• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۳۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۸
سیاسی » عمومی

صهیونیست ها باید دردادگاههای بین المللی محاکمه شوند

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه ای استمرار حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به باریکه غزه را محکوم کرد.

به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای در این بیانیه آمده است : حملات و تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر فلسطین به باریکه غزه و مناطق کرانه باختری در حالی تداوم می یابد که نهادهای بین المللی مسئول و بازیگران عمده نظام بین المللی تاکنون از هرگونه اقدام بازدارنده سر برتافته اند و این برخورد سبب گردیده است فاجعه جنایات جدید رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری روز جهانی قدس بیش از پیش گسترش یافته و منجر به شهادت بیش از 170 نفر و مجروحیت بیش از 1200 نفر و تخریب زیر ساخت ها ، مساجد و منازل فلسطینیان در غزه محاصره شده گردد . وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این بیانیه با اشاره به شدت اعمال جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حملات ناجوانمردانه به باریکه غزه و هدف قرار دادن کودکان و زنان بی گناه ، استفاده از کشنده ترین سلاح ها علیه ساکنان بی دفاع این مناطق را ارتکاب اشد جنایات جنگی و جنایات ضد بشری از سوی رژیم اشغالگر قدس قلمداد کرده و به عنوان رئیس جنبش عدم تعهد ضمن رایزنی و اجرای اقدامات فوری به منظور جلوگیری از تداوم جنایات صهیونیستی خواستار اقدام سازنده و اجرای اقدامات بین المللی و منطقه ای با هدف مجازات این رژیم به عنوان جنایتکار جنگی و اتخاذ تدابیر قاطعانه در بازدارندگی دائمی از تداوم تجاوزات این رژیم است .
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این بیانیه با تأکید بر مسئولیت کامل حقوقی و سیاسی رژیم صهیونیستی در ارتکاب این اعمال جنایتکارانه خاطرنشان کرد : عمق جنایات اسرائیل در غزه چنان است که صرف محکومیت از سوی کشورها و سازمان های بین المللی از جمله سازمان همکاری اسلامی کافی نیست و دوستداران فلسطین باید با اقدام جمعی فوری به مقابله با رژیم صهیونیستی پرداخته و عوامل جنایتکار صهیونیست را به دلیل زیر پا گذاشتن بدیهی ترین مقررات بین المللی و حقوق بشردوستانـه مورد تعقیب و محاکمه فـوری در دادگاه ها و مجامع حقوق بین المللی از جمله دادگاه کیفری بین المللی قرار دهند .
در این بیانیه با تجلیل از ایستادگی مردم قهرمان فلسطین و تمسک ساکنان شجاع باریکه غزه به روح مقاومت در مواجهه با این جنایات تأکید شده است : همچنانکه مردم و گروه های جهادی فلسطین طعم تلخ شکست و سرافکندگی را در جنگهای 22 روزه و 8 روزه به نظامیان صهیونیستی چشانده اند ، این بار نیز این رژیم را در تحقق اهداف شوم خود ناکام خواهند گذاشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)