• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

انتقام سخت در انتظار رژیم ددمنش و جنایتکار صهیونیستی

امام جمعه یاسوج گفت: دشمن بداند با هر سردار به خون غلطیده هزاران سردار می‌روید و انتقام سخت در انتظار رژیم صهیونیستی است.

انتقام سخت در انتظار رژیم صهیونیستی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، آیت‌الله سید نصیر حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج با تسلیت شهادت تعدادی از هموطنان مظلوم، فرمانداران عزیز و دانشمندان به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران، نیروهای مسلح اظهار کرد: از خداوند منان می‌خواهیم به این ملت و این کشور عزت، شکوه و عظمت پیش از پیش عنایت کند و برای این ملت این شهادت‌ها را مایع خیر و برکت قرار دهد.
وی با بیان اینکه به برکت خون شهدا انقلاب شکل گرفت و شکوه و مجد پیدا کرد، افزود: دشمن از این ملت در هراس است و هر روز دست به جنایت می‌زند و ملت ما در مقابل تمام دنیای استکبار ایستاده و مقاومت می‌کند.
امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه از زمان پیامبر (ص) تاکنون انسان‌های بزرگی در راه خدا جنگیدند و به شهادت رسیدند و راه اسلام و قرآن را باز کردند، ادامه داد: ما از مسیرهای سختی عبور کردیم و همه موانع و قدرت‌ها را برای رسیدن به انقلاب الهی کنار زدیم و امروز روز عظمت این سرزمین است و باز به مجاهدت و خون‌های دیگری نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه از هر سردار به خون غلتیده هزاران سردار می‌روید، تصریح کرد: همه ما سردار سلامی، باقری و طهرانچی و عباسی‌ها هستیم.
آیت الله حسینی با اشاره به اینکه دشمن خیال نکند با شهادت فرماندهان ما را از مسیر ظهور امام زمان (عج) باز می‌دارند، تاکید کرد: این عادت دیرینه ما بوده زیرا به استقبال شهادت می‌رویم زیرا شهادت حیات بخش جامعه اسلامی است.
وی با بیان اینکه امروز ملت ایران با جان و مال در راه خدا مجاهدت کرده است، یادآور شد: ملت ما در مقابل زور و استکبار می‌ایستند زیرا در سایه این مجاهدت‌ها گناهان بخشیده می‌شود.
امام جمعه یاسوج با اشاره به اینکه ملت ما در این مسیر ضرر نکردند بلکه جنایتکاران، صهیونیست‌ها، آمریکا و انگلیس متضرر شدند، گفت: ملت ما قهرمان است از شهادت نمی‌هراسد بلکه به استقبال شهادت می‌رود.
وی با محکومیت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در این جنایت تروریستی و بزدلانه هیچ خط قرمزی را رعایت نکرده و امنیت ملی ایران را نقض کرده است.
آیت الله حسینی با اشاره به اینکه این حمله در سحرگاه، نشان‌دهنده تروریستی بودن این رژیم است، گفت: جمهوری اسلامی ایران انتقام سختی از رژیم صهیونیستی خواهد گرفت.
وی به نقش آمریکا در این جنایت اشاره و اظهار کرد: آمریکا از این حمله اطلاع داشته و چراغ سبز داده است، پس شریک جرم است و باید پاسخگو باشد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ترامپ از نتانیاهوی جنایتکار تقدیر می‌کند، افزود: تمام اماکن امنیتی و نظامی صهیونیست‌ها باید نابود شود.
وی تقوا را عامل اصلی پیروزی در همه عرصه‌ها علمی، اقتصادی، سیاسی دانست و افزود: ملت ایران هرگز در برابر ظلم تسلیم نخواهد شد.
آیت‌الله حسینی تصریح کرد: با وجود عزاداری، مراسم غدیر به عنوان بیعت با ولایت و رهبری و با یاد و شهدای والامقام امروز برگزار می‌شود.
وی با اشاره به روحیه استکبارستیزی ملت ایران گفت: راه انقلاب تا ظهور امام زمان (عج) ادامه خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)