محبی: خدا را شکر میکنم که توانستم در دو بازی آخر تیم ملی بازی کنم
محمد مهدی محبی بازیکن تیم ملی فوتبال ایران پس از پیروزی برابر کره شمالی گفت: خدا را شکر میکنم که توانستم در دو بازی آخر تیم ملی بازی کنم، از قلعه نویی متشکرم.
به گزارش
گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب دیدار پایانی خود در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ امشب (سهشنبه، ۲۰ خرداد) میزبان کره شمالی بود که با سه گل به پیروزی رسید.
محمدمهدی محبی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران که بهترین بازیکن این دیدار شد در نشست خبری پس از بازی گفت: خدا را شکر میکنم که توانستم در دو بازی آخر تیم ملی بازی کنم و همینطور از آقای قلعهنویی تشکر میکنم که این فرصت را در اختیار من گذاشت تا بتوانم تواناییهایم را در تیم ملی نشان دهم.
وی در واکنش به اینکه در بازی با کره شمالی بهعنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده است، گفت: این موضوع به کادر فنی و بزرگترهای تیم ملی برمیگردد. آقای قلعهنویی و کادر فنی به من (بازیکنان جوان تیم ملی) میگفتند که راحت بازی کنم و به همان شکلی که در لیگ بازی میکردم، عمل کنم. بعد از آنهم آقامهدی (طارمی) و سعید (عزتاللهی) طوری با من صحبت کردند که فضا برایم راحت باشد و بتوانم گلزنی کنم و پاس گل بدهم، اما در مجموع نباید از عملکرد خوب سایر بازیکنان و بزرگترهای تیم بگذریم.