• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۰۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶
صفحه نخست » عمومی

فوریت طرح واگذاری مدیریت شبکه‌های ورزشی رای نیاورد

طرح یک فوریتی واگذاری مدیریت شبکه های ورزشی صدا و سیما با امضای ۵۱ نفر از نمایندگان، تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که پس از سخنان نمایندگان موافق و مخالف، قید فوریت طرح به تصویب نرسید.

به گزارش واحد مرکزی خبر، در جلسه علنی امروز (5 خرداد 93) مجلس شورای اسلامی، تعدادی از نمایندگان در قالب طرحی خواسته بودند براساس تبصره یک بند (ج) ماده سه قانون اصل 44 قانون اساسی، مدیریت شبکه های ورزشی صدا و سیما به فدراسیون ها و باشگاه‌های فرهنگی ورزشی، با نظر شورای نظارت بر صدا و سیما و وزارت ورزش و جوانان، واگذار شود.
اصلاحیه الحاق به کنوانسیون پیشگیری از آلودگی دریا
همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی به لایحه اصلاحات قانون الحاق ایران به کنوانسیون پیش‌گیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی ها رای موافق دادند.
در ماده واحده این لایحه آمده است: اصلاحات قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به تشریفات (پروتکل) 1978 مربوط به کنوانسیون بین المللی پیش‌گیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی ها 1973؛‌ مصوب 1380 و اصلاحات بعدی با رعایت اصل هفتاد و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین با تصویب قطعنامه‌های کنفرانس اعضای کنوانسیون بین‌المللی استانداردهای آموزش، صدور گواهینامه‌ها و نگهبانی دریانوردان (STCW) موافقت کردند.
با تصویب ماده واحده‌ای مقرر شد قطعنامه‌های شماره 1 و 2 کنفرانس مورخ 2010 (1389) اعضای کنوانسیون بین‌المللی استانداردهای آموزش، صدور گواهینامه‌ها و نگهبانی دریانوردان مصوب 1978 (1357) تصویب و به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه داده شود تصویب را نزد امین اسناد کنوانسیون، تودیع کند.
قطعنامه شماره 1 متضمن اصلاحات ضمیمه کنوانسیون بین‌المللی استانداردهای آموزش، صدور گواهینامه‌ها و نگهبانی دریانوردان و قطعنامه شماره 2 متضمن اصلاحات آیین‌نامه آموزش، صدور گواهینامه‌ها و نگهبانی دریانوردان است.
همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب لایحه پروتکل الحاقی موافقت نامه کشتیرانی ایران و کوبا موافقت کردند.
بر اساس ماده واحده این لایحه، پروتکل اصلاحی موافقت نامه کشتیرانی تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و دولت کوبا تصویب و اجازه مبادله اسناد داده شد.
تصویب لایحه عضویت ایران در کارگروه بین المللی پزشکی نظامی
نمایندگان مجلس لایحه عضویت جمهوری اسلامی ایران در کارگروه بین المللی پزشکی نظامی (ICMM) را تصویب کردند.
با تصویب این لایحه به دولت اجازه داده می شود با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح در کارگروه بین المللی پزشکی نظامی به شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوطه اقدام نماید و تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح به عهده دولت است.
تبصره یک- اعمال بند (ب) ماده 18 اساسنامه در مورد جمهوری اسلامی ایران با رعایت اصل 139 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و بند 5 و 30 اساسنامه با رعایت اصل 77 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
تبصره 2- در مورد جمهوری اسلامی ایران فرد جایگزین «نماینده ملی» موضوع بند 3 ماده 9 در نشست کارگروه توسط دولت تعیین می گردد.
در بند پ ماده 15 اساسنامه عبارت «حکومت شروع دولت» با توجه به متن انگلیسی آن به عبارت «دولت مشروع» اصلاح می شود.
تصویب عضویت ایران در اتحادیه بیمه گران تعاون اسلامی  
مجلس شورای اسلامی به لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بیمه‌گران و اتکایی‌گران خطرهای تجاری و غیرتجاری در کشورهای عضو سازمان تعاون اسلامی و مؤسسه تضمین اعتبارات صادراتی و سرمایه‌گذاری عربی و تصویب اساسنامه آن رأی مثبت داد.
با موافقت مجلس، دولت اجازه یافت با رعایت اصول 77 و 139 قانون اساسی در این اتحادیه عضویت پیدا کند.
در ماده واحده این مصوبه تصریح شده است: به دولت اجازه داده می‌شود در اتحادیه بیمه‌گران و اتکایی‌گران خطرهای تجاری و غیرتجاری کشورهای عضو سازمان تعاون اسلامی و مؤسسه تضمین اعتبارات صادراتی و سرمایه‌گذاری عربی عضویت یابد و به پرداخت حق عضویت مربوط یا کمک اقدام کند؛ تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر عهده دولت است.
تصویب لایحه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین ایران و عراق
لایحه موافقت نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و تبادل اطلاعات در مورد مالیات های بر درآمد و سرمایه میان ایران و عراق به تصویب نمایندگان مجلس رسید.
وکلای ملت این لایحه را تصویب و دو تبصره به آن اضافه کردند که بر اساس آن هزینه های مالی موضوع بند 3 ماده 11 این موافقت نامه مجوز کسب درآمد غیر قانونی از جمله ربا محسوب نمی شود و همچنین رعایت اصول 77 و 139 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در اجرای بند دو تا چهار ماده 25 این موافقت نامه الزامی است.
تقدیر 150 نماینده مجلس از سرعت عمل حسابرسان دیوان محاسبات       
بیش از 150 نماینده مجلس شورای اسلامی با امضای نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس، از سرعت عمل کارشناسان و حسابرسان دیوان محاسبات در رسیدگی به رانت 650 میلیون یورویی در واردات کالاهای اساسی تشکر کردند.
مهرداد بذرپاش در نشست علنی امروز مجلس، این نامه را قرائت کرد.
در این نامه همچنین از کمیسیون اصل 90 و سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و کمیسیون اقتصادی مجلس تقاضا شده است که با سرعت و دقت بیشتری به این موضوع رسیدگی و آن را پیگیری کنند.
جزئیات جلسات صحن علنی و تعطیلات مجلس تا پایان شهریور    
برنامه کاری و تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا پایان شهریور 1393 اعلام شد.
نمایندگان از شنبه دهم تا چهارشنبه چهاردهم خرداد برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود خواهند رفت و سپس از یکشنبه هجدهم خرداد تا چهارم تیر به مدت سه هفته، جلسات کاری خود را در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهند کرد.
نمایندگان از شنبه هفتم تا چهارشنبه یازدهم تیر به مدت یک هفته در حوزه‌های انتخابیه به اجرای امور حوزه‌های انتخابیه خواهند پرداخت و سپس از یکشنبه پانزدهم تیر به مدت سه هفته جلسات کاری خود را در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهند کرد و از چهارم تا هجدهم مرداد مرحله نخست تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
بر اساس این گزارش، نمایندگان از یکشنبه نوزدهم مرداد تا چهارشنبه پنجم شهریور به مدت سه هفته جلسات کاری در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کنند و از شنبه هشتم تا بیست و نهم شهریور هفته اجرای امور حوزه‌های انتخابیه و مرحله دوم تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
نمایندگان یکشنبه 30 شهریور جلسه علنی در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهند کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)