• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۹۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷
سیاسی » عمومی

بکارگیری بخشی از نیروی جویای کار ؛ امسال

معاون برنامه ریزی ونظارت راهبردی ریاست جمهوری گفت:امسال ۴۱ هزار میلیارد تومان در طرح های عمرانی، سرمایه گذاری می کنیم که موجب بکارگیری بخشی از نیروی جویای کار می شود.

به گزارش واحد مرکز ی خبر ، محمدباقر نوبخت در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما بابیان اینکه دولت از هرسیاستی برای ایجاداشتغال استفاده می کند گفت : ۲۲ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به بخش خصوصی و با نظارت دولت برای ایجاد اشتغال اختصاص یافته است.وی افزود: این درحالی است که اکنون فقط یک میلیون بشکه نفت صادر می کنیم که 31 درصد درآمد آن به صندوق توسعه ملی واریز می شود.معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری گفت: امسال 5 هزار و 400 میلیارد تومان از درآمد هدفمندی یارانه ها در مرحله دوم به بخش تولید و اشتغال پرداخت می شود.نوبخت افزود: 90 هزار میلیارد تومان نیز به شرکت های دولتی پرداخت می شود که در طرح ها سرمایه گذاری کنند.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری گفت : 35میلیارد دلار نیز فاینانس برای اجرای طرح های تولیدی در نظر گرفته شده است که همه این مصوبات برای ایجاد اشتغال است.
نوبخت درباره وضع نیروی اشتغال فعال در جامعه اضافه کرد: آخرین وضع اشتغال در کشور نشان می دهد از 76 میلیون نفر جمعیت کشور 23 میلیون نفر در سنین کار قرار دارند که 21 میلیون نفر آنها شاغل هستند.وی افزود: ‌حدود 18 میلیون نفر در بخش خصوصی و حدود سه میلیون نفر در بخش دولتی کار می کنند.نوبخت با بیان اینکه ‌حدود 2 و نیم میلیون نفر نیز آماده به کار هستند گفت: ‌اکنون با توجه به اینکه کارکنان بخش دولتی بیش از نیاز این بخش هستند دولت تلاش می کند برای جوانان در بخش خصوصی اشتغال ایجاد کند.معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری افزود: فرصت اشتغال در دستگاههای دولتی فراهم نیست.نوبخت گفت:‌پس از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد کارکنان دولت از 550 هزار نفر اکنون به 3 میلیون نفر افزایش یافته است.وی افزود: همه کشورها مشکل اشتغال را با ایجاد زمینه اشتغال در بخش خصوصی و تعاونی فراهم کرده اند و ما نیز در این جهت حرکت می کنیم.نوبخت گفت:‌ در سال 92 از 210 هزار میلیارد تومان درآمد دولت حدود 23 هزار میلیارد تومان کار عمرانی در کشور انجام و بقیه آن صرف پرداخت حقوق و کارهای جاری کشور شد.معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری با بیان اینکه اگرتعدادکارمندان دولت زیاد باشد درآمدهای دولت فقط صرف حقوق و مزایا به آنها می شود افزود: با توجه به اینکه در سال 93 ، بیست درصد بودجه دستگاهها را افزایش دادیم اما تلاش می کنیم امنیت و فرصت شغلی را در بخش غیر دولتی ایجاد کنیم.وی گفت: در بخش نیروی آماده ورود به کار ، بخشی را که تحصیلات تکمیلی ندارند به مراکز فنی و حرفه ای معرفی می کنیم تا بتوانند در بخش صنعت و کشاورزی شاغل شوند.نوبخت افزود: به عنوان نمونه فقط 27 هزار دانش آموز در رشته کشاورزی در هنرستان ها تحصیل می کنند که باید این تعداد را افزایش دهیم.
وی درباره وضع افرادی که همه مراحل استخدامی را در طرح مهرآفرین دولت دهم گذرانده  و کد کارمندی دریافت کرده اند گفت: براساس بند "ب " ماده 24 قانون خدمات کشوری که به ازای هر3 نفر بازنشسته ، یک نفر مجوز استخدام دارد تلاش می کنیم همه این افراد را در سال 93 به کار بگیریم.

نوبخت افزود: این در حالی است که مجلس شورای اسلامی طرح مهرآفرین دولت دهم را از نظر قانونی رد کرد اما ما با بررسی که در معاونت توسعه و سرمایه انسانی رئیس جمهور انجام دادیم ، اجازه استخدام افرادی که مراحل استخدامی را گذرانده اند براساس قانون خدمات کشوری داده ایم.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری گفت: به همه دستگاهها اعلام کرده ایم که هر دستگاهی توانست از محل صرفه جویی منابعی را تامین کند افرادی که مراحل استخدامی را در طرح مهرآفرین گذرانده اند به کار گیرند.
وی افزود : ‌برخی مهندسان کشاورزی نیز که در مزارع کار نظارت را انجام می دادند براساس بند "ب" ماده 24 قانون خدمات کشوری در سال 93 به کار گرفته می شوند.
نوبخت گفت :  برخی استانها اکنون این کار را آغاز کرده اند.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری درباره وضع نیروهای شرکتی نیز افزود: اگر سازمان های دولتی بتوانند منابعی را از محل صرفه جویی بازنشسته شدن سه نفر تامین کنند، با اعلام به دولت می توانند نیروهای شرکتی را استخدام کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)