• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
البرز » اجتماعی

۴۰۰ نانوایی در البرز به موتور برق مجهز شدند

معاون امور اقتصادی استانداری البرز گفت: ۴۰۰ واحد نیز به موتور برق تجهیز و سوخت گازوئیل برای آنان پیش‌بینی شد. همچنین ۵۴۴ واحد نانوایی به سیستم دوگانه‌سوز مجهز و برای هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شد.

۴۰۰ نانوایی در البرز به موتور برق مجهز شدند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز، عزیزاله افضلی در جلسه کمیته راهبری فضای مجازی استان، با اشاره به آخرین وضعیت نانوایی‌ها و روند تأمین نان در استان، از اقدامات پدافندی برای حفظ پایداری خدمات اساسی خبر داد و گفت: با توجه به حضور شمار زیادی از جمعیت مهاجر از تهران در البرز، نانوایی‌ها با ازدحام و تشکیل صف‌های طولانی مواجه شدند.
وی افزود: با افزایش تقاضا، دغدغه تأمین آرد مازاد شکل گرفت و جلسه پدافندی آب و نان تشکیل شد. ۵۴۴ واحد نانوایی به سیستم دوگانه‌سوز مجهز و برای هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شد. همچنین ۴۰۰ واحد نیز به موتور برق تجهیز و سوخت گازوئیل برای آنان پیش‌بینی شد.
افضلی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶۸۲ واحد نانوایی در استان فعال هستند که ۶۰۰ واحد آنها آزادپز و مابقی از آرد نوع یک و دو استفاده می‌کنند. ظرفیت نانوایی‌های پرمراجعه نیز از ۷ به ۱۴ کیسه افزایش یافته و کلیه سهمیه آرد تحویل شده است. این اقدام برای ایجاد ذخیره مناسب در صورت بروز قطعی برق یا اختلال در تولید آرد انجام شد.
به گفته معاون اقتصادی استانداری البرز، حواله آرد به صورت دهه‌ای صادر می‌شود و در این دوره، دو دهه به صورت هم‌زمان تحویل شده است.
وی با بیان اینکه «وضعیت نانوایی‌ها به شرایط عادی بازگشته»، تأکید کرد: البرز به عنوان پایتخت تولید آرد در کشور معرفی شده و وضعیت در حوزه نان صنعتی نیز مطلوب است.
وی با اشاره به چالش‌های اولیه در شهرستان طالقان افزود: با توجه به حضور زیاد مسافران و کم بودن تعداد نانوایی‌ها، نان بسته‌بندی به صورت مویرگی توزیع شد.
افضلی همچنین به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه سوخت اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات روزانه در کمیته اقتصادی و نظارت مستمر، نگرانی‌ها در خصوص تأمین سوخت برطرف شد. حتی جایگاه سوختی که به دلایل حقوقی در ملاصدرا بسته شده بود، با تصویب شورای تأمین مجدداً فعال شد. در حال حاضر هیچ کمبودی در حوزه سوخت و تولید مشاهده نمی‌شود.
وی از برخی تعطیلی‌های غیرموجه انتقاد کرد و گفت: برخی واحد‌های صنعتی به صورت خودسر اعلام تعطیلی کردند با این بهانه که کارگران حاضر نشدند. این رفتار‌ها پذیرفتنی نیست و تعطیلی خارج از مصوبات رسمی مورد قبول نیست. تأکید داریم که تمام واحد‌های تولید باید پای کار باشند و شرایط با تعامل مدیریت شود.
افضلی همچنین نسبت به کاهش فعالیت برخی بانک‌ها هشدار داد و گفت: با جدیت با این موضوع برخورد کردیم و تذکر لازم داده شد. هیچ‌گونه کاهش ظرفیت فعالیت از سوی بانک‌ها پذیرفته نیست. همه کارکنان باید در محل کار حضور داشته باشند، به‌ویژه در استانی که مقصد مسافران بسیاری است.
وی همچنین خطاب به اتحادیه‌ها و اصناف افزود: اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و همه تشکل‌ها و نهاد‌های مردمی باید برای پویایی جامعه فعال باشند. همان ضابطه‌ای که برای دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، باید با همان کیفیت از سوی این نهاد‌ها نیز رعایت شود.
معاون استاندار البرز به اقدامات پدافندی در شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: در این حوزه، ایستگاه‌های آتش‌نشانی فعال شده، نیرو‌ها به طور کامل در آماده‌باش هستند و اقدامات لازم در خصوص حفاظت از منابع آب ذخیره‌ای، زیرساخت‌ها و پشتیبانی لجستیکی انجام شده است. همچنین تأکید شده که مسئولان حوزه لجستیک با فوریت موضوعات را به دستگاه‌های ذیربط اطلاع دهند.
افضلی به روند تأمین و توزیع کالا‌های اساسی اشاره کرد و گفت: توزیع کالا در حوزه شرکت‌های پخش تخصصی، از جمله گوشت قرمز، شکر و روغن از امروز آغاز شده و برای جلوگیری از هرگونه خلل در دسترسی مردم، این روند با جدیت پیگیری خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بزرگ زینبیون در کرمان،عصر امروز
دستگيري عامل تيراندازي به چند واحد مسکوني در "سيرجان "
گذرنامه؛ مبنای حضور اتباع خارجی در کشور
شهدای اقتدار رسم شهادت را از شهیدان کربلا آموختند
سه فوتی بر اثر تصادف در اندیمشک
هدف از حمله به ایران، فروپاشی ایران مقتدر بود
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۱۷ تیر ۱۴۰۴
اتابک: بسته حمایتی وزارت صمت برای پایداری تولید ابلاغ شد
تاکسی‌های گردشگری فعال می‌شوند
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
اوج آلودگی هوا در البرز از عصر تا نیمه شب است
اضافه شدن یک ردیف بودجه به شهرستان معمولان
خانه‌های جوانان و نوجوانان احیا می‌شوند
توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی از فروش املاک شهرداری
تعزیه خوانی سنتی که با تاریخ اسلام گره خورده است
تشییع پیکر شهیدان پاسدار موسوی و بازگیر در لرستان
سوگواری عزاداران حسینی کیش در دهه اول ماه محرم
حرم بانوی کرامت سوگوار ماتم شهادت امام سجاد علیه‌السلام
پیش بینی افزایش دما و وزش باد در سمنان
برگزاری نشست هم اندیشی مدیریت مصرف منابع آبی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
حمله تلافی جویانه یمنی‌ها به رژیم صهیونیستی
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
آسمان کشور دوباره آبی شد
تجدید چاپ کتاب حماسه حسینی
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
بررسی تعطیلی ادارات تهران به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
پویش مجازات نتانیاهو و ترامپ  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)