• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۶۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر حسین سلامی؛

به دشمنان هشدار می‌دهیم که اشتباه نکنند

فرمانده کل سپاه پاسداران بیان کرد: ما همیشه گفته‌ایم و امروز هم می‌گوییم که کاملاً برای هر سناریو، وضع و حالتی آماده‌ایم. ما جنگیده‌ایم، کارآزموده شده‌ایم، قدرت ساخته‌ایم، اعماق سپاه دشمن را می‌بینیم، طرح‌هایمان را کامل کرده و تمرین کرده‌ایم. به دشمنان هشدار می‌دهیم که اشتباه نکنند و به پیامد کارهایشان دقیق فکر کنند.

سرلشکر حسین سلامی.به دشمنان هشدار می‌دهیم که اشتباه نکنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرلشکر حسین سلامی در مجمع فرماندهان بسیج سپاه حضرت محمد رسول الله (ص)، با بیان اینکه با حضور بسیج، موازنه قدرت به نفع ایران تغییر می‌کند، گفت: با شما حوادث ناممکن، ممکن می‌شود. بسیج استثنایی‌ترین پدیده عالم است که خداوند به واسطه آن، قدرتی استثنایی به این ملت عطا کرده است که به احدی از جهانیان نداده است. 

وی با اشاره به اینکه یک خصوصیت قدرتمند بسیج، تمام‌نشدنی بودن آن است، مطرح کرد: تمام نیرو‌های مسلح جهان پایان‌پذیرند و دارای عرض و طول معینی هستند، اما بسیج هرچقدر نبرد‌ها عمق می‌یابد، به جای آنکه کمتر شود، بیشتر می‌شود. هرچه خطر بزرگ‌تر باشد، بسیجیان مطمئن‌تر، شاداب‌تر و قوی‌ترند. 

فرمانده کل سپاه، جهان‌بینی بسیج را نشأت‌گرفته از منطق قرآن دانست و افزود: نگرش بسیج به قدرت‌ها، همانی است که قرآن در انتهای سوره حج به آن اشاره فرموده است. خداوند می‌فرماید تمام قدرت‌های غیرالهی اگر جمع شوند، قدرت آفرینش یک پشه را ندارند و اگر پشه‌ای چیزی از آنان برباید، نمی‌توانند آن را پس بگیرند. نگاه بسیج به قدرت، این است. کبریایی از آن خداوند است و بسیج، مظهر عزت الهی است. وی عزیز را کسی توصیف کرد که نه تحقیر، نه ذلت و نه شکست را می‌پذیرد.

وی با یادآوری پیروزی‌های گذشته گفت: شما سخت‌ترین مقاطع تاریخ اسلام و ایران را با پیروزی همراه ساخته‌اید. بسیج بود که در نبرد هشت‌ساله، جهان قدرتمند و مستکبر را تسلیم اراده خود کرد. 

 سرلشکر سلامی با اشاره به فتنه‌های داخلی، بیان کرد: شما فتنه‌هایی را که در سرمنشأ استکبار جهانی ریشه داشت و مأمور ایجاد آشفتگی سیاسی و امنیتی در کشور بود، خاموش کردید. 

وی با تأکید بر اینکه ایران در متن یک جنگ همه‌جانبه جهانی قرار دارد، خاطرنشان کرد: اینکه شما با وجود جنگ، در سطح جهانی احساس جنگ نمی‌کنید، مربوط به این است که یک قدرت فوق‌العاده قدرتمند وجود دارد که می‌تواند تمام فشار‌های سنگین را مستهلک کند. تحریم یک سیاست کاملاً عمدی و جهانی برای محاصره اقتصادی ملت ایران بوده و هست. اما آیا توانسته است ملت ایران را از حرکت، پیشرفت و سازندگی باز بدارد؟

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به شکست دشمن در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد: در عرصه سیاسی، دشمن می‌خواست ایران را منزوی کند، اما این طرح نیز شکست خورده است، زیرا ایران آن‌قدر در جهان مؤثر و در منطقه نافذ است که هیچ‌کس نمی‌تواند این ایران بزرگ را از عرصه معادلات دور بدارد. 

 وی افزود: در جنگ اطلاعاتی نیز دیدید که در حماسه اخیر وزارت اطلاعات، چگونه اقتدار و دست برتر اطلاعاتی ایران، پوسیدگی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی را نشان داد. 

سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ فرهنگی و رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: این هجوم از طریق رسانه‌ها، فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای یک جنگ واقعی برای جدا کردن جوانان ما از دین، اسلام، نظام و رهبری است. اما در این عرصه هم بسیج است که می‌درخشد و بیرق ارزش‌های اسلام و فضیلت‌ها را در دست دارد و اجازه نمی‌دهد طراحی دشمن برای توسعه ابتذال به ثمر بنشیند. 

وی در پایان با هشدار به دشمنان اظهار داشت: ما همیشه گفته‌ایم و امروز هم می‌گوییم که کاملاً برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم. ما جنگیده‌ایم، کارآزموده شده‌ایم، قدرت ساخته‌ایم، اعماق سپاه دشمن را می‌بینیم، طرح‌هایمان را کامل کرده و تمرین کرده‌ایم. به دشمنان هشدار می‌دهیم که اشتباه نکنند و به پیامد کارهایشان دقیق فکر کنند. اگر دست‌هایمان باز شود، پیروزی‌های خارج از تصوری خلق خواهد شد تا دشمن را از تمام کرده‌ها و گفته‌های خود برای همیشه پشیمان کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)