• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹
اقتصادی » گمرک،حمل و نقل
وزیر اقتصاد تشریح کرد:

مدیریت بازار سرمایه در شرایط بحرانی

وزیر امور اقتصادی و دارایی از اقدامات گسترده و هماهنگ این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم در شرایط ویژه کشور ناشی از تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به خاک ایران خبر داد.

مدیریت بازار سرمایه در شرایط بحرانی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی از اقدامات گسترده این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم در شرایط ویژه کشور ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران خبر داد.
 
وی با تأکید بر مسئولیت‌پذیری تمامی بخش‌های اقتصادی در مواجهه با شرایط بحرانی، جزئیات برنامه‌های اجرا شده و در حال انجام از سوی این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه را تشریح کرد.
 
مدنی‌زاده با اشاره به توقف فعالیت بازار سرمایه به منظور حفاظت از دارایی‌های سهامداران، اظهار داشت: به منظور مدیریت ریسک، صیانت از دارایی سهامداران و با تدبیر صورت گرفته، از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور عزیزمان، فعالیت بازار سرمایه متوقف شد.
 
وی افزود: با توجه به نقدشوندگی صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت، امکان خرید و فروش واحد‌های این صندوق‌ها در بورس از روز شنبه ۳۱ خردادماه مجددا فراهم خواهد شد.
 
وی افزود: همچنین به منظور تداوم فعالیت اقتصادی صنعتی و تأمین نیاز‌های تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، فعالیت بورس‌های کالا و انرژی نیز از روز شنبه ۳۱ خردادماه از سر گرفته خواهد شد و تسویه خرید و فروش‌های این بورس‌ها نیز بدون وقفه ادامه خواهد یافت.
 
وزیر اقتصاد همچنین به دغدغه‌های شرکت‌های بورسی برای برگزاری مجامع اشاره کرد و گفت: مقرر شده است با هماهنگی سازمان بورس، امکان برگزاری مجامع به صورت برخط نیز مهیا شود و برخی تأخیر‌ها در افشای اطلاعات صورت‌های مالی در سامانه کدال به دلیل تأخیر در آماده‌سازی اطلاعات، زمان برگزاری مجامع و... با بررسی شرایط و استدلال‌های لازم، مورد پذیرش قرار گیرد.
 
تداوم خدمات بیمه‌ای بدون وقفه
 
مدنی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود بر تعهد صنعت بیمه به ارائه خدمات بی‌وقفه تأکید کرد و اظهار داشت: ارائه خدمات بیمه‌ای به مردم در کشور متوقف نشده و بیمه‌گران در هر شرایطی به مردم خدمت می‌کنند.
 
وی خاطر نشان کرد: با توجه به مسئولیت‌پذیری همه آحاد جامعه در شرایط بحرانی، منطقاً شرکت‌های بیمه‌ای کشور نیز در چارچوب مقررات مربوط سازوکار‌های لازم را برای ارائه خدمات خود ساماندهی کرده و لحظه‌ای در ارایه خدمات متوقف نخواهند شد.
 
وی با اشاره به آمادگی صنعت بیمه برای ارائه خدمات در شرایط خاص، افزود: مردم عزیز ما می‌توانند از روش‌های مختلف اعلامی شرکت‌های بیمه از خدمات بیمه‌ای چه در زمان صدور و چه در زمان ارزیابی و دریافت خسارت استفاده کنند و خوشبختانه صنعت بیمه کشور ساختار‌های لازم برای این موضوع را پیش‌بینی کرده است.
 
وزیر اقتصاد همچنین بر اهمیت پرداخت به‌موقع خسارت‌ها تأکید کرد و گفت: بیمه مرکزی و صنعت بیمه کشور به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در پرداخت خسارت‌های وارده به مردم خللی وارد نشود.
 
وی افزود: شیوه‌های ارزیابی و پرداخت خسارت‌ها به مردم از طرف شرکت‌های بیمه‌ای اطلاع‌رسانی شود.
 
وی با اشاره به تعهد و مسئولیت پذیری شرکت‌های بیمه در شرایط بحرانی، خواستار پوشش ریسک‌های جدید شد و تاکید کرد: تمهیداتی اندیشیده شود که برای ریسک‌هایی که در حالت عادی پوشش چنین شرایطی را ندارند در اسرع وقت پوشش بیمه‌ای مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.
 
وزیر اقتصاد اظهار کرد: هرچند همه خدمات ارائه شده توسط بیمه‌گران دارای اهمیت است، اما طبیعی است که پرداخت خسارت‌ها به مردم مهم‌ترین وظیفه آنهاست و شرکت‌های بیمه در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند.
 
تسهیلات مالیاتی برای حمایت از مؤدیان
 
مدنی‌زاده در بخش دیگری همچنین به تسهیلات مالیاتی ویژه برای حمایت از مودیان در شرایط خاص ناشی از حملات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: سازمان امور مالیاتی کشور، به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد، با هدف همراهی با فعالین اقتصادی و کاهش فشار بر مؤدیان در شرایط کنونی، اقدامات متعددی را اجرا کرده است.
 
