پخش زنده
امروز: -
برگزیدگان نخستین جشنواره منطقهای فیلم ۱۲۰ ثانیهای خلیج فارس در بندرعباس معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: در بخش داستانی لوح تقدیر به فیلم انتظار ساخته علی اصغر رستمی از استان بوشهر، و جایزه بهترین فیلم داستانی به فیلمهای پلاستیک نقاش ماهی و ۶۵۵ ساخته اصغر بشارتی از جزیره قشم اهدا شد.
فرخنده جلالی افزود: در بخش ویدیو کلیپ هم جایزه به فیلم خلیج فارس ساخته منصور وحدانی از بندرعباس اهدا شد.
وی گفت: جایزه بخش انیمیشن نیز به راش، ساخته نجمه خادمی از بندرعباس و مستند به فیلم بازگشت ساخته هما امینی از جزیره قشم تعلق گرفت.
بیشتر بخوانید: آغاز نخستین جشنواره منطقهای ۱۲۰ ثانیه خلیج فارس در بندرعباس
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: در بخش تجربی تقدیر به فیلمهای سیاه و سفید ساخته رحیم حسن زاده، هورموغ ساخته رضا جوذری و فیلم کوگوش ساخته امیر حسین آبشناس از بندر عباس اهدا شد.
فرخنده جلالی افزود: جایزه بهترین فیلم تجربی نیز به فیلم جست ساخته رضا احمدی و مرحوم علی قاسمی از بندرعباس تعلق گرفت.
وی گفت: جایزه ویژه هیئت داوران و بهترین فیلم جشنواره همراه با تندیس خلیج فارس هم به جست ساخته رضا احمدی و مرحوم علی قاسمی از بندرعباس اهدا شد.
جایزه ویژه محیط زیست هم به فیلمهای پلاستیک ساخته اصغر بشارتی از جزیره قشم و فیلم ضد ریتم ساخته محمد سارانی نژاد از بندرعباس اهدا شد.
در این جشنواره، فیلمهایی از استانهای هرمزگان، بوشهر و خوزستان با هم رقابت کردند.