• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۱۹۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
آذربایجان غربی » سیاسی

فناوری هسته‌ای ضرورتی انکارناپذیربرای کشور است

امام‌جمعه چهاربرج گفت: فناوری هسته‌ای جزو لاینفک زندگی است که پیشرفت علوم و فنون را تسریع کرده و گشاینده جبهه‌های مختلف محسوب می‌شود.

فناوری هسته‌ای ضرورتی انکارناپذیربرای کشور است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نماز عید قربان در چهاربرج، اظهار کرد: عید قربان، عید بندگی بوده و زیباترین جلوه تعبد و ایثار را شاهد هستیم.
امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، افزود: بر اساس آیات قرآن کریم؛ آنچه از قربانی به‌طرف خدا می‌رود، روح کردار و جان عمل بوده و باید توجه داشته باشیم که خداوند به گوشت و خون قربانی، نیازی ندارد بلکه می‌خواهد ایمان و تقوای مردم را سنجش کند.
 وی با بیان اینکه در قرآن کریم، تقوا و قربانی با یکدیگر ارتباط تنگاتنگی دارند و هر دو از ارکان مهم دین محسوب می‌شوند، گفت: قربانی، به‌عنوان یک عمل عبادی و نشان از اطاعت از خداوند، باید با تقوا همراه باشد و در آیات قرآن، تأکید شده که نه گوشت و نه خون قربانی، بلکه تقوا و پرهیزگاری انسان است که نزد خدا قبول می‌شود.
 جلالی با اشاره به اینکه این قربانی کردن حجاج نمادی است از امتحانی که حضرت ابراهیم (علیه‌السلام) با آن رو‌به‌رو شد، تصریح کرد: این امتحانی بسیار سخت بود که به او در رؤیا دستور دادند که باید اسماعیل را در راه خدا به قربانگاه ببرد و حضرت ابراهیم نیز تسلیم و مطیع پروردگار بود و این کار را انجام داد و قرآن کریم آن صحنه را به‌صورت زیبایی به تصویر کشیده است.
 امام‌جمعه چهاربرج اظهار کرد: متأسفانه امروز می‌بینیم در امتحانات کوچک الهی مثل اقامه نماز، پرداخت خمس و زکات، دوری از گناه و ... خیلی از ما مردود می‌شویم.
 وی با بیان اینکه در قرآن کریم بار‌ها به روز عید قربان و نماز عید اشاره شده؛ روزی که خداوند به آن قسم خورده، روزی که توبه حضرت آدم پذیرفته شده و روزی که یک امتحان مهم الهی در آن اجرا شده است؛ امتحان حضرت ابراهیم (علیه‌السلام)، افزود: هنوز عظمت و نورانیت ایثارِ ابراهیمی در دلِ عید قربان فروزان است و عطرِ تسلیم و رضا حضرت خلیل الرحمن و حضرت ذبیح‌الله در فضای جان‌ها پیچیده است.
 جلالی تصریح کرد: در این روز مبارک که قلب‌ها به قرب الهی نزدیک‌تر می‌شوند، فرصتی گران‌بها پیش روی ماست تا پیام غدیر را، این میراث جاودان رسول خدا (ص)، صلا بزنیم.
 امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه عید قربان، تنها پایانِ یک رویداد و یک آزمون نیست، گفت: عید قربان آغازی است باشکوه برای طلوعِ بزرگ‌ترین عیدِ امت یعنی عید غدیر خم و عید غدیر خم نیز همان روزی است که ولایت، عصاره نبوت، بر دوش امت تا روز قیامت نهاده شد.
 وی در ادامه خطبه‌های نماز عید قربان با اشاره به داستان فعالیت جیکاک جاسوس انگلیسی در ایران قبل از ملی شدن صنعت نفت، اظهار کرد: بعد از اینکه جاسوس بودن این شخص و حقیقت ماجرا و ارزش صنعت نفت برای مردم تبیین شد، مردم با مقاومتی افتخارآمیز، برای حفظ این سرمایه ملی از جان‌گذشتگی‌ها کردند.
 جلالی با بیان اینکه برخی از این افراد این مسائل را در باره صنعت هسته‌ای پیش گرفته‌اند، افزود: باید تبیین کرد که دشمن  می‌خواهد ایران را از صنعت هسته‌ای دور کند، قضیه چیست؟
 امام‌جمعه چهاربرج با تأکید بر اینکه فناوری هسته‌ای جزو لاینفک زندگی است که پیشرفت علوم و فنون را تسریع کرده و گشاینده جبهه‌های مختلف محسوب می‌شود، گفت: پیشرفت علوم مختلف، بدون بهره‌گیری از صنعت هسته‌ای میسر نیست.
 وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین نیاز‌های کشور، تأمین انرژی پایدار است، تصریح کرد: ایران با وجود منابع غنی نفت و گاز، به دلیل افزایش جمعیت، رشد مصرف انرژی و محدودیت‌های زیست‌محیطی، نمی‌تواند صرفاً به سوخت‌های فسیلی وابسته بماند.
 جلالی اظهار کرد: نیروگاه‌های هسته‌ای، با تولید انرژی پاک و پایدار، می‌توانند به رفع ناترازی‌های انرژی کمک کنند و از خاموشی‌های گسترده در تابستان‌ها و زمستان‌ها جلوگیری کنند و این موضوع به‌ویژه برای مناطق محروم و روستایی که دسترسی کمتری به زیرساخت‌های انرژی دارند، اهمیت دو چندانی دارد.
 امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه صنعت هسته‌ای تنها به تولید برق محدود نمی‌شود، گفت: این فناوری در حوزه‌های دیگری مانند پزشکی هسته‌ای که برای تشخیص و درمان بیماری‌هایی نظیر سرطان حیاتی است، نقش کلیدی دارد.
 وی تصریح کرد: تولید رادیودارو‌ها و تجهیزات پزشکی پیشرفته، نه تنها به بهبود سلامت جامعه کمک می‌کند، بلکه از خروج ارز برای واردات این محصولات جلوگیری کرده و به اقتصاد کشور یاری می‌رساند و در بخش کشاورزی، فناوری هسته‌ای می‌تواند با بهبود کیفیت محصولات، افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات و کاهش وابستگی به سموم شیمیایی، به امنیت غذایی و بهبود معیشت کشاورزان کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)