رئیس سازمان دامپزشکی از آماده سازی بیش از ۸۰۰ جایگاه عرضه و کشتارگاه دام برای ذبح بهداشتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ کارشناسان بهداشتی با تاکید بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در فرآیند ذبح دام، هشدار داند که انجام این سنت دینی در شرایط غیربهداشتی میتواند زمینهساز شیوع بیماریهای خطرناک مشترک میان انسان و دام شود.
وزارت بهداشت در خصوص مصرف گوشت دام قربانی هشدار داد: گوشت قربانی نباید بلافاصله مصرف شود بلکه باید حداقل ۲۴ ساعت در یخچال با دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود و سپس مصرف شود.