• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۱۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
سیاسی » عمومی

تذکر نادران به هیئت رئیسه درباره پرونده کرسنت

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکری به هیئت رئیسه، از مطرح نشدن سؤالش از ده ماه پیش تاکنون در صحن علنی مجلس انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ،  الیاس نادران این تذکر را پیش از طرح سؤال دو نماینده از وزیر نفت که برای پاسخگویی به صحن علنی آمده بودند، مطرح کرد و گفت: مسیر طرح سؤال نمایندگان طبق آیین نامه داخلی مجلس مشخص است اما سؤال من درباره مفاسد پرونده کرسنت و اقداماتی که صورت گرفته است و باید انجام شود، ده ماه است که معطل مانده است. 
وی افزود: هیئت رئیسه مجلس این سؤال را از دستور خارج کرده و گفته است شورای عالی امنیت ملی این مسئله را بررسی و مصوب کرده است، در حالی که مصوبات این شورا با امضای مقام معظم رهبری جنبه اجرایی خواهد داشت و در دو بار مکاتبه‌ای که کرده‌ام، هیچ مستندی درباره متن مصوبه این شورا و تأیید رهبری ارائه نشده است. 
نادران گفت: هیچ کس اختیار محدود کردن نمایندگان مردم را در مجلس ندارد و مصوبات سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر پیش از تأیید رهبری هیچ الزام و محدودیتی برای ما ایجاد نمی‌کند. 
وی افزود: طرح سؤال و مطلع بودن از وضع این پرونده حق ماست و نباید ضایع شود و ملت نیز حق دارد از تخلفات این پرونده مطلع باشد. 
آقای ابوترابی فرد که ریاست این بخش از جلسه علنی مجلس را برعهده داشت گفت: این موضوع را بررسی می کنیم و به اینکه آیا دستور مقام معظم رهبری درباره مصوبه شورای عالی امنیت ملی صادر شده است یا خیر، رسیدگی خواهیم کرد.
 تصویب یک ماده از طرح حدنگار در مجلس
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به طرح حدنگار (کاداستر)، ماده ۸ آن را که بر استفاده از توانمندی های بخش های دولتی و غیردولتی برای تامین عکس، تصویر و نقشه اراضی کشور تاکید می کند، بررسی و تصویب کردند.
بر این اساس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مکلف شد از توانمندی‌های سازمان نقشه‌برداری کشور و سازمان جغرافیای نیروهای مسلح و سایر بخش‌های دولتی و غیردولتی برای تأمین عکس‌ها و تصاویر هوایی و زمینی یا ماهواره‌ای و نیز تأمین نقشه و اطلاعات مکانی و توصیفی اراضی کشور استفاده کند. 
همچنین ماده 9 این طرح که در آن مهلت یک ساله برای ارائه نقشه‌ها و مستندات به سازمان ثبت اسناد در نظر گرفته شده بود، برای بررسی بیشتر و در نظر گرفتن مسائل منیتی به کمیسیون قضایی  و حقوقی مجلس ارجاع شد. 
ریاست جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (27 خرداد 93) را آقای علی لاریجانی برعهده گرفت؛ در این جلسه رسیدگی به طرح حدنگار(کاداستر ) که محدوده مرزها، کوهها، تالاب ها، دریاها، رودخانه ها و همه اراضی دولتی و خصوصی را در بر می گیرد، ادامه می یابد.
رای مثبت مجلس به طرح درمان ایثار گران
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به طرح استفساریه بند (ج) تبصره 16 قانون بودجه سال 1393 کل کشور در باره درمان ایثارگران رأی مثبت دادند.
این طرح در قالب استفساریه و به صورت دو فوریتی در جلسه قبلی مجلس به تصویب رسیده بود که نمایندگان در جلسه امروز آن را به تصویب نهایی رساندند.
با رأی نمایندگان مقرر شد حکم بند (ج) تبصره 16 قانون بودجه سال 1393 مانع از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی متعارف به ایثارگران بازنشسته و شاغل نیست.
خبر خوش مجلس برای بازرسان شاغل در حوزه نظارت بر بازار
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه دادند امسال با تأمین اعتبار از یک ردیف قانون بودجه 1393 با بیش از 3000 بازرس شاغل در حوزه نظارت بر بازار، قرارداد کار معین منعقد کند.
این طرح از شورای نگهبان به علت مغایرت با قانون به مجلس شورای اسلامی برگردانده شده بود و نمایندگان با 111 رأی موافق ،53 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع برای تأمین نظر شورای نگهبان آن را تصویب کردند.
 
