• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۰۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵
صفحه نخست » عمومی

وزیر تعاون: برنامه دولت برای پرداخت وام ازدواج به زوجین

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای برنامه های جدید دولت برای پرداخت وام ازدواج به زوجین در سال ۹۳ خبر داد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، علی ربیعی در حاشیه همایش کار و محرومیت در گفتمان امام خمینی (ره) در مصاحبه با خبرنگاران، پرداخت وام ازدواج را جزو برنامه هایی دانست که دولت قرار است در آن تحرک ایجاد کند.
وی به بازدید روز گذشته رئیس جمهور از یک واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: این حرکت که در طول سال تکرار می شود  از اهتمام دولت برای حل مسائل کارگری و کارفرمایی حکایت دارد.
ربیعی با تاکید بر اینکه مهمترین برنامه امسال دولت ایجاد اشتغال است، افزود: البته ایجاد شغل در کشور رابطه مستقیم با میزان رشد اقتصادی دارد.
وی با بیان اینکه هنوز رشد اقتصادی کشور منفی است، ابراز امیدواری کرد : امسال رشد اقتصادی مثبت را تجربه کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد شغل را در کشور نخستین گام برای محرومیت زدایی دانست و گفت: دولت با استفاده از منابع رها شده از هدفمندی یارانه ها موضوع اشتغال را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است.
ربیعی با بیان اینکه خانواده ها و همه کسانی که در چرخه تولید قرار می گیرند باید دارای امنیت روانی باشند گسترش بیمه ها را از گامهای بعدی دولت دانست که منجر به محرومیت زدایی می شود .
ربیعی درباره اینکه گفته می شود فعالیت بیمه آتیه سازان حافظ که زیرنظر سازمان بیمه سلامت است، غیرقانونی است ، گفت: این بیمه که تاکنون در ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان تامین اجتماعی و سازمان بازنشستگی کشوری موفق بوده است، از نظر قانونی هیچ مشکلی ندارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی محرومیت ‌زدایی را از عوامل اصلی ایجاد اشتغال پایدار در کشور دانست.
 علی ربیعی در همایش کار و محرومیت در گفتمان امام خمینی(ره) ، گفتمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را در حوزه کار همه جانبه توصیف کرد و گفت : سعادت جامعه در گرو توجه ، بازتعریف و اجرای آموزه ‌های امام خمینی (ره) در این حوزه است .

