• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۹۶۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
اردبیل » سیاسی

وحدت و همدلی مردم دشمنان را به زانو درآورده است

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت و همدلی مردم ایران اسلامی دشمنان را به زانو درآورده و توان رزمی و موشکی ایران اسلامی قدرت‌های جهانی را در بهت فرو برده است.

وحدت و همدلی مردم دشمنان را به زانو درآورده استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، احد بیوته روز شنبه در جلسه مشترک با مدیران ستادی و ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ضمن قدردانی از تلاشگران عرصه امنیت غذایی، گفت: توانمندی‌های نظامی ایران همراه با تامین ضروریات زندگی مردم در شرایط جنگی، نشان دهنده اقتدار ایران اسلامی است.

وی با محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و با اشاره به پاسخ محکم نیرو‌های مقتدر نظامی کشورمان به تجاوزات این رژیم منحوس، تأکید کرد: ایران اسلامی همواره طالب صلح و دوستی است و هیچ وقت آغازگر جنگ نبوده، اما هر قدرتی اگر بخواهد امنیت و تمامیت ارضی کشور ما را تهدید کند، به طور قطع با پاسخ کوبنده ایران مواجه خواهد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دوازدهم با اشاره به نقش جهاد کشاورزی در افتخارات دوران دفاع مقدس بیان کرد: جهاد کشاورزی میراث‌دار سنگرسازان بی‌سنگر است و خدمات ارزشمند این نهاد در طول هشت سال دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست.

بیوته با بیان اینکه ذخایر ضروری و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم به وفور در سردخانه‌ها انبار شده است، اضافه کرد: در سایه همت و تلاش تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی، خوشبختانه هیچ‌گونه مشکلی در تأمین ارزاق عمومی مردم وجود ندارد.

وی با اشاره به این که هیچ مشکلی در تأمین مایحتاج ارزاق عمومی در سطح کشور و استان اردبیل وجود ندارد، بیان کرد: خدمت به مردم بزرگترین افتخار در نظام جمهوری اسلامی است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت فرهنگ مصرف صحیح به خصوص در شرایط کنونی گفت: تولید مواد ضروری تنها ملاک دستیابی به وی استقلال و خودکفایی نیست، بلکه باید فرهنگ مصرف مواد غذایی نیز در جامعه نهادینه شود و نباید اجازه بدهیم با دورریخت مواد غذایی وابسته به واردات شویم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این جلسه با بیان این که مشکلی در تولید و تامین اقلام ضروری مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: با توجه به ذخایر کافی کالا‌های اساسی و محصولات استراتژیک در استان، از مردم می‌خواهیم برای رعایت حال میهمانان از خرید هیجانی پرهیز کنند.

علی‌حسین احدی‌عالی با اشاره به افزایش تقاضا برای خرید مایحتاج ضروری به علت حضور میهمانان و مسافران تعطیلات تابستانی در استان اردبیل افزود: اقلام و مایحتاج ضروری و مورد نیاز مردم به وفور در فروشگاه‌های عرضه محصولات غذایی موجود است و نانوایان و تولیدکنندگان گوشت سفید در تلاش هستند تا مردم در تامین نیاز‌های خود با مشکلی مواجه نشوند.

وی با بیان اینکه استان اردبیل نقش کلیدی اردبیل در تولید گوشت مرغ در سطح کشور دارد، اظهار کرد: سالانه بیش از ۵۴ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که ۳۵ هزار تن آن مازاد بر نیاز داخلی بوده و به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با هشدار به عرضه‌کنندگان کالا‌های اساسی در خصوص احتمال احتکار و یا گرانفروشی مایحتاج مردم تاکید کرد: عرضه نکردن کالا‌های اساسی در شرایط کنونی به منزله اخلال در نظام اقتصادی کشور است و با متخلفان به عنوان اخلالگر در نظام اقتصادی برخورد می‌شود.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه کالا‌های اساسی، مراتب را از طریق شماره ۱۲۴ و یا سامانه ۱۳۵ اطلاع دهند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)