رئیس جمهوری لایحه تصویب اصلاحات اساسنامه مخابرات راتقدیم مجلس کرد
رئیس جمهور لایحه «تصویب اصلاحات اساسنامه، کنوانسیون و آیین‌نامه کلی فراهمایی‌ها (کنفرانس‌ها)، مجامع و جلسات اتحادیه بین‌المللی مخابرات » را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ، این لایحه به پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه 14 اردیبهشت 1393 در جلسه هیئت وزیران به تصویب رسیده بود و رئیس جمهور در تاریخ 25 خرداد 1393 آن را برای طی تشریفات قانونی به مجلس فرستاد.
این لایحه در راستای حفظ و توسعه همکاری بین المللی و استفاده معقول و بهینه از وسایل و امکانات مخابراتی و توسعه و ارائه کمک‌های فنی و گسترش تسهیلات فنی و فناوری‌های نوین مخابراتی و با توجه به تأیید اصلاحاتی که در اساسنامه و کنوانسیون و آیین نامه اتحادیه بین المللی مخابراتی ازجانب کشورهای عضو از جمله جمهوری اسلامی ایران در سال 1389 انجام شده است به تصویب رسید.
 
تهیه طرحی برای تامین آب کشاورزی وشرب درشرق وجنوب شرقی کشور 
شصت نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را به منظور تأمین آب کشاورزی و شرب فلات مرکزی شرق و جنوب شرق کشور تهیه کردند.
 این طرح در پایان جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد.
 
نمایندگان مردم ارومیه و تهران، از پاسخ‌های وزیر نفت قانع شدند
در صحن علنی امروز(سه شنبه ) مجلس ، سؤال آقایان قاضی پور و محجوب از وزیر نفت مبنی بر اینکه چرا از تولیدات داخلی شرکت های وابسته به وزارت نفت در طرح‌های نفت، گاز و پتروشیمی استفاده نمی کنید مطرح شد.
وزیر نفت در پاسخ، حمایت از تولید داخلی و به حداقل رساندن خرید کالا و خدمات از خارج از کشور را سیاست راهبردی این وزارتخانه دانست و گفت: بر همین اساس شورای عالی حمایت از ساخت داخل و نیز تعطیلی شرکت کالای نفت مستقر در لندن و تأسیس شرکت پشتیبانی ساخت و تهیه کالای نفت را در دستور کار داشتیم.
زنگنه خاطرنشان کرد: از سال 1389 به بعد جز یک مورد که از جانب پیمانکاران پارس جنوبی و آن هم به دلایل خاص عملیاتی و فنی بوده است، هیچ گونه لوله‌ای از شرکت های تابع وزارت نفت از خارج خریداری نشده است.
وزیر نفت در پایان گفت: خود را متعهد می دانم که از حداکثر توان تولید داخل برای بخش نفت استفاده کنم و این سیاست راهبردی ماست.
در پایان قاضی پور گفت:‌ وزیر نفت را در علاقه به تولیدات داخلی متعهد می دانم اما مشکل ما زیر مجمومه های وزارت نفت است که چندان به توصیه های آقای زنگنه در استفاده از توان داخلی توجهی نمی کنند .
قاضی پور، در پایان از وزیر نفت خواست تا به تعهد خود در این زمینه پایبند باشد و سپس قانع شد.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)