وی با بیان اینکه واژه مستضعف که از نگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران جایگاه رفیعی دارد به اندازه کافی به معنای آن توجه نشده است، افزود: درک معنای این واژه ما را به ادراک دیگری از گفتمان امام خمینی (ره) که در آن علت یابی محرومیت نهفته است، می برد. 
ربیعی جامعه مورد نظر امام(ره) را جامعه ای دانست که دستیابی به فرصتهای برابر اجتماعی در آن وجود داشته باشد و همچنین توزیع ثروت، فرصت و قدرت برای همه یکسان باشد.
وی با بیان اینکه مستضعف به معنای کسی که به ضعف کشیده شده است با ضعیف فرق دارد، البته به ضعف کشیده شده می تواند ضعیف هم باشد، افزود: کارآفرینی که حتی ثروت حلال زیادی دارد اما قواعد اداری، فساد یا هر عامل دیگری مانع از آن می شود که خلاقیتش را به قدر کافی بروز دهد و به کشورش خدمت کند نیز مستضعف است.
وی از دیگر آموزه های امام(ره) را مبارزه با فساد دانست و تاکید کرد : از مسیر مبارزه با فساد است که می‌توان زمینه بروز استعدادها، ایجاد کار و مبارزه با محرومیت را دنبال کرد.
ربیعی ادامه داد: برای رفع محرومیت راهی جز ایجاد اشتغال وجود ندارد و باید ستیزی پایان‌ناپذیر با فساد کرد.
وزیر تعاون با اشاره به اینکه جامعه‌ای که تولید و ایجاد اشتغال اساس آن است در مقابل جامعه رانتی قرار دارد، گفت: نیازمند جامعه‌ای بانشاط براساس کار و تولید هستیم که در این صورت محرومیت و استضعاف کم خواهد شد.
وی افزود : در آستانه بیست و پنجمین سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی (ره) در مقابل این پرسش مهم قرار داریم که چرا به شناخت و اصول بنیادین گفتمان امام (ره) نیازمندیم و هر کس باید در حوزه تخصصی خود به این پرسش پاسخ دهد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه شاید فقط یک راه حل پایدار برای کاستن از محرومیت وجود داشته باشد و آن این است که هر محروم و فقیر یا ناتوان اقتصادی یک شغل پایدار با درآمد کافی داشته باشد، افزود: نشاط، کار و تولید اساس جامعه است و نشاط باید اساس جامعه باشد، کارگر حرمت داشته باشد، محرومیت کاسته و استضعاف کم رمق شود.
ربیعی با اشاره به برخی سخنان امام (ره ) در خصوص محرومیت گفت: همه جانبگی گفتمان امام (ره) در حوزه کار را نمی توان بدون درک معنای واژه مستضعف درک کرد و این واژه در گفتمان امام (ره) از جایگاه رفیعی برخوردار است.
وی افزود: اگر از این منظر نگاه کنیم، به طور یقین کارنامه قابل دفاعی نداشته ایم اما راه ما به سوی آینده در گفتمان امام (ره) با محوریت کار، محرومان و بهبود وضعیت مستضعفان تحقق می یابد.
ربیعی گفت: همچنین برای رفع محرومیت در جامعه نیازمند نهضت مالی ایجاد اشتغال هستیم و باید تلاش کنیم برای رفع محرومیت به مقابله جدی با فساد برخیزیم.
وزیر تعاون افزود: خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز در مواضع خودشان با تاکید بر حذف فقر، فساد و تبعض، خواستار عزم ملی و اقدام فوری برای رفع محرومیت ها شدند چرا که جامعه ای که اساس آن تولید باشد در مقابل جامعه رانتی قرار دارد و این جامعه می تواند با توسعه اشتغال و کارآفرینی مشکلات را برطرف کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امدادرسانی به مصدومان حادثه رانندگی درمحور سامان به پل زمانخان
استفاده از روش‌های نوین آبیاری برای مقابله با تغییرات اقلیمی
بهشت منجمان با تاریک ترین آسمان دنیا در کویر سه قلعه
مادورو خطاب به واشنگتن:، چون نمی‌توانید بهانه سلاح کشتار جمعی بیاورید، داستان‌های دروغ می‌سازید
آرزوی شهید طهرانی‌مقدم درباره نابودی رژیم صهیونیستی تحقق خواهد یافت
رونق صنعت و اشتغال با تولیدکننده اداوت کشاورزی در مازندران
سرزمین وحی میزبان زائران کهگیلویه و بویراحمد
حمایت یک میلیاردو ۳۸۱ میلیون تومانی از طرح‌های حوزه فناوری استان
تصادف مرگبار پراید در اراک؛ راننده ۶۰ ساله جان باخت
آغاز رزمایش ۲۰۰ هزار نفری ونزوئلا
صنایع از پساب استفاده کنند؛ آب کشت پاییزه تامین می شود
پیروی نکردن از سلطه، پیام بیداری جهانی
لی: ترکیب تیم برای رویداد‌های پیش رو تغییر می‌کند
ممنوعیت اخراج کارمندان با سه فرزند و مادران باردار
ویژه‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی از شبکه ۴ سیما
ایران در مسیر تبدیل شدن به هاب تامین غذای منطقه است
توزیع ۱۳۰ بسته تجهیزات ورزشی در مدارس محروم آبادان
دستگیری ۴ سارق خودرو و کشف ۵ دستگاه خودروی مسروقه در کمیجان
طول بزرگراه‌های در حال احداث کشور به ۷۸۰۰ کیلومتر رسید
برگزاری مسابقات قرآن و عترت بسیج در خلیفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)