پخش زنده
امروز: -
همزمان با هفتهی جهاد کشاورزی واحد تولیدی سیفی جات گلخانهای و واحد تولیدی محصولات غذایی در شهرک صنعتی شاهرود به مساحت ۳۵۵ متر مربع به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان ،حامد باقری مدیر واحد تولیدی محصولات غذایی گفت: برای ساخت و تجهیز این واحد، ۳ میلیارد تومان آورده و ۲ و نیم میلیارد تومان هم از محل تسهیلات جهاد کشاورزی، هزینه شده است.
این واحد تولیدی شامل فرآوردههای کنجدی، عسل و کره بادام زمینی است و برای ۹ نفر بصورت مستقیم و ۲ نفر هم غیر مستقیم اشتغال ایجاد شد.
رزازان واحد تولیدی سیفی جات گلخانهای گفت: این گلخانه با هزینهی ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان آورده و ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در منطقه شهرک رضوان بسطام به مساحت ۱۱۳۴ متر مربع با ظرفیت سالانه ۲۲ تن برای کاشت و برداشت گوجه گیلاسی و خیار ساخته و به بهره برداری رسید.