• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۷۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

فرصت‌های طلایی سرمایه گذاری در بخشهای مسکن و زیرساخت آذربایجان غربی

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از فراهم کردن بسترهای سرمایه گذاری در حوزه های تامین مسکن و زیرساختهای حمل و نقل و ارائه بسته های حمایتی به سرمیاه گذاران در سایر حوزه ها خبرداد.

 فرصت‌های  طلایی سرمایه گذاری در بخشهای  مسکن و زیرساخت آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   پیمان آرامون در همایش بزرگ معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری   آذربایجان غربی   از ظرفیت‌های بی‌نظیر این منطقه برای جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف خبر داد.

 وی با اشاره به معرفی ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی در اختیار وزارت راه و شهرسازی، اعلام کرد که این اراضی با قابلیت بارگذاری در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، معدن و خدمات، آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران است.

آرامون در این همایش که با حضور فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران برگزار شد، از بسته سرمایه‌گذاری ۴.۵ همتی برای اجرای  قانون نهضت ملی مسکن خبر داد.

وی افزود:  ۴۷۰ هکتار از اراضی ملی برای ساخت مسکن در نقاط مختلف استان آماده‌سازی شده و ما از سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم تا با بهره‌مندی از بسته‌های حمایتی، در توسعه زیرساخت‌های مسکن و راه‌سازی این استان زیبا مشارکت کنند.

وی تأکید کرد : این فرصت‌های سرمایه‌گذاری محدود به مرکز استان نیست و تمامی ۲۰ شهرستان استان از این بسته‌های تشویقی بهره‌مند خواهند شد.

آرامون اظهار داشت: با توجه به توپوگرافی و شرایط جوی هر منطقه، سرمایه‌گذاران می‌توانند از بسته‌های متناسب با ظرفیت‌های هر شهرستان استفاده کنند. 

با اشاره به فعالیت گسترده در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، از تبدیل ۲۵۰ کیلومتر از راه‌های استان به بزرگراه و راه اصلی درجه یک خبر داد و اعلام کرد:  تا شهریور ۱۴۰۴، ۷۰ کیلومتر از این طرح ها به بهره‌برداری خواهد رسید و مابقی تا شهریور ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود ، همچنین، مطالعات لازم برای توسعه ایستگاه مرکزی راه‌آهن ارومیه و اتصال شبکه‌ای آن به شهر‌های سلماس و بازرگان در حال انجام است تا این استان به هاب اقتصادی و حمل‌ونقلی منطقه تبدیل شود.

آرامون به تجربه موفق واگذاری ۵۲ هکتار از اراضی ملی در محور شهید کلانتری برای توسعه صنعتی اشاره کرد و گفت:  این طرح ها اکنون به‌عنوان الگویی موفق در حال فعالیت هستند و برنامه داریم تا در مرحله های بعدی، محور‌های اقتصادی مشابهی را در سایر نقاط استان تعریف کنیم.

وی با تأکید بر آمادگی کامل این اداره برای همکاری با سرمایه‌گذاران، اظهار داشت:  ما دست سرمایه‌گذاران را می‌فشاریم و آماده‌ایم تا با ارائه بسته‌های تشویقی، زمینه را برای افزایش فعالیت‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در این استان فراهم کنیم.

در حوزه مسکن، آرامون از ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن و آماده‌سازی ۸ هزار واحد دیگر خبر داد.

وی افزود:  این طرح ها در تمامی نقاط استان در حال اجرا هستند و با حمایت‌های دولت، به‌زودی شاهد تحولات بزرگی در حوزه مسکن خواهیم بود.

با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر آذربایجان غربی در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی و زیرساختی، این استان در آستانه تبدیل شدن به یکی از مراکز اصلی سرمایه‌گذاری در منطقه قرار دارد.

 همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، گامی مهم در راستای تحقق این چشم‌انداز بود و انتظار می‌رود با مشارکت بخش خصوصی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این خطه از ایران باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)