مدنی زاده ادامه داد: از جمله مهلت ارسال و ثبت صورت‌حساب‌های الکترونیکی در سامانه مؤدیان برای بازه زمانی ۱ تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۴، با لحاظ تاریخ صدور، تا روز یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ تمدید شده است.
 
وی اضافه کرد: همچنین، مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل و پرداخت مالیات موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم برای عملکرد سال ۱۴۰۴ تمدید شده است.
 
به گفته وزیر اقتصاد، در راستای حمایت بیشتر، سازمان امور مالیاتی جرایم تأخیر در بارگذاری فهرست حقوق و دستمزد و پرداخت مالیات متعلقه برای ماه‌های اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۴ را تا ۲۲ تیر ۱۴۰۴ بخشیده است. این بخشودگی با رعایت ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم و در مواردی که فهرست مربوطه یا مالیات متعلقه تا تاریخ مذکور بارگذاری یا پرداخت شود، اعمال خواهد شد.
 
فعالیت شبانه‌روزی گمرکات برای تأمین نیاز‌های کشور
 
مدنی زاده همچنین با اشاره به تمهیدات انجام شده در حوزه گمرک یادآور شد: در این زمینه همزمان با حمله رژیم صهیونیستی دستورالعمل فوری برای فعالیت شبانه‌روزی گمرکات بزرگ کشور صادر شد.
 
محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا در گمرکات سراسر کشور برداشته شد
 
به گفته وی در این حوزه به منظور تامین به موقع کالا‌های اساسی و مورد نیاز کشور، محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا با هدف حمایت از تولید، جبران کمبود نقدینگی و کمک به استمرار فعالیت واحد‌های تولیدی در گمرکات سراسر کشور امروز برداشته شد.
 
وی ادامه داد: بر این اساس از امروز تودیع ضمانت نامه بانکی بدون محدودیت و با هر مبلغی امکان پذیر خواهد بود و محدودیت ۱/۵ میلیارد ریال پرداخت نقدی لغو می‌شود و همچنین سقف زمانی تودیع ضمانت نامه برای سایر شرکت‌های تولیدی از ۳ ماه به ۶ ماه افزایش می‌یابد.
 
وزیر اقتصاد تاکید کرد: در چارچوب تسهیلات جدید گمرکی، شرکت‌های بازرگانی یا اشخاص حقیقی که برای واحد تولیدی اقدام به واردات کالا می‌کنند، مشمول تسهیلات افزایش سقف زمانی تا ۶ ماه است.
 
مدنی‌زاده در پایان سخنان خود ضمن تسلیت مجدد شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و هموطنان در حملات رژیم جنایتکار صهیونیستی، اظهار داشت: زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد، از جمله سازمان امور مالیاتی، گمرک، صنعت بیمه و سازمان بورس، با هماهنگی کامل و در چارچوب قوانین و دستورالعمل‌های ابلاغی، به‌صورت دورکاری یا حضوری، به ارائه خدمات ادامه می‌دهند تا خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نشود.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر شهید سروان «محمد جهانی‌نژاد» در فیروزآباد
ترکیه: اقدام ایران دفاع مشروع از خود بود
سازمان تروریستی موساد با شیوه‌ای جدید کمین کرده است
۳۵۰۰ واحد در تهران از حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیدند
آغاز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا
تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شهر تهران در روز شنبه
فردا میلیون‌ها قدم، جای رد پای شهدا گذاشته می‌شود
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد
تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی به تهران - ۳
عطر میوه‌های مختلف بر سر سفره‌ای به وسعت طبیعت
خبر‌های ورزشی ششم تیر ماه در سمنان
پیاتزا: بازیکنان باور کردند که برگشت به بازی امکان پذیر است
همایشی بیاد کوچکترین سرباز کربلا
برنامه عزاداری هیئت‌های مذهبی کیش در دهه اول محرم ۱۴۴۷
۶۵ درصد دره شهری‌ها صلح را به جای انتقام برگزیدند
پیام رئیس قوه قضاییه در پی شهادت سرپرست دادسرای ناحیه ۳۳ تهران
دبیرکل سازمان ملل: زمان آتش‌بس فوری در غزه فرا رسیده است
جدول قطعی برق ۷ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
قدردانی نماینده مجلس از حضور پرشور و گسترده مردم خراسان، در تشییع باشکوه سردار سرلشکر شهید کاظمی در مشهد
برپایی میزی به وسعت همدلی در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای طرح آرامش در تبریز 
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
بازداشت جاسوس در متروی تهران
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
برزیل حریف تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران در فینال شد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۲۹ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
آماده بازگشایی در‌های فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم  (۱ نظر)