پخش زنده
امروز: -
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی اداره کل شیلات هرمزگان گفت: امسال ۶۰ تن گوشت ماهی خاویاری در هرمزگان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، سیروس برازنده افزود: این تولید در مراکز پرورش ماهی خاویاری در شهرستانهای رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس است.
وی گفت: بیشتر تولیدات هم به کشور روسیه صادر میشود.
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی و سایر آبزیان اداره کل شیلات هرمزگان گفت: پارسال نیز ۴۴ تن گوشت ماهی خاویاری در استان تولید شد.
برازنده افزود: در یکی از مراکز پرورش ماهی خاویاری در شهرستان رودان سال گذشته ۱۸ تن گوشت ماهی صادر شد.
وی گفت: ماهی خاویاری که در هرمزگان پرورش داده میشود از گونه فیل ماهیان است که رشد مناسبی دارد.
رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی اداره کل شیلات هرمزگان گفت: هر دوره پرورش این ماهیان سه سال است که به علت شرایط آب و هوایی مناسب یک سال کمتر از میانگین کشوری است.
مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: امسال برای شش سرمایه گذار بخش خصوصی پرورش ماهی خاویاری موافقت اصولی صادر شده است.
مسعود بارانی افزود: از سرمایه گذاران در این بخش با پرداخت تهسیلات حمایت میشود.
وی گفت: پرورش ماهی خاویاری هرمزگان، یک سرمایه گذاری امن و دارای سود است.
بیشتربخوانید: کشف یک گونه جدید ماهی در هرمزگان
مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: زمانی که وزن ماهیها به بالای هشت کیلوگرم برسد گوشت آن بازارپسندی مناسبی دارد.
پرورش ماهی خاویاری برای نخستین بار ازسال ۱۳۹۵ در هرمزگان آغاز شد.