پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران از وجود شرایط قانونی و عملی مناسب و تشویق های سرمایه گذاری خارجی خبر داد.
ولی الله افخمی راد در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر از آمادگی کشورمان برای پذیرش سرمایه گذاران خارجی خبر داد و گفت : قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران برای جذب سرمایه گذاران خارجی مطلوب است.
وی افزود : اگر سرمایه گذاری خارجی درایران سرمایه گذاری کند ، 100 درصد سرمایه متعلق به خود سرمایه گذار است. رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران با بیان اینکه اگر محصول سرمایه گذار خارجی به یک کشور سوم صادر شود ، از معافیت مالیاتی خوبی برخوردار خواهد شد ، گفت : میزان مالیات بر درامد سرمایه گذاری در مناطق محروم برای سرمایه گذاران خارجی نیز از 4 تا 10 درصد کاهش یافته است.
افخمی راد به سرمایه گذاری در مناطق آزاد کشور اشاره و اضافه کرد : در صورت سرمایه گذاری در مناطق آزاد سرمایه گذار تا بیست سال از معافیت مالیاتی برخودار خواهد شد.
بنابر گفته افخمی راد از مزیت های دیگر سرمایه گذاری در مناطق ازاد ، بی نیازی به ویزا برای رفت و آمد به کشورمان است.
وی وجود منابع طبیعی مناسب ؛ منابع خوب نفت و پتروشیمی را از مزیت های دیگر ایران برای جذب سرمایه گذاران خارجی دانست.
تعرفه واردات خودروهای برقی حذف شد
رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران از حذف تعرفه واردات خودروهای هیبریدی و برقی خبر داد.
ولی الله افخمی راد در حاشیه کمیسیون مشترک ایران و کویت گفت: تعرفه واردات دیگر خودروها هیچ گونه تغییری ندارد و همان نرخ های قبلی است.
افخمی راد در باره حذف ثبت سفارش گفت : مراحل حذف ثبت سفارش تا یک سال آینده انجام می شود، ضمن اینکه ثبت سفارش تنها در کشور ما انجام می گرفت و هیچ استفاده دیگری نداشته است.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه وارد کننده باید 19 سند تهیه کند که اگر از میزان این اسناد کم کنیم، سرعت واردات هم افزایش می یابد.
وزارت بازرگانی کویت خواستار افزایش سرمایه گذاری ایران
قائم مقام وزیر صنعت و بازرگانی کویت در حاشیه اجلاس کمیسیون مشترک ایران و کویت با اعلام اینکه کویت برای توسعه اقتصادی خود نیاز به همکاری های ایران دارد خواستار افزایش سرمایه گذاری کشورمان شد.
مشعان خالدی از استقبال گرم کویت از سرمایه گذاران ایرانی خبر داد و گفت : مبادلات تجاری ایران و کویت در حد روابط حسنه و برادرانه دو کشور نیست و باید افزایش یابد.
خالدی با بیان اینکه کویت با برنامه ریزی بلند مدت خود در حوزه اقتصادی در صدد است تا سال 2025 خود را به عنوان مرکز سرمایه گذاری های تجاری ، اقتصادی و مالی در منطقه معرفی کند ، گفت : باید هرگونه موانع پیش روی توسعه تجارت با ایران برطرف شود.
مشعان خالدی با اشاره به اینکه کویت برای تحقق این هدف بیش از 100 میلیارد دلار سرمایه گذاری در نظر گرفته است، اضافه کرد : کویت درهای خود را به روی سرمایه گذاران ایرانی باز گذاشته و تشویق های بسیاری برای جذب این سرمایه گذاری ها در نظر گرفته است.
وی کاهش مالیات سرمایه گذاری خارجی از 55 درصد به 15 درصد را از جمله مشوق ها دانست و گفت : برگزاری نمایشگاه ها و فعال کردن بخش خصوصی دردو کشور می تواند به تسریع در روند توسعه همکاری ها کمک کند.