• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۹۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۱
اجتماعی

تصویب کلیات طرح اصلاح موادی از اصل ۴۴ قانون اساسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح اصلاح مواد یک ، شش و هفت قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را تصویب کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، پس از تصویب کلیات این طرح ، نمایندگان ملت اصلاح ماده یک این طرح را نیز تصویب کردند.
بر اساس  این ماده هر نوع اجازه کتبی اعم از مجوز ، پروانه ، اجازه نامه ، گواهی ، جواز ، استعلام ، موافقت ، تاییدیه یا مصوبه  برای شروع ، ادامه ، توسعه یا بهره برداری فعالیت های اقتصادی توسط دستگاههای اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8 مهر 88 و ماده 5 قانون محاسبات عمومی مصوب اول شهریور 66 ، شوراهای اسلامی شهر و روستا،  اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی ، اتاق تعاون یا اصناف ،‌تشکل های اقتصادی ، اتحادیه ها ، شوراها ، مجامع و نظام های صنفی یا نمایندگان یا متصدیان مستقیم و غیر مستقیم آنها صادر می شود. 
 بر اساس همین ماده پایگاه اطلاع رسانی مجوزهای کسب و کار  ایجاد می شود.
این پایگاه اینترنتی شامل،‌کتاب الکترونیک است که شرایط دریافت یا تمدید کسب و کار در همه مشاغل ، صنایع ، کشاورزی و خدمات به تفکیک در آن درج شده است  و پس از لازم الاجرا شدن این قانون مرجع رسمی اعلام شرایط صدور یا تمدید مجوزهای کسب و کار محسوب می شود .
رد طرح تعیین تکلیف دوره های آموزشی تربیت بهورز
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از صبح امروز بررسی طرح مربوط به تعیین تکلیف دوره های آموزشی تربیت بهورزان وزارت بهداشت‌، درمان و آموزش پزشکی را در دستور کار خود قرار دادند که در نهایت پس از سخنان نمایندگان مخالف و موافق، ادامه رسیدگی به این طرح رأی نیاورد.
قید فوریت این طرح پیش از این در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود.
در این حال کمیسیون اجتماعی مجلس که احتمال این را داده بود که شورای نگهبان به علت بار مالی این طرح با آن موافقت نخواهد کرد امروز در صحن علنی موضوع رد این طرح را به بحث و بررسی گذاشت.
در این طرح خواسته شده بود که مدت دو سال آموزش حین خدمت بهورزان جزو سنوات خدمت آنها محسوب شود.
در این حال سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در صحن علنی اعلام کرد: این طرح باید بررسی دقیق تر شود و دولت آن را طی لایحه ای به مجلس ارائه دهد تا نمایندگان آنرا به بحث و بررسی بگذارند.  
جوشش اعتکاف از درون دانشگاه‌ها، نماد پیوند علم و دین
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه‌ها مهد دین هستند، گفت: جوشش اعتکاف از درون دانشگاه‌ها نماد پیوند علم و دین است.
محمد حسن ابوترابی فرد در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در نطق پیش از دستور با اشاره به برکات ماه رجب گفت: امید داریم خدای سبحان توفیق بهره شایسته از این ماه مبارک را بر آحاد ملت عزیز ایران و امت اسلامی به ویژه جوانان خداجوی مرحمت کند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: ایام برگزاری اعتکاف، روزهای عبودیت و انس با خدای سبحان را به حضور جوانان عزیز به ویژه دانشجویان بالاخص دانشجویان معتکف، احیا کنندگان این سنت الهی تبریک عرض می‌کنیم.
وی ادامه داد: نزدیک به دو دهه پیش مسجد دانشگاه تهران این افتخار را یافت که با برگزاری اعتکاف و با حضور دانشجویان و استادان، بستر گسترش این عبادت بزرگ را در جامعه فراهم آورد و راه را برای نشر معارف اسلامی هموار سازد.
این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: امروز مساجد جامع کشور و دانشگاه‌های ایران به مهد پیوند علم و دین و محل برگزاری این عبادت بزرگ تبدیل شده اند و به بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی" اعتکاف قدرت نهادسازی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشته است".
ابوترابی فرد تصریح کرد: امیدوارم با تمسک به آموزه های دین و تقویت روح عبودیت و بندگی در مسیر افزایش اقتدار و عزت اسلام و ملت ایران گام های بلند و استواری  برداریم.
نائب رئیس مجلس با تبریک میلاد امام جواد (ع) گفت: آرزو دارم همگان در راه معرفت و اطاعت از آن امام بزرگوار گام بردارند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)