• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸
اجتماعی

حضور ۸۰ ناشر داخلی و خارجی در نمایشگاه قرآن

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با وجود تقاضای ۳۰۰ ناشر داخلی به دلیل محدودیت مکانی تنها به ۵۰ ناشر داخلی و ۳۰ ناشر خارجی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم مجوز داده شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر؛ حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی در نشست خبری بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم با اشاره به اینکه بخش بین‌الملل نمایشگاه از پنجم ماه مبارک رمضان تا پانزدهم این ماه به مدت 10 روز فعالیت دارد افزود: در این دوره از نمایشگاه 30 میهمان خارجی از 12 کشور مختلف حضور خواهند داشت.
رئیس بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم پیام نمایشگاه امسال را متناسب با  اوضاع و حوادث اخیر عراق بیان کرد و گفت: قرآن و عترت و اهل بیت از کسانی که خون مردم را به ناحق می‌ریزند برائت می‌جوید چرا که این‌ها نسبتی با مسلمانی ندارند و تفرقه انگیزی هم می‌کنند و صاحبنظران جهان اسلام به این اقدامات باید واکنش لازم نشان دهند.
وی درباره برنامه‌های هنری نمایشگاه قرآن افزود: برای نخستین بار گنجینه‌ هنری موزه هنرهای معاصر کشور بخشی از آثار مرتبط قرآنی خود را در نمایشگاه قرآن ارائه خواهد کرد و با همکاری کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور برای نخستین بار جشنواره انیمیشن‌ها با موضوعات قرآنی در نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام حشمتی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر هزینه‌ها و اعتبارات نمایشگاه قرآن گفت: با توجه به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر صرفه‌جویی و اقتصاد مقاومتی ما نیز در بسیاری از هزینه‌های خودمان صرفه‌جویی کردیم؛ اما میزان بودجه‌ای که امسال به نمایشگاه قرآن اختصاص داده شده است از میزان بودجه پارسال که بالغ بر 8 میلیارد و 500 میلیون تومان بود قطعاً کاهش خواهد داشت.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور ناشران داخلی و خارجی و کاهش تعداد آثار افزود: با حضور ناشران داخلی مایحتاج بازدیدکنندگان در این حوزه برطرف خواهد شد و ما در دو حوزه مکتوب و نرم‌افزار محصولات خود را ارائه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: البته شأن نمایشگاه قرآن به دور از مباحث فروش است و بیشتر به برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی خواهیم پرداخت؛ ضمن اینکه برای برپایی محافل، مسجد جامع خرمشهر را که در محوطه موزه است در نظرگرفته‌ایم.
حجت‌الاسلام حشمتی همچنین جشنواره فیلم قرآنی را از دیگر برنامه‌های این دوره از نمایشگاه ذکر کرد و گفت: قرار است در این نمایشگاه 60 فیلم قرآنی به نمایش درآید ضمن اینکه همه این فیلم‌ها را خریداری کرده‌ایم و برای ارائه آن بر روی سایت، انتشار و پخش آن نیز برنامه‌ریزی خواهیم کرد.
وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تعویض قرآن های فرسوده نیز افزود: در نمایشگاه امسال سنت تعویض قرآن‌های فرسوده ادامه خواهد داشت، حتی اگر قرار باشد بخشی از هزینه این تعویض و یا صحافی دریافت شود.
معاون وزیر ارشاد با اشاره به مزیت های باغ موزه دفاع مقدس برای برپایی نمایشگاه قرآن گفت: 15 هزار متر مربع بنای مفید برای برگزاری نمایشگاه با همکاری مدیریت باغ موزه دفاع مقدس و شهرداری تهران در نظر گرفته شده است که بیشترین فضای نمایشگاه با چادر طراحی و فرصت مناسبی برای معرفی و بازدید بخشهای مختلف باغ موزه نیز فراهم شده است.
حجت‌الاسلام حشمتی با اشاره به زمان بازدید نمایشگاه قرآن کریم از ساعت 18 تا 24 افزود: پیش‌بینی می‌کنیم در این ساعات با توجه به منطقه باغ موزه دفاع مقدس بازدید برای علاقه‌مندان به سبب گرمای هوا طاقت فرسا نباشد و از مردم می‌خواهیم برای کاهش حجم تردد و ترافیک خودروها از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند، البته برای تردد بازدیدکنندگان دو پارکینگ در نظر گرفته شده است که پیشنهاد می‌کنیم افراد برای سهولت رفت و آمد از وسایل نقلیه عمومی به ویژه متروی شهید حقانی و شهید همت استفاده کنند.
حجت‌الاسلام حشمتی همچنین درباره سنت حسنه تکریم روزه داران و اطعام آنان هنگام افطار گفت: همچون سال‌های گذشته برای افطار روزه داران، ‌افطاری مختصری را تدارک دیده‌ایم و از خیران نیز برای مشارکت در این امر استقبال می‌کنیم.
در پایان این مراسم از پوستر بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم رونمایی شد.
نمایشگاه قرآن کریم از سوم تیر در باغ‌موزه دفاع مقدس واقع در تهران-میدان ونک-بزرگراه حقانی-انتهای خیابان سرو-روبه‌روی پارک طالقانی پذیرای علاقه‌مندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
رسیدگی به پرونده تخلف ۷۵۹ واحد نانوایی‌ در استان زنجان
شب لیلةالرغائب؛ شبی پر فضیلت برای رسیدن به آرزوها و پاک کردن دل از غفلت ها
تشکیل هیئت اجرایی گنبکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
افزایش قیمت کاغذ و کاهش سرانه مطالعه
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)