• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
خوزستان » اجتماعی

تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر سه تن از شهدای خوزستانی راه قدس+فیلم

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر سه تن از شهدای خوزستانی راه قدس با حضور اقشار مختلف مردم در اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، در پی حملات ددمنشانه و متجاوزکارانه رژیم غاصب صهیونی به خاک مقدس ایران اسلامی، سه خوزستانی دیگر در راه دفاع از میهن اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

مراسم تشییع و خاکسپاری این شهدای گرانقدر صبح امروز، ۲۹ خرداد با حضور خانواده شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم از حسینیه ثارالله اهواز تا گلزار شهدای این کلانشهر برگزار شد.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه و در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.

مراحل بعدی این عملیات نیز روز شنبه اجرا شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی در مناطق اشغالی بود.

رژیم تروریست صهیونیستی بعد ازظهر یکشنبه ۲۵ خرداد با تشدید حمله‌های وحشیانه خود، نقاطی از تهران را مورد هدف قرار داد؛ محدوده بزرگراه همت، محدوده‌های میدان ولیعصر (عج)، منطقه نیاوران، و خیابان سهرودی از جمله مناطقی بود که بعد از ظهر یکشنبه مورد تهاجم قرار گرفت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز سحرگاه روز دوشنبه در عملیاتی بی‌سابقه، تل آویو و حیفا را مورد اصابت موشک‌های خود قرار داد؛ نیروگاه برق تل‌آویو، پالایشگاه حیفا، ساختمان تحقیقات نظامی وایزیمن و ساختمان صنایع نظامی رافائل از جمله اهداف مشروع و قانونی ایران در مجموعه عملیات‌های این مرحله از وعده صادق ۳ بود.

رژیم اشغالگر قدس نیز عصر دوشنبه در اقدامی که بار دیگر عدم پایبندی وی به موازین بین‌المللی را آشکار ساخت، ساختمانی در صدا و سیما را مورد حمله قرار داد و روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به این حمله در بیانیه‌ای تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این حمله را سندی زنده از وحشی‌گری و عصبانیت دشمن از «قدرت روایت» جبهه حق دانسته و ضمن تجلیل از پایداری فرزندان رسانه‌ای انقلاب، بر اهمیت هم‌افزایی میدان و رسانه در میدان مقابله با دشمن صهیونیستی تاکید و حمایت کامل سپاه مقتدر مردمی از خبرنگاران، مستندسازان و جهادگران جبهه رسانه‌ای در مسیر افشای جنایات رژیم ددمنش و جعلی و حامیان پلید و شیطانی آن اعلام می‌دارد.

حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بامداد سه‌شنبه آغاز شد و تا ساعات اولیه صبح ادامه داشت پس از آن اگرچه رژیم صهیونیستی سانسور شدیدی را در خصوص میزان تخریب و تعداد کشته‌های حملات ایران اعمال کرد و پخش زنده شبکه‌های بین‌المللی مانند سی ان ان و الجزیره از حیفا و تل آویو را قطع کرد، اما با این حال منابع خبری این رژیم از هدف قرار گرفتن مقر عملیات نظامی موساد در آخرین موج حمله موشکی سپاه خبر داده‌اند.

دلاور مردان کشورمان همچنین روز سه‌شنبه مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونی موسوم به آمان و مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های رژیم صهیونیستی (موساد) را در تل آویو مورد اصابت قرار دادند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)