• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۴۴۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

صنعت هسته‌ای نماد پیشرفت ایران است

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: صنعت هسته‌ای نه تنها نماد پیشرفت کشور است، بلکه دستاورد‌های آن به صورت ملموس در اختیار مردم قرار می‌گیرد و روند توسعه و بهره‌مندی از آن نیز در کشور رو به افزایش است.

صنعت هسته‌ای نماد پیشرفت ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، پس از دیدار با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با قدردانی از اعضای این کمیسیون برای حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، گفت: این بازدید باهدف هم‌اندیشی و توسعه کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در جامعه انجام شد و نشاندهنده اهتمام این کمیسیون در راستای حفاظت از منافع ملت ایران است.

وی افزود: حضور این کمیسیون و تعدادی از نمایندگان مردم در سازمان انرژی اتمی، حامل پیام روشنی است؛ مبنی بر اینکه ملت ایران با تمام توان پای ثروت ملی و سرمایه راهبردی خود ایستاده است. صنعت هسته‌ای امروز از مرحله پژوهش و تحقیقات عبور کرده و به مرحله تحقق اهداف فناورانه و صنعتی رسیده است. این صنعت نه تنها نماد پیشرفت و اقتدار کشور است، بلکه دستاورد‌های آن به صورت ملموس در اختیار مردم قرار دارد و روند توسعه و بهره‌مندی از آن نیز رو به افزایش است.

رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: با عنایت الهی، هدایت‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تلاش گسترده همکاران ما، تحقق اهداف سازمان انرژی اتمی در سرفصل‌های گوناگون قطعی است. مجلس شورای اسلامی نیز همواره حامی این مسیر بوده و خواهد بود، تا ما بتوانیم با سهولت و سرعت بیشتری به اهداف خود دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه، گفت: یکی از تعهدات مهم ما در این برنامه، افزایش سه برابری ظرفیت نیروگاه‌های اتمی کشور است. به حمدالله اجرای این برنامه آغاز شده است و با حمایت‌های مستمر، امیدواریم بدون وقفه و تأخیر، طرح‌ها و برنامه‌ها را به سرانجام برسانیم.

اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر، اضافه کرد: همان‌طور که مردم مشاهده کردند، دیروز نصب رینگ دوم ساختمان راکتور شماره ۲ نیروگاه بوشهر آغاز شد. رینگ اول پیش‌تر نصب و بتن ریزی آن نیز با موفقیت انجام شده است.

وی گفت: قطر دیواره راکتور حدود ۲.۵ متر است و مرحله دوم مربوط به رینگ دوم بود که با ارتفاع حدود ۱۱ متر درحال نصب است و این فرآیند مرحله به مرحله تا تکمیل سازه ادامه خواهد داشت تا به ارتفاع ۹۰ متر برسد.

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: این پیشرفت‌ها مطابق با برنامه زمان بندی انجام می‌شود و گامی مهم در راستای تحقق اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه است.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت تولید برق هسته‌ای، گفت: تأکید رهبر انقلاب بر تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از سال ۱۳۸۶ مطرح شد و این هدف از سوی ایشان مورد توجه قرار داشته است.

اسلامی افزود: در این دوره با سازوکار‌های فراهم شده، طراحی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای به‌طور کامل جانمایی شده، مطالعات میدانی آن انجام گرفته، سیستم‌های مورد نیاز انتخاب شده و روند پیگیری آن با سرعت و اهتمام جدی در جریان است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین بر اهمیت الگوی تأمین منابع مالی برای تحقق این برنامه‌ها تأکید کرد و گفت: ضروری است تأمین منابع به صورت دقیق و منظم مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم به اهداف تعیین شده در توسعه صنعت هسته‌ای کشور دست یابیم.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز ۱۹ خرداد با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده (تهران) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)