• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
اقتصادی » بازاروتجارت

تمامی کالا‌های مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تمامی اقلام ضروری و کالا‌های مورد نیاز خانوار، در شبکه توزیع صنفی کشور موجود بوده و هیچگونه کمبودی در این زمینه احساس نمی‌شود.

تمامی کالا‌های مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران با انتشار بیانیه‌ای ضمن قدردانی از اهتمام فعالان صنفی نسبت به تأمین مایجتاج عمومی مردم در شرایط فعلی، بر ضرورت همدلی ملی و حفظ کرامت بازار تأکید کرد.

در بیانیه رئیس این اتاق اصناف تهران آمده است:

در روز‌هایی که مردم سرزمین مظلوم و میهندوست ایران، آماج حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته و بار دیگر چهره واقعی این رژیم کودک‌کش بر جهانیان نمایان شده است، اتاق اصناف تهران با قلبی لبریز از اندوه، اما با اراده‌ای استوار، ضمن محکومیت شدید این تجاوزات وحشیانه، بر ضرورت همبستگی ملی و ایستادگی در برابر جبهه ظلم و شرارت تأکید می‌ورزد.

در چنین مقاطع حساسی، که آزمایش صبر و ایمان ملت‌ها در برابر دشمنان انسانیت رقم می‌خورد، ما اصناف، بازاریان و کسبه شریف تهران و سراسر کشور، همچون همیشه، دوشادوش مردم عزیزمان ایستاده‌ایم. همانگونه که در سال‌های دفاع مقدس، پیشگام و پیش‌قراول جبهه اقتصادی بودیم، امروز نیز با عزم راسخ و نیتی خالصانه، مسئولیت سنگین خود را در قبال تأمین مایحتاج عمومی به دوش گرفته‌ایم و بار دیگر ثابت کرده‌ایم که بازار، قلب تپنده مقاومت اقتصادی و اجتماعی ملت ایران است.

در این روز‌های سخت، شاهد آن هستیم که همکاران ما در تمامی واحد‌های صنفی، بی‌وقفه و بی‌منت، با احساس مسئولیت و نگاه ملی، نه تنها اقلام مورد نیاز را در سطح کشور تأمین و توزیع می‌کنند، بلکه با دقت و سرعت، نیاز‌های مردم را رصد کرده و همچون شبکه‌ای مویرگی، در دل جامعه جریان یافته‌اند تا کوچک‌ترین نیازی بی‌پاسخ نماند.

بدینوسیله اعلام می‌دارم که تمامی اقلام ضروری و کالا‌های مورد نیاز خانوار، در شبکه توزیع صنفی کشور موجود بوده و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه احساس نمی‌شود. از نخستین ساعات این تهاجم ناجوانمردانه، اتحادیه‌های صنفی در آماده‌باش کامل قرار گرفتند و تلاش کردند تا با حفظ آرامش بازار، به وظیفه تاریخی و اخلاقی خود در قبال مردم، عمل کنند.

در عین حال، از عموم اصناف، بازاریان و کسبه مؤمن و مسئولیت‌پذیر انتظار می‌رود که با حفظ کرامت بازار، چنان‌که در گذشته نیز ثابت کرده‌اند، خود نسبت به مقابله با سوداگران فرصت‌طلب و سودجویانی که می‌کوشند با ایجاد التهاب کاذب در بازار، امنیت روانی جامعه را خدشه‌دار سازند، از طریق مراجع قانونی اقدام کرده و اجازه ندهند حرمت بازار خدشه‌دار شود.

همچنین از مردم شریف و فهیم کشورمان درخواست می‌شود با اتکال به لطف پروردگار و با علم به وجود تمامی اقلام مورد نیاز در بازار، از خرید‌های هیجانی پرهیز کرده و تنها به اندازه نیاز روزمره خود اقدام به تهیه کالا کنند، تا چرخه توزیع و تأمین، با نظم و آرامش ادامه یافته و خدای ناکرده، کوچک‌ترین کمبودی در جامعه به وجود نیاید.

در پایان، به عنوان خادم اصناف تهران و عضو کوچکی از خانواده عظیم بازار ایران، با صدایی رسا و دلی لبریز از ایمان اعلام می‌کنم که ما تا پای جان برای ایران و عزت ایرانی ایستاده‌ایم. ما اصناف، اهل سنگر جهاد اقتصادی هستیم؛ نه عقب می‌نشینیم، نه ساکت می‌مانیم، و نه خسته می‌شویم. در این مسیر، پای کار ایران و مردممان خواهیم ماند؛ همانگونه که همیشه بوده‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)