنند، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه صبح امروز آمار جدید و هولناکی از قتل عام غیرنظامیان توسط رژیم اشغالگر در مرکز توزیع کمک‌ها خبر داد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه صبح امروز اعلام کرد که در تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت جوانان فلسطینی در نزدیکی مرکز توزیع کمک‌ها در غرب رفح در جنوب نوار غزه ۳۰ نفر شهید و بیش از ۱۲۰ تن زخمی شدند.

بنابراین، آمار رسمی غیرنظامیانی که طی کمتر از یک هفته گذشته در مرکز توزیع کمک‌ها به دست ارتش اشغالگر به شهادت رسیده‌اند به ۴۷ نفر و تعداد زخمیان به بیش از ۲۵۰ نفر می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)