• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۴۷۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
بین الملل » آمریکا

شهردار لس‌آنجلس: مردم در ترس و وحشت زندگی می‌کنند

شهردار لس آنجلس در پی درگیری میان مردم و نیرو‌های امنیتی و پلیس به دنبال اخراج مهاجران از سوی دولت ترامپ با بیان اینکه، هرج و مرج در اعتراض‌ها توسط دولت ایجاد شد، گفت: مردم در ترس و وحشت زندگی می‌کنند.

شهردار لس‌آنجلس: مردم در ترس و وحشت زندگی می‌کنند
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،خانم کارن بس شهردار لس‌آنجلس دوشنبه شب به وقت محلی در نشستی خبری که شبکه سی ان ان آن را پخش کرد، گفت که مردم شهر در ترس زندگی می‌کنند و نگران هستند که مأموران اداره مهاجرت و گمرک (ICE) دفعه بعد به کجا حمله خواهند کرد.
 
او گفت: «واقعاً نمی‌توانم به اندازه کافی میزان ترس و وحشتی که در میان مردم لس‌آنجلس وجود دارد را بیان کنم، اینکه نمی‌دانند امشب یا فردا قرار است به خانه‌شان حمله شود، به محل کارشان، یا اینکه اصلاً باید بچه‌هایشان را به مدرسه بفرستند یا نه، یا خودشان به سر کار بروند یا نه.»
 
آشوب در اعتراضات از واشنگتن آغاز شد
 
خانم کارن گفت که دولت ترامپ باعث ایجاد هرج‌ومرج در اعتراضات لس‌آنجلس شده است.
 
او گفت: پنجشنبه، شهر در آرامش بود. اما جمعه شب آرامش به خاطر دخالت دولت فدرال. به هم خورد.
 
اعتراضات در لس‌آنجلس پس از آن آغاز شد که ماموران فدرال مهاجرت دست‌کم ۴۴ نفر را بازداشت کردند. این بازداشت‌ها بخشی از اقدامات سخت‌گیرانه ترامپ علیه مهاجرت است که شامل موجی از یورش‌ها و اخراج‌ها در سراسر آمریکا می‌شود.
 
دولت لس آنجلس را به عرصه قدرت‌نمایی تبدیل کرده است
 
شهردار لس آنجلس همچنین در واکنش به اعزام نیرو‌های گارد ملی و تفنگداران دریایی برای مقابله با اعتراضات مهاجرتی گفت که دولت فدرال از شهر لس‌آنجلس به عنوان «آزمایشی» استفاده می‌کند تا ببیند تا چه اندازه می‌تواند بدون هماهنگی با ایالت یا دولت محلی، وارد عمل شود. این سخنان مطرح شد.
 
او گفت که دولت ترامپ در بدو ورود به قدرت اعلام کرده بود که تمرکز اقدامات مهاجرتی بر مجرمان خواهد بود، اما واقعیت چیز دیگری است.
 
شهردار لس آنجلس ادامه داد: افرادی که بازداشت می‌شوند، همان‌هایی نیستند که به ما گفته شده بود، قرار است هدف قرار بگیرند؛ و همین باعث می‌شود حس کنم شهر ما در واقع به یک پرونده آزمایشی تبدیل شده است؛ پرونده‌ای برای بررسی اینکه وقتی دولت فدرال وارد می‌شود و اختیار را از ایالت یا دولت محلی می‌گیرد، چه اتفاقی می‌افتد؟
 
در پی تشدید اقدامات دولت دونالد ترامپ علیه مهاجران، اعتراضات گسترده‌ای در منطقه لس‌آنجلس صورت گرفته که به درگیری میان نیرو‌های پلیس و معترضان، خشونت، گاز اشک اور و بازداشت ده‌ها نفر منجر شده است.
 
اعتراضات بصورت پراکنده در آخر هفته میلادی (هفت ژوئن برابر با ۱۷ خرداد) در لس‌آنجلس و حومه آن، پس از بازداشت دست‌کم ۴۴ نفر توسط مأموران فدرال مهاجرت، آغاز شد. این بازداشت‌ها بخشی از سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت ترامپ در قبال مهاجران هستند که شامل موجی از یورش‌ها و اخراج‌ها در سراسر کشور می‌شود.
 
سی‌ان‌ان گزارش داد که پلیس برای متفرق کردن جمعیت از نارنجک‌های صوتی و گاز اشک‌آور استفاده کرده که برخی از آنها به معترضان برخورد کرده‌اند.
 
برخی معترضان اقدام به آتش‌زدن خودرو‌های خودران کردند. پلیس روز یک‌شنبه ۲۷ نفر را در لس‌آنجلس بازداشت کرد. در سان‌فرانسیسکو نیز، طبق اعلام مقامات، حدود ۶۰ نفر از جمله چند نوجوان زیر ۱۸ سال، در جریان اعتراضات خشونت‌بار مقابل ساختمان خدمات مهاجرت بازداشت شدند.
 
سخنگوی اداره پلیس نیویورک نیز عصر دوشنبه به وقت محلی به شبکه سی ان ان گفت که پلیس نیویورک ۲۴ نفر را پس از برگزاری اعتراض در لابی برج ترامپ در منهتن نیویورک بازداشت کرده است.
 
گاوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا در پی اعزام ۲ هزار نیروی گارد ملی در مرحله نخست و نیز اعزام ۷۰۰ تفنگدار دریایی از سوی دونالد ترامپ برای مقابله با معترضان در لس آنجلس اعلام کرد که مطلع شده است که ئیس جمهوری آمریکا قصد دارد ۲ هزار نیروی گارد ملی دیگر به لس‌آنجلس اعزام کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
فرماندارکالیفرنیا خیلی بدبخت است که ایالتش را ازایالات متحده رها نمیکند.بامالیات مردم جورتامین جنایات صهیونیستهارامیکشند
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح سینما استاد شهریار بستان آباد
سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
برگزاری همایش علما و روحانیون شاهرود
تقدیر از حضور حماسی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دستگیری سارق ظروف مسی در شهربابک
برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزیزقطب ۲ خوزستان
آغاز الگوی جدید مصرف گاز خانگی از مهر امسال
۴۲.۷ همت اعتبار در سفر دکتر پزشکیان به گلستان تصویب شد
فعالیت ۱۰ گروه جهادی در ایام‌الله دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)